emge Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Dla Baśki od której kupiłeś Burka, ale okazało się, że niepotrzebnie.
pawelneos Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Tak ogólnie to mnie cieszy że chociaz istniejecie na pomorskim forum i jest z kim wymienic spostrzeżenia może powoli wchłoniemy i będziemy częściej sie spotykac na pomorskich spotach a na prawde towarzycho z S3M jest super tylk ostatnio coś sie rozypało.
emge Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Dzięki za dzisiejsze spotkanko i śmiganie po mieście .
wanduli Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Opublikowano 23 Maja 2012 jeszcze troche i odwiedze was w srode, 1 czerwca mam egzamin na prawko trzymajcie kciuki
madej Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Rowniez dziekuje za dzisiejsze smiganko wieczorowa pora ,milo bylo poznac Pawelneosa i Darka Pozatym wyscig beverly kontra nexus ktory (niech kazdy sie domysli wyniku ) zasial w glowie watpliwosc czy dobrze robie pozbywajac sie beverly no i kebab mimo ze po 18 niejadam niezly spot
emge Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Jak tam dałeś radę na obwodnicy? Po gaciach pewnie już dało
madej Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 W dniu 23.05.2012 o 21:58, emge napisał(a): Jak tam dałeś radę na obwodnicy? Po gaciach pewnie już dało Obwodnica na koniec byla wisienka na torcie ,150 nieschodzilo nizej a owiewki beverly sa zajebiste ,to tez zasialo watpliwosc czy dobrze robie pozbywajac sie beverly na "biegowcu" pewnie by przepizdzilo ,a tu luz
MartinT Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 qrcze chłopaki - znów dałem ciała .... miałem podjechać .... i sorki
emge Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Cóż zdarza się. Mnie za tydzień na bank nie będzie. Madej nie dość, że dobra ochrona od wiatru to jeszcze taki killer z pod świateł, że wczoraj nawet szlifierki zostawiłeś z tyłu
MartinT Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 madej - i pomyśleć że ten Twój potwór miał być mój emge - jak Ty robisz te 3,49 l/100 km u mnie spalanie to +1 l więcej... (na baku ok 200 km)
emge Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Sam się zastanawiam nad tym spalaniem, chyba licznik przekłamuje . Beverly brało ponad litr więcej. W każdym razie jestem miło rozczarowany.
madej Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 W dniu 24.05.2012 o 06:21, emge napisał(a): Cóż zdarza się. Mnie za tydzień na bank nie będzie. Madej nie dość, że dobra ochrona od wiatru to jeszcze taki killer z pod świateł, że wczoraj nawet szlifierki zostawiłeś z tyłu ja tam jestem wyznawca wloskiego stylu jazdy a tam niewazne czy Rzym czy Gdynia ale miasto nalezy do skutera Martin co nagle to ....
pawelneos Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Ja również dziękuję i Darek też się dołącza za wczorajsze spotkanie na sumie i potem sok tego całego spotkania szmiganko po naszym 3 miasto . SUPER !!! A coś bardzo cennego to poznanie się w realu z Madejem i Emge . Myślę ze teraz w miarę możliwości będziemy to kontynuowac . Pozdrawiam
MartinT Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 madej - nie do końca z Burgiego jestem MEGA zadowolony !! jest przeciwieństwem tego co najpierw sobie wymyśliłem .. (mały, miejski skuter, max do 250 ccm) .. Ale maxi ma to do siebie, że człowiek czuje się na nim jak na kanapie prze TV podczas "Szklanej Pułapki" !scooter !zorro troszkę nad nim popracuję i będzie git !!
emge Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 W dniu 24.05.2012 o 08:03, MartinT napisał(a): z Burgiego jestem MEGA zadowolony !! Bo Burgman jest the best
madej Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 No i stalo sie ,na 3miejskie spoty zostal mi monster scarabeo Beverly sluzylo mi wiernie 1 miesiac zrobilem nim 3 tys a teraz niech sie sprawuje nowemu wlascicielowi Mnie jednak ciagnie do lasu jak dzika i czas znow na cos co zawiezie mnie tam gdzie nawet niema drog p.s ale w miescie dalej jestem wyznawca wloskiego stylu jazdy
emge Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Widziałem wczoraj Darka na mieście na Beverly więc wiem, że wszystko się udało. Jeszcze zatęsknisz do niego
pawelneos Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Właśnie wczoraj Ja ,Darek ,Karol na szlifierce i Dyda odbyliśmy pierwszą wycieczkę tak z 200 km po Kaszubach, Darek testował Beverly . Jedynie narzekał na brak kufra z tyłu który był obiecany od sprzedającego .{ Sam to słyszałem } bo nie miał gdzie włożyc swojego plecaka. Wycieczka SUPER !!!
MartinT Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 no ja wczoraj wróciłem z Bydzi na Burgim... zero TIR'ów, piękna pogoda, kupe 2oo, dwa wyczesane trójkołowce w Pruszczu - i ZERO MaxiSkuterów ... sam przecieram szlaki w sumie 500 km od wymiany oleju - i ponad 0,5 l oleju dolane ps (oczywiści w kilku transzach - a nie naraz !!)
madej Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 W dniu 28.05.2012 o 06:40, pawelneos napisał(a): Właśnie wczoraj Ja ,Darek ,Karol na szlifierce i Dyda odbyliśmy pierwszą wycieczkę tak z 200 km po Kaszubach, Darek testował Beverly . Jedynie narzekał na brak kufra z tyłu który był obiecany od sprzedającego .{ Sam to słyszałem } bo nie miał gdzie włożyc swojego plecaka. Wycieczka SUPER !!! Pawelneos ten Twoj tlumik z zalozonym dbkiler niejest az taki glosny zeby Ci na sluch zaszkodzil,kufer nigdy niebyl na sprzedaz zreszta sprzedaje juz ktorys z kolei motocykl a ten kufer kazdy chce miec a on juz u mnie ma dozywocie Ciesze sie sie ze nowy wlasciciel zadowolony ja natomiast mam w kompie ustawione allegro na startowa i szukam ,szukam .u mnie zawsze niemaproblemu sprzedac sprzeta,gorzej kupic cos sensownego ale mysle ze i tymrazem sie uda ,tylko nic na wariata
emge Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 W dniu 28.05.2012 o 06:40, pawelneos napisał(a): .........jedynie narzekał na brak kufra z tyłu który był obiecany od sprzedającego .{ Sam to słyszałem } bo nie miał gdzie włożyc swojego plecaka. Akurat w Beverly to najmniejszy problem bo ma wieszak w przekroku (sprawdza się znakomicie) Wychodzi, że tylko ja wczoraj nie dosiadałem swojego rumaka, ale w sobotę trzasnąłem też niecałe 200km tu i tam
BaoTian 500 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Już jestem.Witam wszystkich.Cześć Pawelneos
BaoTian 500 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 W dniu 29.05.2012 o 08:32, MartinT napisał(a): będzie ktoś jutro ?? Ja będę.I Paweł pewnie też bo jutro nie idzie do pracy W dniu 29.05.2012 o 08:56, BaoTian 500 napisał(a): Ja będę.I Paweł pewnie też bo jutro nie idzie do pracy Ja ,czyli Darek ,Pawelneos,Dyda i może Michał
emge Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 O hej Darek Ja jutro "rabotam" więc może tylko po drodze zerknę czy jesteście
Rekomendowane odpowiedzi