Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Tradycyjnie Otwieram kolejny miesiąc LISTOPAD w Warmińsko _Mazurskim Propozycje na weekendy , oraz inne dolegliwości będziemy rozpatrywać TU
czaro69 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 To mamy sponsora naszego spotu !w00t Żartuję... A tak poważnie to wszystkie informacje o spotach proszę umieszczać w przypiętym temacie:"Cykliczne spoty w W-M".. !YES Inne dolegliwości, jak pisał Rafał, piszemy w tym temacie !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2011 To i ja mam dla Was jedną dolegliwość. Może pomyślelibyśmy o jakimś wypadzie urlopowym na przyszły rok. Pomyśleć trzeba o tym już teraz bo niestety wiele osób musi zaplanować urlopy już na począdku stycznia , a to już niedaleko 1
czaro69 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 !tut Uwaga !tut Spotkanie wigilijne Grupy WM odbędzie się w dniach 17-18 grudnia.Szczegóły niebawem w oddzielnym temacie !OKK Proszę rezerwować sobie wolne !piwko Obecność obowiązkowa !bicz Zapraszamy również wszystkich chętnych z innych regionów !OKK
Gość Bartheez5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Odnośnie 17-18 Grudnia będzie ciężko , no ale zobaczymy REWOLUCJA W ROBOCIE WTAJEMNICZENI WIEDZĄ O CO CHODZI
Klubowicze bargacz Opublikowano 14 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2011 Niestety, musieliśmy zrezygnować z wyjazdu do Kietlic Pozdrawiam
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 <Czaro69> odnośnie tych emblematów pod tabl. jak dla mnie są GIT mniemam iż Maki i Moplic będą również zainteresowani
boochos Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Odnośnie 17-18 Grudnia będzie ciężko , no ale zobaczymy ] Barteez, nikt nie ma łatwo jeśli chodzi o ustalanie grafików... !pomidor . Wierze jednak, że będziecie, ja też się wstępnie wybieram ale jeszcze nie wiem jak z noclegiem...
czaro69 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Hejka Panie i Panowie!!! Widzę,że temat naszego spotkania wigilijnego nawet nie raczkuje !NOT Czasu coraz mniej a odzew jest praktycznie zerowy. Jeśli tak dalej będzie, to chyba zrezygnujemy z powodu braku chętnych... !TAZ Proszę Was o szybkie podjęcie jakiś decyzji, bo hotel nie będzie czekać w nieskończoność na niezdecydowaną grupę.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2011 Skoro nie ma chętnyn na przyjazd do Giżycka to może spotkamy się wspólnie na naszej wigili 11 grudnia i zabawimy się razem. Temat na kujawsko-pomorskim
Rekomendowane odpowiedzi