Maciej_f Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Pinu oj głaszczę swoją sikorkę !kiss I myślę że jest szansa. Pogadamy dziś pod R66 !OKK Będę na 2oo
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2012 Strażak -> no to rewelka, zaciągnij SiBimen-a! !scooter (malutki, pierwszy, teścik przed Żywcem) Macio -> wierze w twoje umiejętności i do zobaczenia w R66 (też na 2oo)
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 15 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Marca 2012 Pinio nie wiem czy będziemy bo dostałem dobre info z komisu że ktoś wpłacił zadatek za mój i zapraszają mnie w sobotę na finalizacje transakcji , więc jeśli tak to zaczne szukać SW bo nie będzie czym jezdzić , a nie wspomne że nie bedzie czym pojechać do Żywca hehehe
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 15 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Marca 2012 Z racji odległości i !wchair rozpalę grilla o podobnej porze i wirtualnie będę uczestniczył...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Administrator Opublikowano 15 Marca 2012 Z racji odległości i !wchair rozpalę grilla o podobnej porze i wirtualnie będę uczestniczył... Jarek, odpalimy skype i będziemy prawie razem A co do soboty mam mały komunikat!!! Zważywszy na okoliczności czasowe tegorocznej inauguracji maxi- skuterowej Burgmanii apeluję aby wszyscy przybyli pod C66 (godzina 14sta) mieli już ze sobą prowiant ogniskowy. Odpuszczamy włóczenie się po biedrach tylko spod C66 jedziemy bezpośrednio do Roztoki. W związku z powyższym na miejscu będziemy ok 30 min. wcześniej. Ps. Przykładowe menu maxi skuterowca Roztoczanina : kawałek giętej podwawelskiej, musztard, las-ketchup, ogór ewentualnie jakaś papryczka. Kajzera lub inny razowiec dla tych co nie są na diecie Czasem przydają się tacki czy plastikowe rosenthal'e O takich sprawach jak zatankowane zbiorniki chyba nie muszę wspominać Do zobaczenia w sobotę !tut
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2012 Ja niestety odpadam,impreza pro-rodzinna
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2012 Jestem obecny ale max 16.30 muszę spadać na !sciana imprezę rodzinną
Sympatycy Baltona Opublikowano 16 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2012 Oj ślinka cieknie chyba wyprowadzę Pegaza
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2012 Eh, nie dość, że godzina wyjazdu za późna, to jeszcze jakieś wiosenne chróbsko się do mnie przypętało Nie ma szans na wyjazd !scooter Bawcie się dobrze. Pozdrawiam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2012 Eh, nie dość, że godzina wyjazdu za późna, to jeszcze jakieś wiosenne chróbsko się do mnie przypętało Nie ma szans na wyjazd !scooter Bawcie się dobrze. Pozdrawiam. Szkoda myślałem że zobaczę bliźniaczą maszynkę !scooter
Klubowicze sonor Opublikowano 16 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2012 Szkoda myślałem że zobaczę bliźniaczą maszynkę !scooter a co??!! inne Ci juz nie pasują??!!
PJS Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 O rany szkoda, że nie wiedziałem o spotkaniu tak z tydzień wcześniej Na dzisiaj mam w planie czterysta kilosów swoim szerszeniem (w ramach wiosennego testu ) Jutro tyle samo a w drugą stronę. Teraz będzie mi po drodze jeszcze ślinka ciekła No i żałuję, że nie będę mógł jeszcze Was poznać. PJS
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 Bardzo dziękuje za wspaniałe spotkanie! Napisał bym coś jeszcze ale tego miłego odczucia nie da sie opisać słowami "Było fajnie"
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2012 Razem z Edytą dziękujemy za mile spędzony czas. Pozdrawiam
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za miłe spotkanko.Można powiedzieć ,że sezon rozpoczęty pełną gębą. !scooter !OK Ach te klucze....co nie Kisiel
Sympatycy Baltona Opublikowano 17 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2012 Fajnie, fajnie poczuć taki klimacik. PS. Było bardzo ,,SYMPATYCZNIE"
Klubowicze valdi Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za sympatyczne spotkanie,było !OKK
przemas Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Spotkanie udane, pogoda super a inauguracja sezonu uczczona klasycznym męskim porównywaniem ... kiełbasek
Radi23 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Podziękowania za miłe spotkanko !scooter !OK .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Administrator Opublikowano 17 Marca 2012 Tak na szybko kilka fotek Bardzo dziwna sytuacja z tymi kluczami Pojawiła się nawet teoria, że Kisiel nie zabrał ich w ogóle z domu Sam już nie wiem co o tym myśleć Już prawie, prawie... ... Dobra, ja już nic nie piszę !pomidor Dziękuję wszystkim przybyłym !OKK Pogoda bezkonkurencyjna !tut Atmosfera !OKK Była nawet wizytacja z 3M !OKK Niniejszym wypada stwierdzić jedno: sezon !scooter 2012 uznajemy za OTWARTY! !V Ps. Czekamy na bogatsze galerie fotosów !OK
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 I Ja Dziekuje za mile spotkanko i rozpoczecie sezonu w milym towarzystwie... !OKK PS. Mariusz,mowisz i masz... Zdjecia z Roztoki 2012r. https://picasaweb.google.com/107737940265665432711/DropBox
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Administrator Opublikowano 17 Marca 2012 PS. Mariusz,mowisz i masz... Zdjecia z Roztoki 2012r. https://picasaweb.google.com/lh/myphotos Jakbyś jeszcze dał działający link to byłoby super
Rekomendowane odpowiedzi