Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkim znajomym i nieznajomym uzależnionym od skutera WESOŁYCH ŚWIĄT oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !tut !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystkim Moto - skuterowcomscooter.gif oraz ich rodzinom i znajomym a także tym co niebawem mają lub chcą zasilić nasze szeregi -- Wesołych Świątsanta.gifnewyear.gif Oraz Szczęśliwego Nowego 2012 Rokuholiday.gifwine.gifżyczą MAKI Z PLECACZKIEM oraz dwiema SAKWAMI clapping.gifclapping.giflaughing.gif

Opublikowano

Ja również życzę Wam Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia

Dużo radości z naszej pasji, dużo śmigania, dużo urlopów i dużo spotkania,

Życzy Arkadiusz

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkim pozytywnie zakręconym burgmaniakom z okręgu łódzkiego i innych okręgów składam źyczenia spokojnych świąt pełnych miłości i radości. Bogatego mikołaja oraz wszelkiego bezpieczeństwa. W nadchodzącym sezonie. Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT

Opublikowano

Przyłączam się do życzeń i aby do wiosny...

Opublikowano

Zdrowych,pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :lol: oraz wymarzonych prezentów :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Nie będę gorszy.Zdrowych Wesołych i pogodnych Świąt :lol: oraz Szczęśliwego Nowego Roku :lol: Życzę Wszystkim wraz z Plecaczkiem.[Aby do wiosny.] !scooter

Opublikowano

Wesołych Świąt Koleżanki i koledzy :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Dobrego zdrowia, uśmiechu co dziennego i dróg szerokosci, aby Duch Boży odrodził się w każdym z nas w ten świąteczny czas Bożego Narodzenia tego wszystkiego Wam życzę z światecznymi życzeniami Przemek "Doktorek"

Opublikowano

Z jednodniowym opóźnieniem i ja dołączam się do życzeń! Zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń życzę ja..... tomjag. !holiday

Opublikowano

Wesołych Świąt !OKK !scooter !holiday Szczęśliwego nowego Roku !OK !tut !TAZ !ying !piwko !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012

balloons.gifchampagne10.gif

Opublikowano

To i ja się dołączam do życzeń :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! :P

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i udanego Sylwestra życzy Volvo z plecaczkiem. :D

Opublikowano

Wszystkiego NAJLEPSZEGO w Nowym 2012 Roku - przede wszystkim tyle samo powrotów, co i wyjazdów z domu!!!!!

Pozdrawiam...