ultras Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 6 evb. mam takie małe ogłoszenie du?pasterskie: je?li jeszcze nie wiesz co robić w ?więta a masz odpowiedni poziom rozwoju floty w znanym tu i ówdzie i opluwanym już niejednokrotnie ogame, możesz wybrać się swoim statkiem tutaj i rozpocz?ć wszystko jeszcze raz... możesz naturalnie nie ruszać się z przed TV lub wykonać move
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Hahaha -> swieta nad morzem -> komputer wisi na modemie -> i cale szczescie zero internetu, bo taka predkosc mnie zabija .
Klubowicze lamus Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Cóż nadmiaru czasu to nie ma ale ja się zbierze resztki chwil z pozostałych równoległych ?wiatów to można zd?żyć klikn?ć czekamy w obcych
dacja Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja na ?wi?teczny nadmiar czasu-je?li takowy u kogo? wyst?pi polecam prace manualne: Sklejanie T-Maxa ( model kartonowy ) T-Max model z kartonu Szkoda, że nie ma Majesty
pidzam Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zapisalem sie na origami i sobie kazdy skuterek z papieru ugniote,nie tylko T-Maxa.
ERMI Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 model t-maxa robiłem w skali 1:12, jako modelarz z długoletnim do?wiadczeniem niestety muszę powiedzięć, że jest bublarsko zaprojektowany. Odradzam sklejanie chyba, że kto? lubi się irytować, albo ma samozaparcie osłomuła. za same odbitki w odpowiedniej skali zapłaciłem 120 zł. !OKK Pidzamku przecież robiłe? piękne łabędzie z kapsli... metaloplastyka to jest to
Rekomendowane odpowiedzi