Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Trojmiasto spotkania Maxi Skuterów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie toże- rabotam. Super, że twój sprzęt wraca do zdrowia.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• emge

69

• wanduli

59

• MartinT

36

• pawelneos

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hello bedzie ktos jutro? Burgi stoi na warsztacie ale chetnie odwiedze was 4OO

Opublikowano

mi będzie ciężko - mam robotę i nie wiem czy się wyrobię...

a co się stało z mercem ??

Opublikowano

3 posty wyżej :)

Dziś po południu ma padać także zobaczymy.

Opublikowano
kurcze a gdzie trzeba to zglaszac ze w srody w trojmiescie ma nie padac? hehehehe
Opublikowano

Aj bo edytuje posta... A ja czytam z góry na dół ;)

wanduli: musimy pogadać, bo mnie pewnie tez będzie czekało coś podobnego (oby nie) ;)

Opublikowano

jak cos to mam dobrego mechanika tylko ze jest w redzie, a co sie dzieje u ciebie?

Opublikowano

a nic... ;) przejechał ponad 52k km, pali ponad 5l/100 i 1l oleju /1000 km

;)

Opublikowano

no i d...a przyslany walek jest w gorszym stanie niz moj. dobrze ze sprzedawca chce zwrocic kase za zlom ktory wyslal. moj walek wyslany do bydgoszczy do regeneracji

to jak bedzie dzis ktos?

Opublikowano

A dzisiaj byli EMGE. BaoTian 500 . Pawelneos. no i Lazy gdzieś tam dalej się pojawił ale nawet nie podszedł się przywitac - dziwnie troche :confused::kwasny: Ogólnie było ok troche pogaduch pooglądaliśmy inne maszyny no i deszczyk nas rozdzielił :horse:

Opublikowano

Deszczyk na spocie mikro, potem trochę zmokłem :kwasny:

Pawelneos super ta kurteczka, przydała by się taka, no i gacie BaoTian 500 :confused:. Wy to normalnie w czepku urodzeni :horse:

Opublikowano

ja chcialem jecha c ale nikt nir pisal wiec wzielem sie za pakowanie-jutro delegacja ....

Panowie mam nadzieje ze juz niebawem do was dolacze swoim odnowionym technicznie Burgim

do milego....

Opublikowano

Spokojnie, nie ucieknie, ja do ostatniej chwili nie wiedziałem czy wpadnę :confused:

Opublikowano

Gacie drogie jak cholera.Chyba zareklamuję bo powinny kosztować 30zł a nie 50zł.:-}

Opublikowano

ja dałem ostatnio 10 złociszy za spodnie antywodne :o

chyba dzisiaj będę musiał je przetestować :helpsmilie:

... kiepskie lato kalendarzowe... i nie tylko .. :o

Opublikowano

Ale nie chciej wiedzieć jakie kupił Bao Tian za te pięć dyszek :clapping:

Opublikowano

Siema Pany,co Wy na lato narzekacie ? pieknie jest,caly czas pada :):D

dla mnie raj ,w lesie i na polach blocko ,mozna podzidowac :D :D

Opublikowano

"Podzidować" ?? qrcze słownik mi się zapodział... :D

ja na pogodę nie narzekam. Skuter służy mi (oprócz wielkiej przyjemności) do dojazdów do roboty...

Dziś również.

Spodnie "antywater" sprawdziły się - gorzej z kurtką RST TracTech... prawy rękaw zamókł...

może mi woda spłynęła z rękawic ??

nie wiem.. ważnie że wysuszyłem się w stylu Jasia Fasoli :D:)

Opublikowano

No to w Sobotę daliśmy czadu.Wesoły wyjazd na Hel.Ja- :) BaoTian ,Karol na Szlifierce Nija,jego syn na Junaku i moi Dyda i Michał.Pawelneos niestety nie dał rady ,ale pewnie się poprawi :wink32: .W najbliższy weekend jedziemy do Fromborka więc zbierajcie się i pakaujcie manatki.

No i oczywiście Emge był z nami ,ale tylko przez 5 min.w samochodzie ;)

Opublikowano

Fajnie by było wyskoczyć gdzieś w weekend... Nie wiem jeszcze czy nie będę miał gości.. :fish:

Jeszcze fajna impreza się szykuje 30 czerwca... (z poczęstunkiem TABAKI :clapping::msn-wink: )

plakatpuck.jpg

Opublikowano

ooo a to też ładne. Gdzieś trzeba ruszyć.Nieważne gdzie,ważne żeby pogoda była bo ostatnio to pół szafy trzeba wozić ze sobą :clapping: ale jakoś damy radę :msn-wink:

Opublikowano

Witam Panowie i Panie z 3miasta! Jak tak od dawna jestem na Burgmani i jakoś tak nigdy nie wchodziłem w regionalne. Obecnie sprzedałem mojego An 650 no i wlazłem na Yamaha 1600 Road Star ale po sezonie sprzedaję i wracam na Maxi!!! Spotykacie się gdzieś na miejscówce czy jakoś tak bardziej solo? Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeszcze jestem strasznie świeży w towarzystwie 3miastowych burgmaniaków, ale pozwolę sobie Tobie odpowiedzieć: spotykamy się w miarę możliwości co środę o godz. 18 na Zaspie - na dużym parkingu przy molo Brzeźno - przeglądaj regionalne - na bieżąco staramy się coś "organizować"

:msn-wink:

Opublikowano

oo to bede mial kompana do powrotow z trojmiasta do mnie na wioske wejherowska....

Opublikowano

No pogoda do spota dzisiaj nie zachęca. A miałem przy okazji podjechać do serwisu BMW, ale zdaje się, że skuter zostanie na parkingu dzisiaj (zresztą z wyjętym filtrem powietrza).