boochos Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Bardzo jest mi miło znów móc otworzyć temat z cyklu "Skuter miesiąca". Dziękuję wszystkim, którzy głosowali, a przede wszystkim tym, którzy oddali głos na moją fotkę. Zapraszam do przedstawiania swych dopieszczonych maszyn w miesiącu lutym ... nareszcie prawdziwa zima:) Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nie ważny 8. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. został dodany punkt 7 dotyczący głosowania na własne zdjęcie administracja Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 3 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 może takie? Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Krzytro wystawił swoją fotkę, jak dotąd jest jedynym kandydatem, czyżby okaże się że wygra w lutym walkowerem...? Rodacy do aparatów! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Wiekowy, ale dziarski Tmax podczas wycieczki "Jak najbliżej brzegu Wisły" Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza
PJS Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Pozwolę sobie przedstawić moją "staruszkę" (starą ale jarą !scooter ) Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 czekałam do ostatniego dnia z nadzieją, że spadnie trochę świeżego śniegu żeby ładne zdjęcie zrobić ale sie nie doczekałam, to może taka fotka: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi