krzys-68 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to już Bobaskowi nie pozostaje nic innego jak "kupić !scooter " Dobrze że nie H... !OKK
szamot Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to już Bobaskowi nie pozostaje nic innego jak "kupić " Dobrze że nie H... Dokładnie po co nam tyle tych H... A tak to zawsze coś nowego i innego w regionie I pretekst do , Chrzciny trzeba będzie zrobić
Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Skuter skuterem, a Arek ma córeczkę !OKK Zdrowa i piękna dziewucha !!!
Klubowicze robson Opublikowano 27 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dobra - skończcie p******ć, kiedy jadziem po Spider Maxa ?
michu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Iwonka Arek teraz oficjalnie WIELKIE GRATULACJE !OKK Niech się wam chowa córunia !YES !OKK !YES
Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dobra - skończcie p******ć, kiedy jadziem po Spider Maxa ? Zaraz jak będę wiedział jak z kasą dam cynk. Przed chwilą skończył mi się gaz grzewczy, a na dworzu - 9 stopni. Udało się zatankować i jestem znów lżejszy o ładnych kilka złotych !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dobra - skończcie p******ć, kiedy jadziem po Spider Maxa ? Przyjedz na spota to sie dowiesz incognito
krzysurban Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Chłopaki tylko jak przyczepicie tą przyczepkę to weźcie sprawdźcie 10 razy czy trzyma się Haka lub czy Hak trzyma sie samochoda... Wtajemniczeni wiedzą o co kaman... Gratuluję Arkadiuszu córeczki teraz zdrówka dla córeczki i mamy a dla taty cierpliwość w chowaniu !winkiss
KOT66 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 witam:) pajak ma az 2.25m dl. sam swojego ledwo przytargalem na przyczepce:)i troche wazy:)204kg. pozdro:)
krzys-68 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 witam:) pajak ma az 2.25m dl. sam swojego ledwo przytargalem na przyczepce:)i troche wazy:)204kg. pozdro:) przyczepka ma prawie 2,5m na platformie o DMC nie wspomne bo przygotowana na 3 pełnowymiarowe moto !zorro chwalę się Opróćz tego ze jest uchylna platforma to do kpl ma alu najazd
michu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zaraz jak będę wiedział jak z kasą dam cynk. Przed chwilą skończył mi się gaz grzewczy, a na dworzu - 9 stopni. Udało się zatankować i jestem znów lżejszy o ładnych kilka złotych !sciana Bobasek ustalimy szczegóły na spocie !OKK domy rade
Bobas Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 przyczepka ma prawie 2,5m na platformie o DMC nie wspomne bo przygotowana na 3 pełnowymiarowe moto !zorro chwalę się Opróćz tego ze jest uchylna platforma to do kpl ma alu najazd Krzyś, widzę, że przyczepka z przodu ma blokadę do koła. Czy w takim przypadku 2,25 Spidermaxa zmieści jego tylne koło na końcu przyczepki ? Waga Spidermaxa jak na jego gabaryty jest bardzo niska. To pewnie przez jego aluminiową ramę i 1 garnek.
michu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Bobasek każda przyczepka do moto ma blokadę na przednie koło. To nie jest problem , bo całe loże można przesunąc do przodu lub do tyłu !OK Myslę sobie ,że chyba będzie korzystniej wypożyczyc z Bydzi , dlatego że nie będziemy musieli ,,krążyc'' Oczywiście mi to obojętnie....jestem do dyspozycji !YES Krzyś68 fajnie że zaoferowałes swoją SZACUN !OK Po spocie będzie wiadomo z jakiego wariantu skorzystamy !V
Bobas Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Masz Michu rację. Rzuciłem dopiero okiem na mapę. Szkoda nadrabiać kilometrów. Z tego co słyszałem to wypożyczenie przyczepki nie wiąże się z dużymi wydatkami. PS Krzyś, dzięki za chęć pomocy. Szacun !OK
