Bulba Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam. Doszlismy do wniosku, ze nie mozna tego tak zostawic ! i 17 lutego w Dwie Dłonie ul.Wólczańska 40/42 spedzimy przemily wieczor we wspolnym gronie burgmaniakow. Mam nadzieje, ze jest na tyle wczesnie ze kazdy zdazy sobie zaklepac ten dzien w swoim terminarzu. No to teraz prosze sie dopisywac 1. Dwie Bulby 2. Dwa Volva 3. Dwa Carle 4. ............ Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. Doszlismy do wniosku, ze nie mozna tego tak zostawic ! i 17 lutego w Dwie Dłonie ul.Wólczańska 40/42 spedzimy przemily wieczor we wspolnym gronie burgmaniakow. Mam nadzieje, ze jest na tyle wczesnie ze kazdy zdazy sobie zaklepac ten dzien w swoim terminarzu. No to teraz prosze sie dopisywac 1. Dwie Bulby 2. Dwa Volva 3. Dwa Carle 4. Zdun i Zdunowa........... Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 A o której planujecie spotkanie ?? Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 A o której planujecie spotkanie ?? Jest w temacie Od 18 Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No my niestety nie będziemy mogli uczestniczyć z uwagi na fakt, że rehabilituję się w Ciechocinku do 22.02 ;-) Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Bardzo chętnię wpadnę na imprezkę !holiday !w00t ale znów tylko bezalkoholowe !piwko wchodzi w grę !guns Do zobaczenia na miejscu! Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Już niedługo piątek. Może tym razem nie będzie chodzone. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 14 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Przepraszamy wszystkich ale ja z Agą w najbliższy piątek nie damy rady !placz1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 16 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Koledzy jutro muszę być cał dzień w pracy więc nie będzie mnie z wami. Przykro mi takie życie. Volvo jak będziesz wracał do domu to wpadnij pracuję do 24.00 Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 No to robi się nas coraz mniej zamiast więcej... Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Hmm... No to moze przeniesiemy imprezke na bardziej sprzyjajacy termin ? Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Imprezkę rzeczywiście można przełożyć aby było nas więcej. Ponieważ z Beatą zarezerwowaliśmy sobie czas (i ochotę) to na piwo się wybierzemy i jakby co to jesteśmy do dyspozycji (tel. 608 105 825). Niech się VOLVO jeszcze wypowie bo może już idzie w stronę Łodzi Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja już idę w strone Łodzi,mówcie szybko gdzie abym mógł ustawić azymut. !piwko Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Dawaj w stronę Manufaktury i zadzwoń jak dojdziesz to obierzemy wspólny azymut !piwko Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kurka, nie wiem czy do 18.00 zdążę wrócić do Łodzi z Poznania. :-( Za to cały przyszły tydzień mam wolny. P.S. Stesknilem się już za Waszymi wesolymi "paszczuchami" ;-) Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Czy ktoś ma zamiar być w Dwie Dłonie, czy definitywnie przekładamy termin? My możemy zajrzeć Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wyglada na to ze temat roszszedl sie po ksciach. Czekam zatem na propozycje nowego terminu w ktorym spotkamy sie w ekipie wiekszej niz trzy skutery. Wspolnego browara jeszcze przed rozpoczeciem sezonu Wam nie podaruje Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja !TOMCAT na !piwko Carl powiedz tylko gdzie, Bulba ty mam nadzieję że mnie nie zawiedziesz. Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ląduj gdzie popadnie (najlepiej na Piotrowskiej) i podaj współrzędne, telefon masz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi