czaro69 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 W zawiązku z liczną absencją na spocie, zakładam sondę odnośnie terminu spotkania wigilijnego.Proszę udzielić odpowiedzi do 13 listopada, po tym terminie sonda zostanie zamknięta.
Gość Bartheez5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dla mnie 17-18.12.2011 Najbardziej Możliwy termin na połamanie się opłatkiem
czaro69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Widzę, że czas leci a jakość Brać WM śpi !bicz i nie zabiera głosów w sondzie !TAZ Pamiętajcie proszę,że sonda trwa do niedzieli, potem oceniając liczbę głosów zostanie podjęta decyzja czy robimy to spotkanie.... Nie chciałbym robić imprezy, na którą zdeklarowały by się np. tylko 4 osoby Co już wiemy? Spotkanie wigilijne, jeśli będzie zainteresowanie, odbędzie się w Giżycku, hotel 3 gwiazdkowy..Proponuję kolację w sobotę, nocleg, śniadanie w niedzielę. Orientacyjny koszt spotkania ok 130 PLN. Jeszcze musimy obgadać jedną sprawę, ale wtajemniczeni wiedzą o co chodzi !OK
boochos Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Wstępnie ja z żoną będziemy. Czy można przyjechać autem, bo pogoda może być już zimowa...
czaro69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Boochos, wszyscy będą 4oo, więc nie panikuj...Ale udziału w sondzie nie brałeś.. Ps. sprawdź PM
boochos Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Boochos, wszyscy będą 4oo, więc nie panikuj...Ale udziału w sondzie nie brałeś.. Ps. sprawdź PM Głosowałem na pierwszy termin, ale drugi też może być, jeśli będzie wiekszość głosów - poprostu wcześniej muszę znać żeby ustawić się w grafiku... Z autem to spytałem - jako taki mały żarcik... !winkiss PM Sprawdziłem i jestem na TAAAK !OKK - i dzięki za to !piwko
Gość Bartheez5 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Poczekamy Zobaczymy co reszta na to Może Moplic obudzi się ze snu ZIMOWEGO
czaro69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie tylko Moplic, ale również MAKI, Bagieta, Stalone .....Mości Panowie, czasu coraz mniej !YES
Klubowicze bargacz Opublikowano 8 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2011 Z przykrością informuję, że 10.12.2011 wyjeżdżam na narty i wracam 18.12.2011. W związku z tym nie bralem udzialu w glosowaniu.
czaro69 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Adaś, mówiłeś o tym już na zakończeniu lata..Szkoda,że Was nie będzie, ale inne terminy niestety nie wchodzą w rachubę
jaro_4setka Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam. Ja sie pisze ,termin jest mi bez różnicy, mam nadzieje ze bedzie nas niezła gromadka... !piwko do zobaczenia
Klubowicze MAKI Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 Jestem! Jestem! Oczywiście jeśli zdrowie dopisze to jestem na tak i do terminu się dostosuję.Pozdrawiam!!
czaro69 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam, sonda dobiega końca i chyba wynik jest przesądzony..Ale poczekajmy do niedzieli !OKK Głosy osób, którym jest obojętny termin (Maki, Boochos, Jarek) zostaną dodane do większości. Ankieta została zamknięta. Spotkanie odbędzie się 17/18.12 Dziękuję za oddane głosy.
Rekomendowane odpowiedzi