DIZEL Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witam szanowne koleżanki i kolegów z W-M . Podaję do wiadomości iż opiekunem regionu Warmi i Mazur od dnia 03.03.2012 roku został czaro69- gratuluję .
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Nooooooooooooo to Arturoo Newsa zapodałeś
DIZEL Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Oczywiście jak to jest w zwyczaju kolega Czarek stawia - wiadomo co bo jakoś duszno i gorac na dworze ;-)
Klubowicze bargacz Opublikowano 3 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2012 To może jakieś spotkanie z okazji przekazania obowiązków? Oczywiście przy udziale poprzednika i następcy oraz nas. Czaro - gratulacje
Jurek_mwo Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 I ja dołączę sie do gratulacji,włanczam kompa a tu takie finfo !OKK
DIZEL Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Ok Adaś namowiles nas będziemy u ciebie tylko podaj termin przyjazdu .
jaro_4setka Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Czaro gratulacje,dla mnie i tak byłes jak ojciec propozycja spotkania,była już poruszona w temacie "cykliczne spotkania w-m " kwestia ustalenia dokładnego terminu,i miejsca,teraz bedzie okazja... !piwko
wandalistka Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Czarek - gratulacje !!! !OKK Trzeba to !piwko To gdzie ta imprezka???
Klubowicze robson Opublikowano 3 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2012 Czaruś moje gratulacje !OKK . PS. Przecież Elbląg nie leży na Mazurach !winkiss - Dizelek bez urazy .
boochos Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 O! To ja wchodze na forum, a tu takie cuda... Czaro - congratulations!!!! Oczywiście się szykujemy się na wznoszenie toastów z tej okazji... !piwko
upiór Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Należy się chłopakowi !OKK . P.S Wiadomo wszem i wobec czym śmiga . Czarek gratulacje .
Klubowicze MAKI Opublikowano 4 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2012 Noo i tylko 24-godz nie byłem na forum a tu takie zmiany. To co ? Mamy nowego Kerownika Zmiany ? Czarku GRATULACJE !!! i powodzenia w pozyskiwaniu nowych braci w W-M . W końcu jesteśmy największym regionem - a jest nas najmniej No a Tobie Arturo Szacun i podziękowania za trzymanie w szachu taką Ekipą przez tyle Wiosen.
Tomekgdz Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Nastała jasność, kiedy impreza zdawczo odbiorcza gratulacje !OKK
Gość Bartheez5 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Tylko coś sam zainteresowany przepadł z kretesem
upiór Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Spoko chłopak jeszcze oblewa awans . Na pewno się pokaże i napisze parę słów . P.S Czaro odkładaj na pączki , ja ci nie odpuszczę i nie mam na myśli nic w tym temacie !piwko . Mogą być z adwokatem i skórką pomarańcza , no i polukrowane mniam :) !OKK .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2012 Chyba nie może się ogarnąć po takiej nobilitacji. Jeszce raz gratki dla Czaro. !OKK
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2012 Czarku serdecznie gratuluję nominacji, w pełni zasługujesz na taki awans, pozdrawiam Ciebie i Adę Doktorek !YES !OKK
czaro69 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Dziękuję Wam za ciepłe słowa.. !OKK Oczywiście postawię !piwko !piwko przy najbliższym spotkaniu Może coś tym razem w Olsztynie zgodnie z sugestią Adama !YES
Rekomendowane odpowiedzi