Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klimekm popieram !piwko

Opublikowano

Klimek popieram twoją wypowiedz !vampire

Opublikowano

MATKO BOSKA! Już wiem, nie jadę! Bezpieczniej się będę czuł na meczu ligowym podwyższonego ryzyka. A siebie i skuter poproszę skropić w Parafii Piastowskiej.

Opublikowano

za kazdy nowy ot posypią się warny cytat Kiśla,dostałem tylko ja trzeba być konsekwentnym co się pisze a warna dostałem tylko ja, ale wwedług admina jest to sprawiedliwe ,jak tak uważa jego sprawa,mam to w d...pie !vampire

Opublikowano

Uważam, że za wyrażanie opinii na naszym forum, na temat wiary, polityki powinno być zabronione,

od wieków prowadziło to tylko do jednego do Wojen !!!

Więc zaprzestańmy pisania na te tematy i koniec.

Jest temat wyjazdu do Częstochowy, Lichenia i ciort wie gdzie, to pisać że jadę lub nie i koniec, a jak się ktoś za bardzo będzie wczuwał to banować, banować i jeszcze raz banować warny też są do czegoś.

Taki jest moje zdanie w tym temacie. To jest forum Skuterowe a nie wyznaniowo polityczne.

Arek popieram jak najbardziej to co napisałeś to jest forum maxi-skuterów a nie polityczno wyznaniowe wiara to jedno a religia to drugie w połączeniu zawsze prowadziło do wojen więc religia zatruwa wszystko .

Kisiel Limmp napisał miało być o rozpoczęciu sezonu, i za to dostał bana widzę ze masz problemy ze zrozumieniem tekstu po za tym nikomu nic nie narzucam ale posiadam własne zdanie na temat a to są dwie różne sprawy po za tym szanuje rozmówcę i potrafię się przyznać do błędu co zresztą zrobiłem do płaczu mi daleko . Jeśli wymagasz szacunku dla siebie to szanuj innych.

I też żegnam ale w przeciwieństwie do ciebie nie ozięble ale z wyrazami szacunku Klimek

I uważam temat za zakończony bo dalsze roztrząsanie do niczego nie doprowadzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jeśli wymagasz szacunku dla siebie to szanuj innych.

I też żegnam ale w przeciwieństwie do ciebie nie ozięble ale z wyrazami szacunku Klimek

Szacunek powiadasz .... to masz na myśli: :P

... trochę władzy i odrazu wali się pod sufitem ...

Proszę zacytuj te fragmenty w których, Twoim zdaniem nie wykazuję się szacunkiem dla rozmówcy.

*/

(ozięble nie oznacza bez szacunku - przyp.autora)