betu Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. Czy ktos sie wybiera na te targi??Od 3 do 5 lutego. Ja jade na pewno. Info o targach (po niemiecku)- http://www.messen.de/de/8224/in/Leipzig/Motorrad%20Messe%20Leipzig/info.html i - http://www.bild.de/regional/leipzig/motorrad-messen/freitag-startet-die-motorradmesse-22422504.bild.html Wejscie 10/12 euro. Jade ze Slubic-mam 2 miejsca jeszcze wolne w aucie.Wyjazd rano w sobote i powrot do wieczora.Zapraszam Odnośnik do komentarza
przemas Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Poprosimy o zorientowaną na !scooter fotorelację po powrocie Aha, koniecznie zapytaj na stoisku Hondy z jaką skrzynią jest podstawowa wersja Integry, skoro za skrzynię DCT trzeba dopłacić (według informacji na niemieckiej stronie Hondy) Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pojechałbym na bank, gdyby nie to, że zarówno dziś w nocy i jutro w nocy pracuję (akurat mam szczyt w sezonie). Proszę, nie zmarnuj swojego wyjazdu: sfotografuj nowości i dopytaj się, kiedy i za ile pojawią się w sklepach. Kymco 700, Kymco 400 Honda Integra - z automatem i bez :-) Suzuki - czy naprawdę nie ma nic nowego w temacie burgmanów??? SYM - co tam u nich słychać. Resztę możesz olać. :-) Możesz mi wysłać wszystkie fotki na ftp, ja je obrobię i wrzucę, albo odeślę - jak chcesz.. O ile chcesz.. Odnośnik do komentarza
betu Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Bedzie oczywiscie relacja-i gwarantuje ze bedzie duzo zdjec. Dzis wieczorem spisze sobie wszystkie pytania i na pewno je zadam na miejscu-jezeli macie wiecej pytan-piszcie. Postaram sie w niedziele na wszystie odpisac Witam spowrotem. Chcialem pokazac pare zdjec z targow. Na samym poczatku prosze o wyrozumialosc.Jakosc zdjec przede wszystkim.Ciezko zrobic zdjecie motoru/sam na sam.Ciezko bylo sie czasem dopchac do egzemplaza. Nie byly to najwieksze tragi,choc bylo dosc duzo wystawcowLISTA. Najwiecej czasu poswiecilem oczywiscie skuterom. Co do terminow/wszyscy producenci sie zmowili/wszystkie nowe modele maja sie pokazac do marca. Honda Integra ma wyjsc TYLKO ze skrzynia /doppelkupplungsgetriebe/ i koszt 7.990. Mam pare prospektow i zastanawiam sie jak to sprytnie podzielic,iwydaje misie ze najlepiejbylo by poprostu zeskanowac i dac linka. Jako ze Krzysiek/Kmodzele/ zaproponowal ze pomoze mi w lekkiej obrobce zdjec/z czego jestem mu bardzo wdzieczny/zdjecia beda do ogladania z lekkim opoznieniem. pozdrawiam Ps.niestety pisze na klawiaturze z obcym jezykiem,nie wiem gdzie sa znaki ktore tu zawsze byly,i stad te dziwne znaczki. Dzien dobry rano. Nie ma co duzo gadac/poprostu wklejam.Nie bede sie rozpisywal.Najwiecej czasu spedzilem jednak na stoiskach ze skuterami. zacznijmy od Aprilla A to/jakies austriackie dzielo. CDN juz za chwilke. PS.jak mam zmienic ustawienia klawiatury w Vista/HELP Niestety/jak dla mnie/Suzuki nie zaprezentowalo nic nowego. Wiec poszedlem dalej. To nowosc/mnie sie lampy podobaja A na tym mozna jezdzic na prawku B Niestety nie wiem co to byc.Wlasna interpretacja mile widziana. Teraz cos z rozdzialu<jezdze ekonomicznie. i takim akcentem pojdzmy do stoiska Honda. Musze przyznac ze to byl moj faworyt.Bardzo podoba mi sie zadek zwany bagaznikiem pogubilem sie/to z jakiegos modelu zakonczenie drugiej czesci takim akcentem. Prosilbym o odpowiedz.Chcialem wkleic dalsze zdjecia 5 Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ustawionych jest max. 30 zdjęć na jednego posta. Oto przerywnik . Odnośnik do komentarza
