Volvo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam Łódzkie forum w drugim dniu nowego roku. !OKK Jak tam samopoczucia ,bo ja żyje !YES Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja żyje Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No niestety, od czwartku z goraczka Mam tylko nadzieje, ze ten sezon nie bedzie dla mnie taki jak pierwsze dni tego roku jego mać ! Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie to ze się czepiam , trzeba było na naszej wigilii ze wszystkimi równo odkazić organizm to byś teraz nie chorował Odnośnik do komentarza
atpaw Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam Kolegów w Nowym Roku. Wiecie może, gdzie podział się post z wypadu do Grotnik ? Pozdrawiam, atpaw Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak wejdziesz na regionalne Łódzkie to na niebieskim pasku u dołu jest napis [pokaz opcje filtru]. I tam jest opcja podział czasowy,przestaw to na wszystkie.Tam znajdziesz zakończenie sezonu. Myślę ze to ci wystarczy. Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Pragnę zauważyć że mamy karnawał i jest to chyba wystarczający powód do !piwko Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No to kiedy tortilla u Zduna ? ))) Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Możemy jutro ,podaj godz a ja się zjawie. !piwko Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No jutro to akurat zapijam morde w Dwie Dlonie na Wolczańskiej z okazji 40 kumpla. Ale np. w sobote z ladniejsza polowka chetnie sie u Zduna pojawie Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Chłopie przecież czwartek jest dzisiaj !scooter . Tylko się miejsce zmieniło[u Zduna]zapomniałeś . Odnośnik do komentarza
sajd Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 a ja wtym roku pozmieniałem wszystko na koniec roku sprzedałem swoje Piaggio X9 i przesiadłem sie na coś wiekszego... niestety już nie skuter ... GPZ 500S... przeprowadziłem sie do Aleksandrowa ... tak wiec rok 2012 to same zmiany a najwiekszą zmiana bedzie syn na koniec lutego Odnośnik do komentarza
romarjo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 a ja wtym roku pozmieniałem wszystko na koniec roku sprzedałem swoje Piaggio X9 i przesiadłem sie na coś wiekszego... niestety już nie skuter ... GPZ 500S... przeprowadziłem sie do Aleksandrowa ... tak wiec rok 2012 to same zmiany a najwiekszą zmiana bedzie syn na koniec lutego Graruluję syna !OK ale zamiana skuta na biegowca nie ładnie,nie ładnie Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 a ja wtym roku pozmieniałem wszystko na koniec roku sprzedałem swoje Piaggio X9 i przesiadłem sie na coś wiekszego... niestety już nie skuter ... GPZ 500S... przeprowadziłem sie do Aleksandrowa ... tak wiec rok 2012 to same zmiany a najwiekszą zmiana bedzie syn na koniec lutego No to może pokażesz się jak będziemy lecieć do Częstochowy. Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 To tylko gratulować syna !OKK będzie pamiętny rok. Ale niema tego złego coby na dobre nie wyszło,syn dorosnie a tata kupi mu !scooter Odnośnik do komentarza
djquest2 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam również w nowym roku. Co prawda jestem bardzo słabo jeżeli w ogóle kojarzony przez kolegów z Łodzi ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Jestem coraz bliżej zakupu jakiegoś fajnego dużego MAAAAAAAXI !scooter więc mam nadzieję, ze się spotkamy !piwko . Moja mała 50 ( Kymco Bet & Win ) się sprzedało więc nic nie stoi na przeszkodzi ku kupnie nowego !scooter . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja cię kojarzę. Nie widzieliśmy się jeszcze ale cieszę się że będziemy mogli razem polatać. Rozumiem też to że do wszystkiego potrzeba czasu. Odnośnik do komentarza
sajd Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzieki za Gratualcje ale to jeszcze troche bo palnowany termin rozwiazania 25 luty....(już niedługo) chmmm.... apropos tej czestochowy to co tam jest i kiedy wyjazd bo chetnie bym bryknoł ( czyzby chodziło o rozpoczecie sezonu)..... znacie już date...bo niemoge znaleść...napewno sie spotkamy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi