Arkadiusz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 P.S Szamańskie nasienie powiadał że zima będzie dopiero w styczniu , zobaczymy co ten popapraniec znowu wy modził !OK . Kochani, planujcie urlopy już w marcu, bo ja słyszałem, że zima ma się zacząć teraz dopiero w lipcu. :) Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dla mnie, aura ciągle jest sprzyjająca i kilometry nabijam. Aku już, powoli odmawia posłuszeństwa ale reszta OK. Mam zamiar śmigać do wiosny !w00t a potem od nowa !w00t i tak w kółko. Pojawiły się też duże plany wakacyjno wycieczkowe. W nowym roku to czerwcowy Żywiec i lipcowe Wilno pomieszane z Giżyckiem, jak zwykle. Może ktoś chętny to zapraszam. Widziałem nawet ostatnio w czwartek twoją Aprilkę na WP ,tylko nie było czasu stanąć !sciana Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Michale ale ten z Braniewa pojechał z tą fotką z Białką , niech ja Go tylko dopadnę !piwko , stresowe i nerwowe musi zapłacić . Obiecuję, tylko wtedy zapłacę jak będę w górach z takim upiornym stworem z Kowalewa. Braniewo się pytało kiedy je odwiedzisz ?? Bo tak obiceałeś i tylko na obiecankach się skończyło, a wojsko czeka wzywa z daleka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Obiecuję, tylko wtedy zapłacę jak będę w górach z takim upiornym stworem z Kowalewa. Braniewo się pytało kiedy je odwiedzisz ?? Bo tak obiceałeś i tylko na obiecankach się skończyło, a wojsko czeka wzywa z daleka Spoko dam jakoś radę obiecuję !OKK . W 2012 wpadnę tylko czy trafię i załatwiaj fotografa co by w Urzędzie Miasta pamiątka została jak ZACNA była i się tam prezentowała . Wiązanka kwiatów mile widziana , no i marsz :) . Krzyś spoko teraz mamy autostradę to jakoś damy radę . Wiem wiem obiecałem i słowa dotrzymam , tylko wierz w tym roku był temat garażu . Tak więc sory Stary że tak wyszło !pomidor . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Spoko dam jakoś radę obiecuję !OKK . W 2012 wpadnę tylko czy trafię i załatwiaj fotografa co by w Urzędzie Miasta pamiątka została jak ZACNA była i się tam prezentowała . Wiązanka kwiatów mile widziana , no i marsz :) . Krzyś spoko teraz mamy autostradę to jakoś damy radę . Wiem wiem obiecałem i słowa dotrzymam , tylko wierz w tym roku był temat garażu . Tak więc sory Stary że tak wyszło !pomidor . Garaż ważna sprawa,żeby Zacna spała w lepszej pościeli i przykryciu:) Z autostrady trzeba lekko odbić A Urząd Miasta to blisko więc na pieszo można pójść, po co paliwo palić... damy radę co nowy rok przyniesie trzeba czekać do 1 stycznia.... I znów starzy o rok.... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kto stary Ty ,ty ja nie jestem stary . Spoko ZACNA będzie zatankowana i do Urzędu damy radę . P.S Arek zima w lipcu , to jest temat !w00t . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 A pamiętacie to : chyba policja przyjechała.....(i szybciutko nam drzwi otworzyli) A to są nasze rumaki !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kto by nie pamiętał wspomień kolonijnych z Izabelki? Upiorek znalazł nawed wanne w krórej się kąpał Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak wspominac to wspominac- patrzcie jaka ładna ZACNA na pierwszym planie(od niej wszystko się zaczęło) Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Michale wiedziałem że jesteś wielki , ale teraz to jesteś ogromny . Normalnie aż mi łzy się pojawiły , jak pomyślę że to już trzy lata zleciały !placz1 . Michale wiem że ty trzymasz fotki , jeśli mogę to poszukaj fotki z moją majką . P.S Normalnie pogoda wiosenna !OKK , troszeczkę na sylwestra ma być mrozu ale w tedy to co nie którzy będą się bawić !YES !tut !tut . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Michale wiem że ty trzymasz fotki , jeśli mogę to poszukaj fotki z moją majką . Michał, poszukaj, Upiora i Robsona. Obejrzę z ochotą Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Michał, poszukaj, Upiora i Robsona. Obejrzę z ochotą Panie władzo a dane osobowe , oj oj bo będzie Be , hi hi hi :lol: . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 postaram sie poszperac !OKK !tut EDYT: A tu proszę małe archiwumna życzenie Witka !tut Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Aż mi się zimno zrobiło na samo wspomnienie Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 postaram sie poszperac !OKK !tut EDYT: A tu proszę małe archiwumna życzenie Witka !tut !w00t znaczy się, że ten piękny i młody młodzian na Aprilia Atlantic 500 to Fundi??? No pozdrawiam Kolegów serdecznie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 29 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A jakie pojazdy mieliśmy wtedy !scooter , nie to co teraz . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Siemka ,tak oglądałem te fotki......dużo zajefajnych chwil spędziliśmy razem !YES !scooter Życzę Wam wszystkim i sobie ,żeby w nadchodzącym roku było ich jak najwięcej !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No 1,5 godziny temu dotarłem do domku , na ten rok starczy tego budowania . Adaś Ty to jesteś mój osobisty fotograf . Fotka super , tylko gdzie to było zrobione . O matko nawet ten z za autostrady coś napisał !w00t . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No nic nie mów.72h i remanenty policzone,zestawione ,wycenione !wchair ,dobrze że w czwartek wyjazd w góry jest to odpocznę !winkiss Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No a teraz kochani pomalutku zaczynamy imprezkę sylwestrową !holiday !holiday !holiday Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No a teraz kochani pomalutku zaczynamy imprezkę sylwestrową !holiday !holiday !holiday No tak przed monitorem i klawiaturą !OK . Michale mam Colę i szampana i zero alkoholu !OK . Czas zacząć wspominać ten rok !placz1 . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jaki Sylwester, jak impreza, ale żeście się opalili czeguś Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi