Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Trojmiasto spotkania Maxi Skuterów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wczoraj na środowym spotkaniu był tylko nasz dzielny BaoTian 500 - Twardziel z Niego :) :)

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• emge

69

• wanduli

59

• MartinT

36

• pawelneos

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

naprawił maszynkę, to popyla gdzie oczy poniosą :laughing:

gratulacje za niezłomność !!

Opublikowano

Witam maxi skuterowców z Trójmiasta. Wybieram się do Was niedługo na wycieczkę z Krakowa, może załapię się na jakieś spotkanie? Planowany wyjzd we wtorek :laughing:

Opublikowano

Spotkania są we środy, chyba że poza terminem jakiś spocik tylko ja jadę na urlop także odpadam.

Opublikowano

ja jak odbiore burgiego z warsztatu to chetnie sie spotkam i mozemy gdzies posmigac np po kaszubskih drogach.

pozdrawiam

Opublikowano

No to już za 2 dni będziemy Cię witac z nadsamiuśkiego morza nad morzem w środę godz 18.00 możemy sie spotkac na ul Jana Pawła II tak zwany Pas Startowy na samym końcu jest taki duży parking od strony plaży . Ja tam będę na 99% więcej można ustalic na miejscu . Mam na myśli jakiś wyjazd po okolicach 3miasta w zależności co byś chcial zwiedzic Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam juz czesci tzn walek robiony na zamowienie i regenerowane dzwigienki. w srode wieczorem burgu bedzie u mnie. i od razu pytanko czy ktos planuje jakis wyjazd w weekend bo chetnie bym sie dolaczyl z plecaczkiem.

pozdrawiam

Opublikowano

Na początek może przyjedz na środowa sume na koniec pasu startowego o 18,00 Tam może będzie paru chętnych i sie zgadamy Pozdrawiam

Opublikowano

jak odbiore go do 17ej to spoko przyjade, jak nie to za tydzien na 1000000% bede.

Opublikowano

no czs nawyzszy aby wkońcu razem gdzieś poszmigac bo już pół lata uciekło i jeszcze nic się nie iedało zorganizowac . Moze w konu sie spotkamy w kilka skuterów i pojeździmy jak za dawnych czasów grupa z S3M

Opublikowano

A ja dzisiaj byłem na miejscu spota, ale godzinowo nie wyrobiłem i nikogo nie było. Do teraz wietrzyłem się na mieście :laughing:

Opublikowano

to co nikogo nie bylo czy sie spuzniles?

Opublikowano

spóźniłem się to i nikogo nie było :laughing:

Opublikowano

A ja byłem od 17-tej gdzieś do 18 20 . później wszyscy się rozjechali ale też za wielu nas nie było :notworthy:

Opublikowano

Witam, bedzie ktoś jutro w Brzeźnie. ja bede napewno

Opublikowano

Ja bardzo ubolewam, ale pracuję, a pogoda taka...

Wczoraj pojeździłem, aż się nie chciało wracać, ale wypaliłem całe paliwo i musiałem :chair:

Opublikowano

spróbuje dojechać....

Opublikowano

ja wczoraj po gdyni smigalem

Opublikowano

No ja częściowo też. Jak jutro chcesz popołudniu gdzieś się pokręcić to mam wolne :chair:.

Opublikowano

spoko mozemy posmigac tylko ze ja bede z plecaczkiem,gdzie sie spotykamy?

Opublikowano

Widziałem Cię dzisiaj jak jechałm do pracy na miejscu spota.

Daj telefon na PW to się zgadamy, no chyba, że się sprawdzą te burze :clapping:

Opublikowano

ale nie jechales motorem? my z Martinem posmigalismy.

no czs nawyzszy aby wkońcu razem gdzieś poszmigac bo już pół lata uciekło i jeszcze nic się nie iedało zorganizowac . Moze w konu sie spotkamy w kilka skuterów i pojeździmy jak za dawnych czasów grupa z S3M

za duzo to nas dzis nie bylo 2 Mercedesy i Piaggio

Opublikowano

No jechałem skutem, ale nie było czasu się zatrzymywać :)

Twój stał mordką w kierunku szpitala.

Opublikowano

witam Panów kierownikow, kto bedzie jutro w Brzeźnie?