1kera Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 80-90 km/h to moje subiektywne odczucie komfortu .. a jak pisałem 110-120 nie robi problemu - nadal jest pełna kontrola nad moto, nie nosi go po jezdni..zadnych oznak, że to dla niego zbyt wiele. Raz dociągnąłem do licznikowych 130 ale jak dla mnie to już nie to - gdybym szukał dużych prędności wybrałbym inny typ sprzętu. Jestem bardzo początkujący, więc zapewne mam inne spostrzeżenia jak doświadczeni użytkownicy. Bardzo dobra i fachowa recenzja jest na Naszej stronce http://www.burgmania.net/index.php?go=xmax250. Skuterem zrobiłem dopiero 100 !placz1 . Więc respekt. Przyspieszenie w mieście nie stanowi problemu a informuje o tym nie głośny ryk silnika ale mlejące w lustarkach auta. Gdyby było tych koni trochę więcej byłoby jeszcze piękniej. Skok z 80 na 120 km/h zajmuje chwilę. Kanapa jak pisał Kolega, duża wygodna ale nie daje zapomnieć o tyłku. Spodziewam się, że przy mojej delikatnej jeździe moto nie pali dużo - wskazówka nadal przyklejona przy full. Bagażnik jak dla mnie wielki - dużo powietrza wchodzi jednak z opisów wynika , że to średni wynik (nigdzie nie znalazłem opisu jego pojemności). Potwierdza się to co opisują doświadczeni Użytkownicy - dość uniwersalny sprzęt - i tego właśnie szykałem.
Adam76 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Witam, jeżdzę x-max 250 od sierpnia zeszłego roku i jestem bardzo zadowolony ale użuwam go "lokalnie" w promieniu ok 40km podróżna prędkość 110-120 więcej to już nie ma przyjemności a i możliwości też się kończą :)jeżeli turystyka to napewno tania bo zadziwiające jest dla mnie spalanie a jeżdzę raczaj szybko 3,5-4l
kropi Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Czy ja wiem czy to tak mało - moja 400-ka też tyle wciąga, przy 250 ccm spodziewałbym się jednak tego litra mniej.
Rekomendowane odpowiedzi