wanduli Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam wszystkich mam pytanie gdzie w Trójmiescie spotykają sie uzytkownicy Maxi skuterów? zakupilem sprzet 2 tyg temu i z miłą chęcia spotkałbym sie z ich milosnikami. Przenoszę dr.big Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kolego nie wiem jak w tym roku, ale zawsze na Zaspie na dużym parkingu przy wejściu no molo Brzeźno o godzinie 18tej. Odnośnik do komentarza
wanduli Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kolego nie wiem jak w tym roku, ale zawsze na Zaspie na dużym parkingu przy wejściu no molo Brzeźno o godzinie 18tej. a w jakie dni tygodnia? a spotykaja sie tylko skutery czy inne motorki tez? Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Sorki kolego, myślałem,że dopisałem. Środa. Generalnie tam się zjeżdżają motocykle i skutery, Możliwe,że kogoś tam zastaniesz. Ja do kwietnia jeszcze nie będę miał !scooter koło siebie. Odnośnik do komentarza
wanduli Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Sorki kolego, myślałem,że dopisałem. Środa. Generalnie tam się zjeżdżają motocykle i skutery, Możliwe,że kogoś tam zastaniesz. Ja do kwietnia jeszcze nie będę miał !scooter koło siebie. ja dopiero co zakupilem i zaczynam przygode z Burgmanem, popytam tez kolegow ktorzy tez jezdza na motorach czy sie tam nie spotykaja. Dzieki za info pozdrawiam Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Możliwe,że się spotkamy, ale tak jak mówiłem w kwietniu. Pozdrówki no i miłego śmigania... !scooter Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ot, taki przykład nie czytania forum ze zrozumieniem.... Czy "Imprezy,podróże" mają coś wspólnego ze spotkaniem w regionie? Może zajrzałbyś tu: http://www.forum.burgmania.net/forum/17-regionalne/ Znalazł swój region i tam pytał o spotkania regionalne. I przy okazji gratuluję zakupu !scooter . Odnośnik do komentarza
wanduli Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ot, taki przykład nie czytania forum ze zrozumieniem.... Czy "Imprezy,podróże" mają coś wspólnego ze spotkaniem w regionie? Może zajrzałbyś tu: http://www.forum.burgmania.net/forum/17-regionalne/ Znalazł swój region i tam pytał o spotkania regionalne. I przy okazji gratuluję zakupu !scooter . Nastepnym razem tak zrobie. Dzieki Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cześc Wanduli Zapraszam w Srody o 18.00 na parkigu od strony plaży .Spotykamy sie tam na dwuśladach . Jest też częśc skuteromaniaków i są tez motocykliści . Ostatnie czasy bywamy w nielicznych grupach , dlatego bardziej się jednoczymy.Ale jest całkiem miło Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Cześć koledzy z 3miasta. Przebywam tu obecnie w delegacji i pewnie będę jeszcze do połowy maja. Sezonu jeszcze nie rozpocząłem, ponieważ 2oo mam w Warszawie. Jeżeli pogoda się nie załamie, to zamierzam w przyszły poniedziałem przyjechać do Sopotu swoim !scooter !winkiss Z chęcią wpadłbym na spot w środę spotkać się z Wami ale proszę o potwierdzenie czy to właściwe miejsce??? http://maps.google.pl/maps?saddr=54.407742,18.616455&hl=pl&ll=54.40909,18.620882&spn=0.014037,0.042272&sll=54.408441,18.619852&sspn=0.014037,0.042272&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=15&z=15 Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Właściwe, może akurat nie w tym miejscu parkingu, ale na pewno zauważysz motocykle jak już tam będziesz Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 zauważysz motocykle o ile przejadą, bo w zeszłym tygodniu przy ładnej pogodzie dotarło jedno Maxi (Pidżam), jedna 50-ka, jeden motocykl i jeden katamaran (ja z Juniorem na pokładzie), więc reszta towarzystwa chyba jeszcze śpi Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 na dzisiejszą środe też nie ma co liczyć , bo marna pogoda 04.04 2012 Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Chłopaki, a co się dzieje w pomorskim? Kurdę pojechałem dzisiaj sobie na sumę zobaczyć, a tutaj jeden skuter na dodatek 50. Coś towarzystwo się po obrażało na siebie?? Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja jednak po świętach przyjechałem do Sopotu 4oo, więc mnie nie było... Odnośnik do komentarza
wanduli Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Chłopaki, a co się dzieje w pomorskim? Kurdę pojechałem dzisiaj sobie na sumę zobaczyć, a tutaj jeden skuter na dodatek 50. Coś towarzystwo się po obrażało na siebie?? Ja bylem w delegacji wiec niestety nie bylo mozliwe, a pogoda byla super. Moze za tydzien sie pojawie Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam, Jutro wybieram się na Zaspę. Ma ktoś chęć się spotkać i pogadać, a zarazem poznać? Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Cześć Ja będę wraz z kilkoma kolesiami takrze miło będzie jak dołączysz i się poznamy !scooter Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wanduli Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 I jak bylo na spotkaniu? ja nie moglem dzis. Pozdro Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 I jak bylo na spotkaniu? ja nie moglem dzis. Pozdro A Ja byłem i wiem że bylo warto . Powoli rozkręca się towarzycho z 3M i coraz obficiej zajeżdzają na środowe spotkania . Dzisiaj była fajna garstka na skuterach Byłem Ja ,Pidzam ,Mirka Lechu ,Spinka ,Magduśka z Juniorem, Krzysurban,Lazy no i paru już stałych skuterowców na 50 ccm Były już pierwsze wymiany poglądów w tym sezonie i mam nadzieje wszystko będzie nabierać rozpędu. Pozdrawiam i do zobaczenia do następnej środy !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 „SUMA” dzisiejsza -czyli środowe spotkanko było bardzo fajne. Pogoda cudowna, ciepełko aż miło było przyjechać i się pochwalić nową maszyną. !scooter Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No - Mareczku !!! Nowa maszynka super wypas szkoda tylko że frekfencja byla mala .Coś te nasze !scooter 3M marnieje co ubolewam .Pozdrawiam Mareczku i niech Ci maszyna się super sprawuje !OKK Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 muszę sobie przypominajkę jakąś ustawić a serio to miałem wczoraj ekstra popołudnie z moim Synem !! nie miałbym go z kim zostawić - ale w przyszłym tygodniu fajnie by było się poznać !! Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A ja głupi oglądałem wczoraj skuter dla kujawiaków i z tego wszystkiego przegapiłem spota. Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 "Skuter dla Kujawiakow" ?? Pytam sie bo mam "korzenie" z CB Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi