dr.big Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Szukam jakiegoś prostego programu, który pozwoli mi obrabiać (głównie skracać) filmiki przed wrzuceniem na YouTube. Program musi być bezpłatny, wersja legal i latać na 64 bitowym Windows 7... Odnośnik do komentarza
dzialkowiec Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Myślę, że darmowy produkt microsoftu zaspokoi twoje potrzeby - Windows Live: Movie Maker do pobrania link Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Właściwie to samo pytanie tylko pod Mac OS X Lion 10.7.3. Co polecacie ? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Myślę, że darmowy produkt microsoftu zaspokoi twoje potrzeby - Windows Live: Movie Maker do pobrania link Bawiłem się już wcześniej Live Movie Makerem, ale myślałem o czymś mniej skomplikowanym i zrzuciłem go z kompa. Jak widzę, chyba będzie trzeba się z nim przeprosić . Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Na moim kompie Win7 / 64bit świetnie się sprawdza Avidemux 2.5 Odnośnik do komentarza
Mussol Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Właściwie to samo pytanie tylko pod Mac OS X Lion 10.7.3. Co polecacie ? final cut studio z darmowych imovie Odnośnik do komentarza
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 18 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Do różnych zastosowań (cięcie, filtrowanie, skalowanie, przycinanie i setka filtrów) niezły jest VirtualDub(trochę drewniany interfejs). Do zmiany formatów polecam: Format Factory Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 20 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja polecam Pinacle Studio. Tylko potrzebny jest do tego programu dobry komp. Jak się z nim zapoznasz to sprawi ci dużą frajdę.Robert poczytaj o tym programie w necie i jak spodoba ci się to podaj adres na PW. to ci wyślę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi