Kuba75 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 WITAM Mam pytanie. Zakupiłem do mojego burgiego nową oponę do tyłu. Mieszkam w Świeciu i byłem u wulkanizatora i powiedział że mi kółka nie wyważy. Postanowiłem wymienić oponkę w Bydgoszczy. może ktoś podpowie gdzie mogą mi to zrobić. I jeszcze jedno - Jak zdjąć tylne koło w K1? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz K
michu Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Niestety musisz zdjąc tlumik . Ja wymieniałem oponę i wyważałem na Gajowej 28 ,,Landowscy'' Pozdro
szamot Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ja wymieniam na Kamiennej w Japan Bike-u
Kuba75 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Dziękuję bardzo kochani. Pozdrawiam serdecznie
LWfilip Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 A możesz napisać u jakiej łajzy byłeś?? Dopiero teraz widze Twój post i trochę się dziwię, że się nie odzywasz. Napisz kto nie wyważa? Kacpura czy te lenie za strażą pożarną? Już to przerabialem.
Arkadiusz Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 byłem u wulkanizatora i powiedział że mi kółka nie wyważy. Stary, mało tego ja byłem w salonie Yamaha i mi powiedzieli, że mi koła nie wyważą, pojechałem do Włocławka i wyważyli kółko bez problemu !winkiss Do koła bez łożyska musi być wyważarka automatyczna, bo inaczej nie wyważą.
Baśka13 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 A po co ci jechać do Bydgoszczy w Topolnie u Manixsa robi wszystko jak należy sama w zaszłym roku byłam u niego wymieniać oponkę tylną masz tu jego stronkę http://www.manixmoto.pl i numer tel.Piotr 698455108. polecam naprawy też robi. Pozdrawiam
LWfilip Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Ja swoje sprawy z oponkami i kolami zalatwiam u Jacka Z. to przy policji.
Kuba75 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Ja byłem za Policją w Świeciu i mi oponkę wymienił ale już nie wyważył. Pojechałem do Selco i tam mi wyważyli. Trochę mieli problemu z uchwytem, ale jakoś się udało. Założyłem kółko i jak jeżdże to nic nie bije - bynajmniej nie czuje. Pozdrawiam. PS Gdybym wczesniej przeczytał odpowiedz od Baski13 to wjechałbym do topolna. pozdrawiam K
Rekomendowane odpowiedzi