krzys-68 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie ma problemu,stoi w garazu i czeka.Co do blokady-środkowa jest cofnieta ale zewnnetrzne nie .Inaczej 3 szt na tej szerokości nie zmieścisz bo się "klamkami" rozpychają.Co do odbioru przyczepki po kursie-jak będzie gdzie postawić u Ciebie -może postać(tak samo w Bydzi).przynajmniej będę miał motywację żeby w Outlanderze hak zamontować(lezy od wrzesnia !sciana ) bo za dostawczakiem nie lubię ciagać "małego ogonka"( nie zawsze widać w lusterkach)
Arkadiusz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gratuluję Arkadiuszu córeczki teraz zdrówka dla córeczki i mamy a dla taty cierpliwość w chowaniu !winkiss Cierpliwości Krzysiek to już mi naprawdę brakuje, bo do regionu ciągle ktoś próbuje wepchnąć, albo jakieś Króle, albo jakieś pająki, normalnie profanacja !yeah !yeah !yeah No i jeszcze przyczepki chcą mu pożyczać, hulajnogą niech se jedzie, a nie !!! :lol: Upiór widzisz i nie grzmisz ? Ps. Bobas, żartuję oczywiście !OKK
upiór Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Cierpliwości Krzysiek to już mi naprawdę brakuje, bo do regionu ciągle ktoś próbuje wepchnąć, albo jakieś Króle, albo jakieś pająki, normalnie profanacja !yeah !yeah !yeah No i jeszcze przyczepki chcą mu pożyczać, hulajnogą niech se jedzie, a nie !!! :lol: Upiór widzisz i nie grzmisz ? Ps. Bobas, żartuję oczywiście !OKK Arek jestem i czuwam . Szkoda że zatrzymały cię tak ważne sprawy rodzinne nadrobimy tematy spoko . Napiszę tak jedna koza w stadzie nie zaszkodzi niech sobie BEEECZY . Bobasku to wymyślił Michu nie ja nie nie !!! . Arek poczytaj w innym naszym wątku to zobaczysz co tam się nie wyrabia . Ja nie mam już na to siły . Ale od środy mam urlop to się wezmę za te towarzystwo . No i jeszcze jeden temat od Kolegi dostałem opr . Dlatego teraz troszkę wspomnień . Włodek ten kawałek specjalnie dla ciebie . http://www.youtube.com/watch?v=ksyuQpTZcR4&feature=fvsr
szamot Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Cierpliwości Krzysiek to już mi naprawdę brakuje, bo do regionu ciągle ktoś próbuje wepchnąć, albo jakieś Króle, albo jakieś pająki, normalnie profanacja No i jeszcze przyczepki chcą mu pożyczać, hulajnogą niech se jedzie, a nie !!! Upiór widzisz i nie grzmisz ? Ps. Bobas, żartuję oczywiście Bo lepiej mieć Bobasa na oku, lepiej niech kupi pająka i poeksperymentuje a my razem z nim na nim niz ma kupic kolejna Zacną do regionu i cierpiec z powodu ceny benzyny no i wzrostu
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cierpliwości Krzysiek to już mi naprawdę brakuje, bo do regionu ciągle ktoś próbuje wepchnąć, albo jakieś Króle, albo jakieś pająki, normalnie profanacja !yeah !yeah !yeah No i jeszcze przyczepki chcą mu pożyczać, hulajnogą niech se jedzie, a nie !!! Upiór widzisz i nie grzmisz ? Ps. Bobas, żartuję oczywiście !OKK Jak tylko kupię mojego Pająka to tak Was wszystkich tak pajęczyną oplotę, że nawet nie będziecie w stanie na wiosnę wsiadać na swoje maszyny !scooter . A jak dobrze będziecie gadać !piwko to może Was odwinę Ale to będą bardzo trudne negocjacje !guns
dr.big Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bobasie, uważaj bo przylgnie do Ciebie ksywa "SPIDERMAN" ... Bobas, nie wiem ... Aaa, Spiderman, no to mów od razu ...
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Siemka. Po powrocie z urlopu i odtajaniu chciałbym przekazać serdeczne pozdrowienia od Jolki i dziecj z Czarnej Góry dla uczestniczących w przejażdżkach po górach.
Arkadiusz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dzięki Grzesiek za pozdrowienia, a widzisz dzieje się, mamy nowego na forum w kujawsko - pomorski !w00t SPIDERMAN się zwie !OKK Znałem kiedyś Bobasa ale kiedy to było ? ,
krzys-68 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bobasie, uważaj bo przylgnie do Ciebie ksywa "SPIDERMAN" ... Bobas, nie wiem ... Aaa, Spiderman, no to mów od razu ... nick-a mu zmień,póki wolny jest !OKK
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cześć Siemik, dzięki za pozdro. Dawaj jakieś foty. I niech w tym nicku zostanie Bobas.......
Rekomendowane odpowiedzi