Bulba Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Kurna gdyby koza nie byla w kawalkach, to chyba by mnie dzisiaj na smyczy nie utrzymali !scooter
Bulba Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Bede pamietal do kogo pierwszego zadzwonic kiedy zloze ja do kupy
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2012 I mnie dzisiaj poniosło......C1 przewietrzona. Że nie miałem przedniej tarczy hamulcowej to pamiętałem, ale że przednie koło nie było dokręcone to już nie. A to wszystko przez Morwę. Na szczęście wietrzenie zakończyło się szczęśliwie, a C1 śmiga aż miło
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2012 I mnie nosi tylko dzionek za krótki. Ciekaw jestem do kogo będziesz dzwonił.
Klubowicze robson Opublikowano 8 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2012 I mnie dzisiaj poniosło......C1 przewietrzona. Że nie miałem przedniej tarczy hamulcowej to pamiętałem, ale że przednie koło nie było dokręcone to już nie. A to wszystko przez Morwę. Na szczęście wietrzenie zakończyło się szczęśliwie, a C1 śmiga aż miło Oj Grześ, i Tobie się takie rzeczy zdarzają , nie dobrze chłopaku .
kmodzele Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Miłosć Grzegorza do CeJedynki plus piękna pogoda poniosłyby ich nawet bez koła i bez silnika! Bulbę rozumiem dobrze. Patrzę tęsknie za okno; na razie jeszcze wietrzę ... garaż. Jeszcze kilka dni.
Marcino1 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Miłosć Grzegorza do CeJedynki plus piękna pogoda poniosłyby ich nawet bez koła i bez silnika! Bulbę rozumiem dobrze. Patrzę tęsknie za okno; na razie jeszcze wietrzę ... garaż. Jeszcze kilka dni. Kmodzele, a Ty w końcu coś kupiłeś?
Administrator xmarcinx Opublikowano 8 Marca 2012 Administrator Opublikowano 8 Marca 2012 A ja setuchnę dziś nakręciłem. Coś pięknego. Co prawda już było ciemno i zimno, ale wpadałem na koniec na spota do C66 na gorącą herbatę. Swój sezon uważam za otwarty.
Arkadiusz Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Witajcie !!! Ja też dziś pajęczynę zdjąłem i maszynę już przygotowałem, sezon uważam za otwarty. Pamiętać o oponkach moi drodzy, u mnie było spooro za mało wiatrów. Honorowe kółko na podwórku zrobiłem !OKK Marcin, teraz to będziesz śmigał, już nie będę mógł jechać w Twojej grupie. !winkiss
kropi Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Ja już bateryjkę podładowałem i jak w weekenda nie popada to zrobię jakiś powolny objazd wioski !scooter Sezon otwarty !tut 110 km nawinięte - kontrolny objazd sklepów (BTW załoga z Włókniarzy przy Kaliskiej przeniosła się na Północną 7), zakupiona tytka na GPS (to na Żeligowskiego), oblukane kaski dla Żonki (jakby ktoś szukał taniego integrala na dużą dynię to jest jeszcze trochę przecenionych zeszłorocznych HJC w MM na Włókniarzy po 150 zika), przetestowana nowa kurtka (test zdany, biorąc pod uwagę warunki pogodowe zakup uważam za wielce udany) i zaliczona pierwsza gleba pod domem !OKK - jednak glina + deszcz + marna opona to takie sobie połączenie. Sprzęt odpalił od pierwszego cyknięcia, akumulator ładowany 2 tygodnie temu trzyma ponad 12V, wygląda że przeżył zimę - niech się tylko ciepło robi....
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2012 Jak iutro nie będzie padać to mam nadzieję ze Zdunem nawinąć parę km !scooter .Zapraszam chętnych
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2012 Jestem gotowy. Wymieniłem wczoraj olej filterki.Jutro jak zaświeci słoneczko to wylot murowany.
kropi Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 A ja wysiaduję jajo w robocie... Bee.... !placz1
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2012 My dzisiaj z paździochem pokręciliśmy się trochę. Skuty odpalon e,pare kilometrów nakręcone. Ogólnie sezon uznajemy za rozpoczęty. Hip Hip hura.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2012 Dzięki Piotrek za wspólne śmiganie !scooter !scooter.Oby tak przez cały sezon !piwko
djquest2 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Już się nie mogę doczekać aż do was dołączę !scooter . Niech no ja tylko kupie maxi !w00t .
Rekomendowane odpowiedzi