Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Burgmania a Mozilla Firefox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Występuje pewien problem w składni strony. Gdy przegl?dam stronę za pomoc? Mozilli Firefox, rozmiary tabel robi? się potwornie wielkie i wyjeżdżaj? poza ekran... Internet Explorer wy?wietla natomiast poprawnie. Proszę o naprawę tego błędu. Od razu mówię, że nie zamierzam korzystać do przegl?dania Burgmanii z IE, ponieważ jest to zwykłe "cyber-samobójstwo"... :D

• Administrator
Opublikowano

Niestety obawiam się , że bł?d wystepuje w przegl?darce Firefox , anie w składni tej strony. W zwi?zku z twoj? sugesti? przetestowałem nasz? stronę pod przegl?darkami mozilla . Efekt który opisujesz zaistniał czasami w przegl?darce Mozilla Firefox 0.9 . Czasami to znaczy przy mniej więcej 3 przeładowaniach na 10.

W orginalnej wersji przegl?darki Mozilla wersji :

Mozilla 1.7.1

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.1) Gecko/20040707

problem nie występuje nigdy.

Proponuje złożyć problem do projektantów Firefoxa.

Opublikowano

Dobrze, dziękuję Ci. Jednak dzisiaj mi ten problem nie występuje... nie wiem od czego to zależy.

• Administrator
Opublikowano

Tak jak ci napisałem , problemem jest sam firefox. Zreszt? jak wiadomo nie jest to finalna wersja tej przegl?darki.

Opublikowano

Też używam firefoxa i problem występuje już bardzo żadko i tylko z tabel? menu, która czasami przybiera gigantyczne rozmiary. A swoj? drog? to więcej szacunku dla adminów. Dziękuj, że zrobili Burgmanie a nie tylko *musi* *nie zamierzam*. Jak małe dziecko. :)