Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Termin regionalnej Wigilii

Termin spotkania Wigilijnego  

12 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy co raz bardziej licznym i aktywnym regionem !OKK Spotkanie Wigilijne będzie okazją do kolejnej wspólnej integracji. Zgłaszajcie swoje propozycje (menu, lokal, kolendy etc.). Z uwagi na fakt, iż takich grup "poszukujących" będzie dużo i każda będzie mocno zainteresowana pozyskaniem jak najlepszego i najtańszego lokalu (czyt. małej salki bądź też jej części), zwracam się do Was z prośbą o jak najszybsze wypowiedzenie się w temacie !bicz Czas wypowiedzi to 7 dni, czyli cały tydzień, mnóstwo czasu. Po głosowaniu w nowym wątku będzie lista.

• Sympatycy
Opublikowano

Mój głosik poszedł. Ale elastyczność moja nie zna granic tak że jeżeli będzie taka potrzeba to się dostosuje.

Opublikowano

Też zagłosowałem, ale podobnie jak Zdun jestem elastyczny i dostosuje się do ogółu. :-)

Opublikowano

Witam. Chętnie się przyłącze. Również wybrałem drugi termin, ale również jestem elastyczny i może być termin I-szy.

Pozdrawiam wszystkich. !scooter

Opublikowano

Witam od "bieszczady 2011" się nie odzywałem wiec jest czas się przypomnieć. Zgodnie z Kulawym i Zdunem termin elastyczny jak guma w majtach ( ten 1 głoa na 2.12 to mój) - ale bez zobowiązań

• Sympatycy
Opublikowano

Witam mój głos padł na 9.12. Ale dostosuje się do większości.

• Klubowicze
Opublikowano

9.12 ale jak będzie inny termin to też pasuje !tut

Opublikowano

Myślę że 2go a następnie 9go będzie w sam raz.

Opublikowano

Nie zaglosuje na zaden, gdyz na dzien dzisiejsz oba terminy mi pasuja.

Oczywiscie obecni.

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra. Po co przedłużać, już wszystko wiadomo. Musimy wybrać miejscówkę i do roboty !piwko. Nie wiem tylko czy jest potrzeba zakładania nowego wątku.

Opublikowano
zdun13m

Napisany Dzisiaj, 11:28

... Nie wiem tylko czy jest potrzeba zakładania nowego wątku.

według mnie tak, jest potrzeba: dla porządku, przejrzystości w pisanej treści i mojego zamiłowania do biurokracji !pomidor

tak więc proszę zrób to dla mnnie :)

Opublikowano

Na dzisiejszy dzień wiem, że 2-3 mam wyjazd do Wa-wy. Nie wiem co będzie 9 więc oddałem głos na ten termin :)

Opublikowano

Dla mnie oba terminy równie dobre / zle na chwile obecną :whistling:.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Zagłosowałem na 2 grudnia bo 9 pracuję po południu (ale chyba też dam radę).

Opublikowano

Większością głosów uchwalono, iż termin regionalnej Wigilji to 09.12.2011r. :D