Klubowicze oakowsky Opublikowano 29 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2012 OK, będę z zatankowanym pod korek kociołkiem o 5:55 w McDonalds w Jankach (na parkingu przy IKEA). @Oakowsky i @Przemo_ST - jak jedziecie to też bądźcie. Ok. Stawiam się w Jankach o 5:55.
Corleone Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Wcześnie wyruszacie.... Ja w nocy wracam dopiero z Sopotu, więc na pewno nie dam rady.... Cóż pojade sam rekreacyjnie
Arkadiusz Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Cóż pojade sam rekreacyjnie Corleone, jutro do Ciebie zadzwonię jutro, ja ruszam w piątek około 12- 13 a może się spotkamy, gdzieś za Łodzią? Jedziesz "Gierkówką" jak coś damy radę. Ja też śmigam sam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2012 No i na sam koniec jestem bardzo zadowolony że temacik który założyłem się przydał myślę że można zamknąć chyba że ktoś chce coś dodać PS a może administracja zmieni temat na " kto i kiedy do ??????" w zależności gdzie w przyszłym roku hehe
Arkadiusz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Cóż pojade sam rekreacyjnie No i nie pojechałeś sam do Żywca Arturek !!! Podziękowania dla Corleone i Klauda za miłe towarzystwo !!! Ps. Spoko chłopaki, temat się sam zamknie, spadnie do dolnej półki, a może trzeba będzie go odświeżyć kiedy?
Klaud Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 No i nie pojechałeś sam do Żywca Arturek !!! Podziękowania dla Corleone i Klauda za miłe towarzystwo !!! No dobra - udało się do długiego weekendu dożyć więc niniejszym pięęęknie dziękuję: - Corleone - za cierpliwość dla opóźnień i niezmienny uśmiech, nawet jak w Krakowie zgasiłem .... albo dobra, ogólne dzięki - Arkadiuszowi - za warm welcome na starcie dobrym produktem o odpowiednim oprocentowaniu - ekipie z salonki numer.... ehh, skleroza,,. Jack'owi Walcraft, Przemo_ST, Piootrowi, Miętusowi, Oakowsky'emu... (a gdzie do cholery Trynka? ) Miło było choć na jedną noc
Rekomendowane odpowiedzi