betu Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jupii.Ale sie naczekalem. A tu ciag dalszy. KYMCO Tu ciezko bedzie czyms zachaczyc na winklu. A tutaj Kymco i podnozek dla pasazera.Wersja ON i OFF Jezeli znajde jeszcze chwilke to wkleje reszte.Zostala jeszcze Yamaha Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Fajnie, fajnie. Widać duużo chętnych do oglądania. Wyobrażam sobie, że ciężko było znaleźć moment, kiedy motocykl był nie obklejony widzami i dał się sfotografować. Na pewno się nieźle narobiłeś, by te zdjęcia wykonać. Żałuję, że tam nie wpadłem, ale nie było szansy. Czekam na Yamahę. Przydałoby się więcej podpisów. Nie wszystko jest oczywiste dla zwykłego forumowicza (albo nie do końca rozgarniętego - jak ja). Ten Myroad wciąż imponujący. Najbardziej mnie zaskoczyło, jak gruby jest tłumik i jak bardzo jest odsunięty od korpusu motocykla. Szkoda, że go nie zrobili prostopadle! Kokpit strasznie kanciasty. Aż się boję pokaleczyć od samego patrzenia. Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki za relację, super!!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Miętus Opublikowano 5 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dziękuję za relację. Fajnie było się przenieść w świat skuterów w te mroźne zimowe dni. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki za relację i fotki !OK Wybierałem się w tym roku kolejny raz do Berlina, ale w tym roku wystawy nie będzie. Ze względu na choróbsko, które trzyma mnie już piaty tydzień nie zawracałem Tobie głowy. W podziękowaniu przekazałem Tobie „Reputka” !OK Odnośnik do komentarza
betu Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jako ze dotarlem wkoncu do domu-dokoncze co dokonczyc trzeba. Co do opisow zdjec-nie bedzie latwo.Mysle ze "starsi" uzytkownici powinni sie tu wypowiedziec. Ja moge dodac ze duzy byl wybor ubran-z czego skorzystalismy-Ja i "plecaczek". To co bylo zredukowane-jeszcze 20%.Takze kaski z Uvex juz od 40 euro. Co mam jeszcze w prospektach,postaram sie zeskanowac i wrzucic na forum. Oczywiscie dzieki za reputki.Milego ogladania.Czas spac. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Śliczne te wszystkie nowe Skuterki tylko ten Burgman 650 prawie nie zmienny jak „Rolls Royce”, ale przyjdzie i na niego pora. Jak obecnymi nowościami „połykacze nowości się najedzą” wtedy wyjdzie nowy Burgman 900 !scooter ooooooooooooooooooo. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mareczku, gdzieś już o tym pisałem, ptaki coś ćwierkają, że przed sezonem 2013, czyli przyszłym, AN650 zostanie zmieniony ... Na razie nie wiem "co i jak", ale jak tylko coś wyskrobię, to od razu będę o tym pisał na forum !OKK . Odnośnik do komentarza
betu Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 To znowu ja-wkoncu mi sie udalo odpalic skanner. Oto pare stronek-wydaje mi sie ze sa najciekwsze. Prospekt Kymco Honda Integra: I ogolny z Hondy Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Z tego co wyczytałem to Integra ma w standarcie 6-cio biegową skrzynie dwusprzęgłową "6 Gang Doppelkupplungsgetriebe" !scooter i jeszcze ciekawostka cena w "fabryce" 7990 Euro a do odbioru u sprzedawcy trzeba zapłacić 8255 Euro. To chyba taka opłata jak za przygotowanie do sprzedaży, ale za 265 Euro Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A ja zauważyłem inną "ciekawostkę" zmartwionko - Honda SW-T400 nie występuje w cenniku. Czyżby się Honda wycofywała z tego modelu?! Odnośnik do komentarza
przemas Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie obawiaj się, pewnie na rynku niemieckim 400 cieszy się zbyt małym zainteresowaniem. Skoro na rynku włoskim jest oferowana na 2012 rok to raczej Honda się z niej nie wycofuje . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi