Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzisiaj ja otwieram nowy miesiąc, trzeba zrobić jakieś spotkanie chętnie kawa i ciastka. Jakieś propozycje Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Śnieg. Minus ileś tam. Grill?? Ja daję węgiel jakby co. Edit:jakaś kawa też się znajdzie. !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Z przyjemnością, ale ja najwcześniej w piątek. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam wszytkich w lutym. Odliczam dni, aż będzie można jeździć. Rok temu na początku marca wybudzałam skuta z zimowego snu. Ciekawe jak będzie w tym roku? Mam nadzieję, że podobnie. Aby do wiosny ... !scooter Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Hej Samba. Miejmy nadzieję, że wiosna będzie ciepła. Już mi zaczyna być brak naszych sobotnich eskapad. Tym bardziej, że główny przewodnik (ArtCho) wraca na trasy w skuterowym wydaniu. !OK Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dla mnie im zimniej tym lepiej a to dlatego ze zlamalem noge !wchair i jeszcze 5 tygodni jestem uziemiony. Wiec im gorsza pogoda tym mniej cierpie z niemoznosci uzywania motoru. Ale nie bedac totalnym egoista zycze wam aby wiosna przyszla jak najszybciej. Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 witam:) dzis rano w swinoujsciu -24 st.C chcialem skutem do pracy:)...ale zapomnialem!!zimowek nie mam:) a kawe czy cherbatke to i owszem cosik cieplego:) i ksiakies plany na sezon:)obcykac moze?? ...nad morze:)..pozdro:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzisiaj ja otwieram nowy miesiąc, trzeba zrobić jakieś spotkanie chętnie kawa i ciastka. Jakieś propozycje marek ciastko chętnie kawa nie koniecznie, tylko cholender za dużo kilosów do was lecieć! orzeł i gienia Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 marek ciastko chętnie kawa nie koniecznie, tylko cholender za dużo kilosów do was lecieć! orzeł i gienia Co to dla ciebie 500 km. ------------------------------------------------------------- Jutro u Rzelu na Orlen ul. Kolumba po 19-tej !wchair Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 7 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Co to dla ciebie 500 km. ------------------------------------------------------------- Jutro u Rzelu na Orlen ul. Kolumba po 20-tej !wchair te 5set to wybijało do Świeszyna pod koszalinem jak smigaliśmy do rodzinki,A do ciebie trzeba chyba coś jeszcze dołożyć? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 te 5set to wybijało do Świeszyna pod koszalinem jak smigaliśmy do rodzinki,A do ciebie trzeba chyba coś jeszcze dołożyć? O tam 100 km. więcej to przecież nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Co to dla ciebie 500 km. ------------------------------------------------------------- Jutro u Rzelu na Orlen ul. Kolumba po 20-tej !wchair Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 A w piątek damy też radę? Niestety jestem wyjechany... Wracam w czwartek wieczorem... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 W piątek mam wolne, ale żeby się spotkać na jakiejś herbatce - jak stary koń wyścigowy,nie widzę przeszkód. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 U Rzela byliśmy wczoraj, kto nie mógł niech żałuje bo było wesoło. Mam na myśli Ciebie Wooferai Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 W piątek mam wolne, ale żeby się spotkać na jakiejś herbatce - jak stary koń wyścigowy,nie widzę przeszkód. Jacek ja również jestem ZA - czyli mam nadzieję że to bedziesz pilotował - u mnie zawsze można i herbatka sie znajdzie do herbatki również Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No Samba, już żałuje. Ale wiesz, że ja nie mam zimowego środka transportu oraz obowiązki domowe. Czyżby jakaś impra się szykowała na piątek? Kto stawia? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jacek ja również jestem ZA - czyli mam nadzieję że to bedziesz pilotował - u mnie zawsze można i herbatka sie znajdzie do herbatki również Wróciłem. Przejdźmy do szczegółów - zwalamy się do Marka? O której i czym (w sensie transportem publicznym :-)). Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wróciłem. Przejdźmy do szczegółów - zwalamy się do Marka? O której i czym (w sensie transportem publicznym :-)). No to znaczy ustalone, zapraszam - teraz tylko godz. może 19-ta, transport jak kto lubi. (mogę się poświęcić i zrobię za autobus/tramwaj) Kolegów których nie znamy osobiście również zapraszam jest okazja na integrację. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 No to znaczy ustalone, zapraszam - teraz tylko godz. może 19-ta, transport jak kto lubi. (mogę się poświęcić i zrobię za autobus/tramwaj) Kolegów których nie znamy osobiście również zapraszam jest okazja na integrację. Ja tak. Jeśli Marek będziesz jeździł w moich okolicach, to się polecam. Jeśli nie - przyjadę sam. Przywiozę piwko z Czech. Coś więcej? No bo to imprezka składkowa Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Super pomysł z tym spotkaniem. Zawiadamiam, że będę. Dzięki za zaproszenie. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 I ja na herbatkę przyjadę. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja też będę koło 19. !piwko zabiorę. W końcu to spotkanie bez kółkowe. Innych mniej lub bardziej aktywnych, starych i nowych maxi !scooter też zapraszamy na spotkanie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja już w domku. Dzięki za miłe spotkanko - dawajcie zdjęcia! Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Impreza zakończyła się po północy, poruszono wiele tematów interesujących prawie wszystkie strony. Wśród ciekawostek było m. in. zwiedzanie pięterka po ciemku i mały sparring na schodach. Na szczęście obyło się bez śpiewów pod blokiem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi