Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kto i kiedy do Zywca?

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

OK, będę z zatankowanym pod korek kociołkiem o 5:55 w McDonalds w Jankach (na parkingu przy IKEA). @Oakowsky i @Przemo_ST - jak jedziecie to też bądźcie.

Ok. Stawiam się w Jankach o 5:55.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

9

• Jack

4

• Piootr

4

• smok.wawelski

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wcześnie wyruszacie.... Ja w nocy wracam dopiero z Sopotu, więc na pewno nie dam rady.... Cóż pojade sam rekreacyjnie :)

Opublikowano

Cóż pojade sam rekreacyjnie :)

Corleone, jutro do Ciebie zadzwonię jutro, ja ruszam w piątek około 12- 13 a może się spotkamy, gdzieś za Łodzią? Jedziesz "Gierkówką" jak coś damy radę. Ja też śmigam sam.

• Sympatycy
Opublikowano

No i na sam koniec jestem bardzo zadowolony że temacik który założyłem się przydał :P myślę że można zamknąć chyba że ktoś chce coś dodać :)

PS

a może administracja zmieni temat na " kto i kiedy do ??????" w zależności gdzie w przyszłym roku hehe

Opublikowano

Cóż pojade sam rekreacyjnie :Jumpy:

No i nie pojechałeś sam do Żywca Arturek !!!

Podziękowania dla Corleone i Klauda za miłe towarzystwo !!! :ninja:

Ps. Spoko chłopaki, temat się sam zamknie, spadnie do dolnej półki, a może trzeba będzie go odświeżyć kiedy? :Jumpy:

Opublikowano

No i nie pojechałeś sam do Żywca Arturek !!!

Podziękowania dla Corleone i Klauda za miłe towarzystwo !!! :clapping:

No dobra - udało się do długiego weekendu dożyć :) więc niniejszym pięęęknie dziękuję:

- Corleone - za cierpliwość dla opóźnień i niezmienny uśmiech, nawet jak w Krakowie zgasiłem .... albo dobra, ogólne dzięki :D

- Arkadiuszowi - za warm welcome na starcie dobrym produktem o odpowiednim oprocentowaniu

- ekipie z salonki numer.... ehh, skleroza,,. Jack'owi Walcraft, Przemo_ST, Piootrowi, Miętusowi, Oakowsky'emu... (a gdzie do cholery Trynka? ;))

Miło było choć na jedną noc :pimp: