Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 A teraz juz dziala??? Bo poprawilem...,ale nie wiem czy juz chodzi. https://picasaweb.google.com/107737940265665432711/DropBox
Klaud Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 A teraz juz dziala??? Bo poprawilem...,ale nie wiem czy juz chodzi. https://picasaweb.google.com/107737940265665432711/DropBox Bangla. Pozazdrościć !placz1
GrzechoCnik Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 No to pogoda wam dopisała. Tylko pozazdrościć. Szkoda że nie mogłem tam być. Dobrze, że w końcu otworzyliście ten sezon, to będzie można śmiało pokulać, chociażby wkoło komina. PS Ten fotoaparat coś strasznie pomniejszył wasze kiełbaski
Sympatycy Baltona Opublikowano 17 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2012 Teraz chodzi, czuję, jakbym tam był. Jak byś był to byś był
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 Takie kielbaski byly... !OKK nic nie pomniejszalem Teraz chodzi, czuję, jakbym tam był. Mam cos dla Ciebie z nickiem FLYMAN... zajrzyj po powrocie do mnie na !scooter
pietia99 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 dzieki za imprezke!! i kielbaske Pozdri i Sonor dzieki za kamizelki!!
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 dzieki za imprezke!! i kielbaske Pozdri i Sonor dzieki za kamizelki!! No problema PozdRock
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 My też dziękujemy, za bardzo miłe rozpoczęcie sezonu 2012. Pogoda dopisała, frekwencja również (była wizytacja z 3M i miasta Łodzi). Przygody też były. Sezon zatem można uznać za rozpoczęty. FOTKI
mak Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za spotkanie - fajnie było zobaczyć starych i nowych Burgmaniaków . Pozdrawiamy serdecznie, Makówki. p.s. Kisiel nawet na ognisku musiał znaleźć pretekst, żeby pogrzebać przy motórze :). Jakby warunków w domu nie miał...
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za spotkanie - fajnie było zobaczyć starych i nowych Burgmaniaków . Pozdrawiamy serdecznie, Makówki. p.s. Kisiel nawet na ognisku musiał znaleźć pretekst, żeby pogrzebać przy motórze :). Jakby warunków w domu nie miał... No coz poradzic... jak pasja,to pasja... !OKK
1kera Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 IMPR super.. niestety na asyście z Waw do Roztoki się skończyło.. musiałem wracać. Piękna pogoda. pozdrawiam - a Sylwiaczka na 400cm zachęcam do zalogowania się na forum :-)
ettore Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za spotkanie! Poniżej fragment filmu, który nakręciłem podczas powrotu do Warszawy. Szkoda, że nie nagrałem nic podczas jazdy na miejsce Proponuję wyłączyć dźwięk
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za spotkanie! Poniżej fragment filmu, który nakręciłem podczas powrotu do Warszawy. Szkoda, że nie nagrałem nic podczas jazdy na miejsce Proponuję wyłączyć dźwięk Super filmik!!!
Mareczek Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Niezapowiedziana wizyta zakończona z wynikiem pozytywnym. !OK Smakoszki w składzie Marysia i Magduska sprawdziły, jakość pieczonej kiełbasy. Dzięki za mile spotkanie i pogaduchy. !winkiss Życzę Wszystkim dobrego i bezpiecznego sezonu na !scooter
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2012 Szkoda, że nie nagrałem nic podczas jazdy na miejsce Oj tak, to prawda, oj prawda! Ale obiecujesz oczywiście poprawę !OKK;) Fajny filmik !
pablos Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Wielkie dzięki za wspólną kiełbę w miłym towarzystwie i za wspólny rajd w kierunku Roztoki. Do zobaczenia następnym razem. Pozdr. Pablos
Maciej_f Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 My tez bardzo dziękujemy za bardzo miłe i smaczne rozpoczęcie. parę fotek
Sympatycy Baltona Opublikowano 18 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2012 My tez bardzo dziękujemy za bardzo miłe i smaczne rozpoczęcie. parę fotek Ale te fotki są stare z 2009 !OKK
Maciej_f Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Ale skucha z ta datą. Datę w aparacie już zmieniłem ale niestety te już tak zostaną. !sciana
Klubowicze Domel Opublikowano 18 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2012 Aga i ja również wielkie dzięki za miłe chwile i wspólny przejazd, fajnie było znowu poczuć ten klimat i spotkać się z Wami. Już nie możemy doczekać się następnego kulanka !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2012 Pozazdrościć spotkania. !OKK Dzięki za spotkanie! Poniżej fragment filmu, który nakręciłem podczas powrotu do Warszawy. Szkoda, że nie nagrałem nic podczas jazdy na miejsce Proponuję wyłączyć dźwięk Fajny filmik. Ale daję do przemyślenia to co zwróciło moją uwagę w jeździe grupowej. Prowadzący jedzie po prawej stronie !TAZ
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2012 Patryk, prowadzących było w porywach do 3. Zmieniało sie to jak w kalejdoskopie. O którego Ci zatem chodzi ? Dobrze, że nie widziałeś jazdy w tamtą stronę... Swoją drogą, przydałby się niektórym poradnik jak jeździć w grupie. Ettore - fajny filmik !YES Piaggio - górą !V Dzięki wszystkim za miłą wycieczkę. pzdr
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2012 Swoją drogą, przydałby się niektórym poradnik jak jeździć w grupie. pzdr Popieram! Może by tak jakiś wątek na ten temat ps. o ile nie ma (przyznaje bez bicia, nie sprawdzałem) !placz
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2012 Patryk, prowadzących było w porywach do 3. Zmieniało sie to jak w kalejdoskopie. .......... o tym już nie wspomnę Warto na początku sezonu przypomnieć podstawowe zasady. http://www.klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=9
Rekomendowane odpowiedzi