michu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 I bądź tu człowieku miły Choć raz chciałem coś miłego o Zacnych napisać i już !vampire . No dobrze. Najważniejsze, że ciągle śmigam !scooter czego i Wam Koledzy i Koleżanki życzę. Oj tam , oj tam niech nie gada tylko ZACNĄ kupuje Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Oj tam , oj tam niech nie gada tylko ZACNĄ kupuje Nie nie nie tylko króla kupuj Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z całym szacunkiem dla posiadaczy Burgmannów maści wszelakiej Gdybym miał i mógł zakupić nowy, inny skuter to raczej skłaniał bym się w kierunku właśnie marki HONDA. W moim przypadku to kwestia tylko estetyczna. Nie żadne wazeliniarstwo. Bardziej mi się podoba ZACNA Całe szczęście, że mnie, chwilowo nie stać na żadne zakupy.A plany na nowy sezon miałem ogromne. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Filip !w00t to Ty na wiosnę będziesz mój najlepszy Kolega !OKK . Co ja czytam Kolego w takim razie jak ZACNA będzie na wiosnę to sam Jako Prezes umyję Ci !scooter , przy światkach . Filip nie daj się chłopie . Jak czytam odpowiedni pociąg nadjechał i ty wsiadasz !OKK . Jak powiada ten Kolega z za autostrady SZACUN . Pozdrawiam !vampire . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Bardziej mi się podoba ZACNA Od razu widać, że kolega na gapę nie jeździ i na odpowiednim peronie stoi. !OKK Całe szczęście, że mnie, chwilowo nie stać na żadne zakupy. Filip nie martw się, nie zdążysz na ten pociąg to wsiądziesz do drugiego !winkiss Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ostrożnie z życzeniami (o tej myjce ) bo jeszcze się spełnią. Plany sobie a życie i tak zrobi ze mną co będzie chciało !czary . Ale kto to może wiedzieć?? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wydrukuj sobie zdjęcie Zacnej, powieś w kilku miejscach, w których najczęściej przebywasz. Myśl o niej i śnij, a za jakiś czas Zacna zabłyszczy pod Twoją kołdrą !YES To sprawdzony sposób. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wydrukuj sobie zdjęcie Zacnej, powieś w kilku miejscach, w których najczęściej przebywasz. Myśl o niej i śnij, a za jakiś czas Zacna zabłyszczy pod Twoją kołdrą To sprawdzony sposób. A to duzo wyjaśnia dlaczego Zacna jest taka niesamowita,zresztą nic dziwnego ładna zgrabna i jeszcze pod kołderkę się wślizguje. Odnośnik do komentarza
Jolka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Chłopaki co Wy mówicie .Czytam i oczom nie wierzę , co te wasze zacne wyprawiają. !scooter Muszę sprawdzic czy Micha zacna z nim przypadkiem nie śpi Myślę, że odrobina zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziła 1 Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Chłopaki co Wy mówicie .Czytam i oczom nie wierzę , co te wasze zacne wyprawiają. !scooter Muszę sprawdzic czy Micha zacna z nim przypadkiem nie śpi Myślę, że odrobina zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziła No to masz "plusika" !OKK ,za to "pilnowanie" Micha !w00t Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to duzo wyjaśnia dlaczego Zacna jest taka niesamowita,zresztą nic dziwnego ładna zgrabna i jeszcze pod kołderkę się wślizguje. Zapomniałeś dopisać, że do tego błyszczy !w00t !w00t o ludzie. Moja dotychczasowa Aprilka tego nie umii . No cóż, pozostaje mi tylko wierzyć, że dobrze radzicie. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Filip no ja nie poznaję Kolegi . Tak trzymaj , a będzie oki !OK . Jak czytam to kolejna ZACNA w Kuj . Pomorskim będzie !OK . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Filip no ja nie poznaję Kolegi . Tak trzymaj , a będzie oki !OK . Jak czytam to kolejna ZACNA w Kuj . Pomorskim będzie !OK . Witek no śmiem podejrzewac ,że bedzię koloru srebrnego !V !OKK Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dobra, powiem prawdę.... !pomidor Zacna, mówię o SW, wcale nie jest taka ładna, jak Koledzy wypisują. Piękność jest oczywiście kwestią gustu, natomiast pewne jest, że kochamy ją za niezawodność i przewidywalność !OKK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dobra, powiem prawdę.... !pomidor Zacna, mówię o SW, wcale nie jest taka ładna, jak Koledzy wypisują. Piękność jest oczywiście kwestią gustu, natomiast pewne jest, że kochamy ją za niezawodność i przewidywalność !OKK Oczywiście-ilość spalanej Pb jest przewidywalna.Nawet koljne postoje na tankowanie można przewidzieć Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 I tak niebawem wszyscy przesiądą się na BMW !scooter Czy warto kupować te paski? !w00t Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No witam , a Ten z pod Grudziądza znowu się czepia . Wolę tankować niż smarować ten łańcuch , i co dobrze Ci . Filip Kolego co Ty piszesz czy my Ci dobrze radzimy , co to za pytanie ? . Filip pokaż chociaż jeden przykład kto chciał żle dla Ciebie , jak opowiadaliśmy że ZACNA to jest to !!! . Jako Prezes ZACNEJ oświadczam Ci że wiosna będzie Twoja i ZACNA musi stać w garażu !scooter , tylko w jednym słusznym kolorze , jak raczył wspomnieć Michał no ewentualnie inny odcień !OKK . P.S Adaś witam serdecznie widzę że Kolega nie wytrzymał ciśnienia w temacie ZACNEJ marki , dlatego pr5oszę o udział w dyskusji i dalsze motywowanie naszego wszak szerokiego grona posiadaczy ZACNEJ marki aby nie zbłądzili w swych zamysłach zmiany i nie wsiedli do inter sity , bo po czasie i tak wyjdzie szydło z worka . Adaś pozdrawia !vampire . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Adaś napewno wam prawie powie. Co do przewidywalności paliwa jak i oleju to strzał w 10 nie to co suzuki w każdej postaci. My popsiadacze zacnych nie musimy nikogo oszukiwać. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Co tu dużo gadac ZACNA , po prostu ZACNA i to wszystko !OKK Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Co ja tu robie ,same Zacne E tam Zacna co to za maszyna jak człowiek normalnych rozmiarów sie nie mieści, wole jednak olej dolewać niż kolana mieć pobijane Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No dobra jako Prezes ZACNEJ marki zamykam temat na czas Świąt . P.S Tak mnie naszło na wspomnienia . Dla tych co byli szacun , !OK . Dla tych co będą niech się uczą już śpiewania . Mam na dzieję że co nie którzy pamiętają !OKK . Jak by na to nie patrzeć garaż to garaż . Ech !placz1 . !piwko . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Z ostatniej chwili... Ogłoszenie : Sprzedam tylko w dobre ręce Hondę SW600 rocznik 2007, szczegóły na PM. robson Taki żarcik Odnośnik do komentarza
Jolka Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 OJ Robercik ,to nie sa odpowiednie zarty. Chcesz aby kujawiaki zawału dostali !TAZ A nasze wspólne plany wyjazdowe !scooter miały by lec w gruzach !wchair Za tego typu żarty , musisz odbyc karę !piwko !piwko !YES Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No dobra jako Prezes ZACNEJ marki zamykam temat na czas Świąt . Dlaczego zamykasz ? "Kulaj Beret" Taki żarcik Jeszcze raz i Ps. Jola, w końcu trzymasz to wszystko męską ręką !OKK 1 Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No dobra jako Prezes ZACNEJ marki zamykam temat na czas Świąt . P.S Tak mnie naszło na wspomnienia . Dla tych co byli szacun , !OK . Dla tych co będą niech się uczą już śpiewania . Mam na dzieję że co nie którzy pamiętają !OKK . Jak by na to nie patrzeć garaż to garaż . Ech !placz1 . !piwko . Upiorku jakże zapomiec .......normalnie się nie da Oj będziem spiwac...hej !V Upiorek specjalnie dla ciebie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi