wojtazzz75 Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 Pozdrawiam miłośników maxiskuterów !scooter . Poszukuję osoby lub osób chętnych do wspólnej moto-skuterowej wyprawy Mazury-Bieszczady. Chciałbym dokładnie zwiedzić Mazury, przejechać je wzdłuż i wszerz, być w wielu interesujących zakątkach. Planuję tam min. 5 noclegów w różnych miejscach. Z Mazur tzw. ścianą wschodnią zamierzam dojechać w Bieszczady. W Bieszczadach byłbym ok. 3dni. Ja mieszkam w Bydgoszczy. Dokładny kształt wyprawy, ilość noclegów i ogólny termin realizacji jest jeszcze do uzgodnienia z chętnymi. Serdecznie zapraszam. A odnośnie terminu tej wyprawy - to na pewno -lato, w urlopie. Czy ktoś jest zainteresowany ?
Mareczek Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 A odnośnie terminu tej wyprawy - to na pewno -lato, w urlopie. Czy ktoś jest zainteresowany ? Może spotkałbyś się z ziomkami Bydgoszczanami / Kujawiakami to może zabraliby Ciebie z sobą w Bieszczady !scooter !scooter !scooter
Jurek_mwo Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 Kolega Romek,oraz ja,myslimy jechać do miejscowosci,filmowe Wilkowyje ( Jeruzal )i prawdopodobnie,na polodnie na najdalej wysuniety cypel w polsce,termin Lipiec do ugadania jescze,bliżej terminu,i w miare mozliwości wolnego czasu
Roman Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 Tak ja Jurek mwo wspomniał jedziemy w lipcu,tak więc jak trasa i czas pasuje to zapraszamy.W grupie raźniej.Pozdrawiam . 1
Rekomendowane odpowiedzi