franio212 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Jeżeli tylko nie będzie lało to jestem. We wtorek mokry,wczoraj mokry,dzisiaj mokry. Kurtka śmierdzi jak u starego rybaka na morzu. jeszcze mam pytanko na temat pisania postów,jak są liczone może czegoś nie kumam. Na moim profilu stoi że mam 9 tu że 2, więc może ktoś wyjaśni
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2012 jeszcze mam pytanko na temat pisania postów,jak są liczone może czegoś nie kumam. Na moim profilu stoi że mam 9 tu że 2, więc może ktoś wyjaśni Regionalne się niezliczją
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2012 Regionalne się niezliczją To i dobrze, bo można małego 'a i od razu nie ani nie
Klubowicze Trebor Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 Bardzo dzięki za spotkanie !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 a sernik, który miał być na ognisko został w lodówce
Dario:) Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Ja juz w domku dziekuje bardzo SUPER BYŁO "))))
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 a sernik, który miał być na ognisko został w lodówce Joasiu nie przejmuj się.Trzymaj go w lodówce do czwrtku to się z nim rozprawimy w Chudowie !TAZ Ps. Wielki szacun za AUSTRIE !V
Ania Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Dziękujemy Wam Wszystkim za mile spędziony czas Było super, kto nie był niech żałuje Pozdrawiamy Ania i Krzysiu
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 Dzięki za spotkanie i zamówioną pogodę !OK oraz ogólną atmosferę. Miło było również spotkać się ze ślązakami spod Piotrkowa i Jędrzejowa !piwko a sernik, który miał być na ognisko został w lodówce a przepis na niego pewnie prosto z Wiednia !V
tomwiech Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Ale dałem ciała ze nie dojechałem gdyby nie spotkanie w Ogrodzieńcu myślałbym ze wczoraj rozpoczynaliście sezon
franio212 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Jestem zły sam na siebie,pomyliłem zjazdy z autostrady i musiałem pojechać na Giszowiec żeby zawrócić. A tam na dole ciężarówka w poprzek drogi i osobówka pod nią. Sam nie wiem którędy przejechałem,jeszcze raz się zakręciłem ,i wylądowałem pod komendą. Stamtąd trafiłem tam gdzie trzeba ale jakoś było pusto. Zaliczyłem Myszków Olkusz Trzebinię i do Jaworzna. Następnym razem pojadę znaną drogą 79 i tak będzie pewniej. pozdrawiam franio Wczoraj byłem na zamku Tęczyn w Rudnie,a potem w Skałkach Bolechowickich. Polecam te miejsca.
Bafka Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Towarzystwo,atmosfera,pogoda,ognisko jak zawsze Koko Spoko dzięki wszystkim za mile spędzony dzień P.S.Trebor czy ten szampan to był twój ? Dragos przepraszam za lusterko
Lion Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Również dzięki za wspólnie spędzoną miłą niedzielę, wszystko było !OKK nic dodac, nic ująć Pozdro
Klubowicze karton Opublikowano 7 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2012 no i było super towarzycho pogoda ognicho i kulanie na hutki szampana zmożemy w chudowie niewiam czy pasi do sernika pozdr
Dragos Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Było jak zwykle bardzo fajnie, towarzystwo i pogoda !OKK Bafka nie przejmuj się naklei się kwiatka Pozdrawiamy Sylwia i Grzegorz.
Klubowicze Trebor Opublikowano 7 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2012 Beatko ten szampan nie był mój.
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2012 Nam też się podobało, fajno było spotkać starych znajomych i poznać nowych pozytywnie zakręconych. Do zobaczenia w Żywcu !OKK . ps. Dzięgiel jak sobie pomyśle o tym onanizującym się okularniku, od razu mam łzy w oczach
Dzięgiel Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 ps. Dzięgiel jak sobie pomyśle o tym onanizującym się okularniku, od razu mam łzy w oczach Haha.Lepiej sprawdź czy sam tak nie robisz.Wiesz taki odruch niekontrolowany. !w00t
Klubowicze Roni Opublikowano 8 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2012 I żeby nie było, jutro jadę kupić soczewki
franio212 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Czy ktoś coś przewiduje jakiś termin -bo w czasie gdy Gwieżdzisty to chyba dla pingwinów. Karton wspomniał o Hutkach. pozdrawiam
lukassx Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na razie to tylko na skuterach śnieżnych...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A tam . Ale dla pewności to Majówka była by bezpiecznym terminem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2013 albo po majówce ... jeszcze pewniej
Rekomendowane odpowiedzi