MartinT Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 To ja tez sie postaram pojawić.... Rozumiem ze 18.00 na dużym parkingu na Zaspie (jadac od szpitala- prosto)??
pawelneos Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 holera godzina 16.45 i zaczoł się deszcz i co teraz - czy jedziemy? No i cześć Dareczku-( BaoTian 500) wkońcu mamy Cię na FORUM
pawelneos Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 A jednak dzisiaj coś się działo . Było pare skuterów i też pojawili się Ci co nimi ze względów technicznych nie mogli przyjechac ale przybyli na 4 kolach . Podsumowanie sumy - Naprawde warto było ponownie się spotkac choc na chwile :)
MartinT Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Dzięki za spot'a Miło było poznać brać skuterową trójmiasta. !scooter madej: aż do Łodzi po nowy nabytek jechałeś ??
emge Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Madej tłucze kasę na nowy skuter Ja jak na złość musiałem być wcześniej w pracy i nawet nie przemknąłem koło pasa (zresztą pojechałem 4 oo). No nic może następną razą
BaoTian 500 Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 muszę znaleźć trochę czasu,żeby swojego "Baotiana" przypicować .Musi się święcić jak psu j...ca na następne spotkanie
wanduli Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja z racji ze juz posiadam prawko chetnie poznam kierownikow z 3M
madej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 No siema ,mozna by cos dzisiaj sie pokulac po miescie wieczorkiem ,sprawdzic stan przygotowan do euro czy cus Musze sie troszke zresetowac na scarabeuszu bo od szukaniu nowego sprzeta juz mnie dupa i glowa boli
MartinT Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 ej no takie zacne towarzystwo ma być - to może ja też się przykulam
emge Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 No siema ,mozna by cos dzisiaj sie pokulac po miescie wieczorkiem ,sprawdzic stan przygotowan do euro czy cus O kurcze to chyba wcześniej zatankuje Ja chyba ostatni w domku, powrót z Wejherowa , a zwłaszcza końcówka już praktycznie "po ciemnemu". Dzięki za spotkanko i wspólna jazdę
MartinT Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja wracałem obwodnicą mam zdjęcie - ale madeja scarabeusz się nie załapał... sorki - ale wrzucę to co mam - też robiliście - to wrzućcie by był komplet !!
emge Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Też pojechałem obwodnicą, potem już nie chciało mi się wbijać na miasto Ps. ja mam madeja uciętego
wanduli Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 dzieki za wspolne smiganie, bardzo sie ciesze ze Was wkoncu poznalem. Emge dzieki za odprowadzenie do Wejherowa, musze przyznac ze jazda na Twoim Burgu jest bardziej komfortowa. Zobaczymy jak bedzie po wymianie opony u mnie. PS jak sie tutaj dodaje zdjecia? Pozdrowienia dla wszystkich
emge Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 wstaw fotkę np. na imageshack i linka wklej w dodawanie zdjęć. Co do jazdy to faktycznie wymieniaj kapcia i zobaczymy, bo strasznie nerwowy w zakrętach.
wanduli Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 ok udalo sie ale zdjecia nie widac tak jak u was http://imageshack.us...0120606128.jpg/
madej Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ot arystokraci na mercedesach ,sie wstydza ze stali obok mojego robala Milo bylo poznac Martina i Wanduliego ,Ja sobie wrocilem miastem w stylu w jakim lubie,mozg zresetowalem tylko troszke mnie wczoraj przepizdzilo, Do nastepnego razu pzdr
MartinT Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mój przed wymiana opony tez był nerwowy w zakretach. Także luz. Wanduli - zlapales klamke i lusterko Madeja A .. I jak sie spotkamy następnym razem to może umyje maszynę
emge Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ot arystokraci na mercedesach ,sie wstydza ze stali obok mojego robala wiesz gdyby wyglądał jak dawniej.................
madej Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 to fakt,kiedys wygladal jak wloski elegancik a teraz to czarnuch ale lata tak samo dobrze musimy mu teraz zrobic jakas sesje ale bardziej na tle jakies opuszczonej fabryki albo na zlomowcu
eMKa Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Panowie, jeśli kto dysponuje czasem i ochotą - ZAPRASZAM: http://www.forum.burgmania.net/topic/15552-motocyklisci-jada-do-piasnicy-zaproszenie/
wanduli Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, oponka wymieniiona i jest rewelacyjnie zero nerwow w zakrecie. Takze to mam z glowy, co do stukow na wolnych obrotach to dzis moj Burgi zostal u mechanika w Redzie na diagnoze i naprawe tego co go boli. przy okazji wymiana swiecy i oleju,regulacja zaworow i gaznika. Takze jutro w Brzeznie mnie nie bedzie. Pozdrawiam no i wiadomo, walek rozrzadu do wymiany koszt nowego w ASO 1500zł, znalazlem w necie po 120 zl ale nie ma pewnosci ze nie bedzie taki jak moj. podobno jest gdzies kolo Bydgoszczy firma ktora zajmuje sie renowacja zobaczymy ile zaspiewaja.. do tego wymiana lancuszka rozrzadu, oby na tym lista sie skonczyla, olej filtr i swieca to juz drobnostka przy tym. reszta jest w dobrym stanie ( ma juz 61 tys.km)wiec jak to zrobie to jakis czas posmigam.... walek okazal sie w dobrym stanie i dzis bedzie u mnie wiec troszke taniej to wyjdzie, dzwigienki wyslane do regeneracji. jak dobrze pojdzie to w przyszlym tyg bedzie ready. jeszcze wymiana plynu hamulcowego,chlodniczego i oleju w lagach takze Burgi bedzie nowka sztuka hehehe
Rekomendowane odpowiedzi