Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że wszyscy dzisiaj zajęci , trudno - może innym razem

Opublikowano

Chłopaki nie patrzcie na innych jeśli są chęci to przedmuchać maszynki .

Ja nie dam rady plany mam inne a i do Grudziądza muszę jechać .

P.S.

Tatulek raz powiedzieli jak kto ma czas i chęci do śmigać .

nie patrzeć tylko w drogę .

Temat edytowany .

Propozycja kulania beretu dziś około 12 może okolice Unisławia co by z Bydzi koledzy Zacne przegonili

Temat na telefon :fireman2::clapping: .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Edytowałem posta ale po chwili pomyślałem że nie każdy zauważy .

Planujemy ze Stasiem kulanie beretu około 12 ,00

Może zaproponuję spotkanie w Unisławiu co by Szanowne grono z Bydzi miało możliwość się spotkać .

Pogoda za oknem cacy tak więc Unisław godzina 12 około .

tylko mi się tam nie stresować kto może niechaj przybywa :fireman2:

Opublikowano

Ja to bym chętnie przybył, ale jestem tak z kasy wypierdziany, że szkoda gadać.

Instytucja zwana ZUS- em zablokowała mi konto za starą zakończoną już sprawę, która jest umorzona. Ich pomyłka.

Odkręcanie tego może potrwać kilka miesięcy i nikogo nie interesuje w tej pier....... instytucji, że ktoś może tej kasy potrzebować, żeby żyć. Chyba dziś podrzucę im butelki z benzyną.

A taki wyjazd w moim przypadku to wyjdzie z jedzonkiem ze 150 zyla.

Muszę odpuścić i pokulać beret po niedalekiej okolicy :frusty::blush: .

Opublikowano

Jak bym to czuł, że COŚ się wydarzy. Jak bym czuł. No i się wydarzyło. Napotkała mnie dziś, niezapowiedziana inspekcja Prezesa Zacnej Marki oraz Kolegi Stasia. Obaj, oczywiście w pełnym, klubowym rynsztunku. Nie dość, że pogoda zajefajna to jeszcze TAKIE odwiedziny. Polatalim troszeczkę po CSW, goście na moich oczach wciągli pizzę i colunię i pozwoliłem sobie odprowadzić towarzystwo do granic Świecia. Bardzo dziekuję za odwiedziny i cenne ;) uwagi Prezasa. Miło było poznać Stasia. W załączniku oficjalna fotka. Zrobił ją inny Kolega, całkiem bez interesownie. Dziękuję i pozdrawiam.

Ale to była piękna niedziela. Mam nadzieję, że i Wam się tak ładnie dzień poskładał.

PICT0002data..jpg

Opublikowano

Ale zdjęcie buło robione rok temu? :photo:

Opublikowano

Ja chciałem dokręcić jedno lusterko i urwałem oczywiście śrubę.

Muszę jutro podskoczyć do tokarza i dorobić jakąś z porządnego materiału, a nie z plasteliny.

Fajnie, że Wam się razem ten śmigający dzień poukładał :clapping: .

Stasiu, elegancka ta Twoja Zacna.

Opublikowano

No mi się nie udało dojechać do Świecia ale Prezesunio i Stasiu na Zacnych ściągnęli mnie i namówili na śmiganko :).

Dzięki wielkie było super szkoda że tylko czasu mało było ale starówkę w Bydgoszczy i Toruń zaliczony.

Opublikowano

Nie, zdjęcie było robione dziś tylko mam złą datę ( rok ) ustawioną w aparacie.

No dobra, żeby nie było to poprawiłem rok na aktualny. W aparacie też zmieniłem.

Dodaję jeszcze jedno, z innej odległości.

PICT0001data..jpg

• Klubowicze
Opublikowano

I ja troszku się pokulałem w towarzystwie zacnych marek i oczywiście, króla jadącego dostojnie jako pierwszy.

Dzięki za popołudniowe kulanko..

Opublikowano

Dokładnie Panowie :fireman2: .

Pogoda super , śmiganie co tu pisać , banan pomarańcza czy nawet cytryna :clapping: .

Filip jak byśmy zadzwonili że jedziemy to niespodzianki by nie było :fireman2: .

Dzięki wszystkim za miłą niedziele .

Muszę to napisać , hi hi hi jak nic ZACNA rządzi , a jak jeszcze Michu i Robson dołączą do grupy to już będzie Banda .

P.S.

Najlepsza była ta kobieta na wyspie młyńskiej .

A dla czego macie takie same , wiadomo co :Jumpy::notworthy::lol1: :lol1: :lol1: .

Dodam tylko że po prowadzenie grupy przez Tatusia , rodzynka B 650 zostałem z lekka z tyłu hi hi hi .

Pierwszy raz jechał tam 130 km/h ale była zajefajnie no ale jakoś musiałem gonić :fireman2::clapping: .

Opublikowano

No Zacne rządzą bo Król jest tylko jeden :)

Nie ma co się dziwić kobiecinie skoro wszystkie skutery były srebrne a Król był otoczony Zacnymi i wszyscy mieliśmy kamizelki :)

Opublikowano

Tylko Wam pozazdraszczać :)

Opublikowano

Ja również zazdraszczam.

No, ale niebawem się widzimy :clapping: .

Się cieszę, że do grupy dołączę chociaż na kilkanaście godzin :fireman2: .

Dziś na pasach podczas przyspieszania na drugim biegu złapałem ślizga swoją Krówką.

Dodałem trochę mocniej gazu i tył motocykla zaczął mnie prawie wyprzedzać.

Wnet bym połamał jej rogi, ale udało się wszystko opanować.

Nie wiem, czy nie jestem za dziki do tego zwierzęcia :kwasny: .

A jak czuja się Wasze maszynki ?

• Klubowicze
Opublikowano

Krzycho uspokój się, bo Ci zamienimy krówkę na jakąś dwieściepięćdziesiątke na płozach i wtedy zobaczysz ;).

Moja Zacna od wczoraj już po dużym serwisie, i zaczęliśmy razem kulanko do fabryki, a PKP precz :clapping:

Opublikowano

Ja również zazdraszczam.

No, ale niebawem się widzimy :clapping: .

Się cieszę, że do grupy dołączę chociaż na kilkanaście godzin :fireman2: .

Dziś na pasach podczas przyspieszania na drugim biegu złapałem ślizga swoją Krówką.

Dodałem trochę mocniej gazu i tył motocykla zaczął mnie prawie wyprzedzać.

Wnet bym połamał jej rogi, ale udało się wszystko opanować.

Nie wiem, czy nie jestem za dziki do tego zwierzęcia :kwasny: .

A jak czuja się Wasze maszynki ?

Bobik weź odłącz 2 cylindry i bedzie ok i paliwa będzie mniej wciągać,więcej plusów :).

A tak na serio to trzeba jeszcze uważać zimny asfalt i piach.

Opublikowano

Pierwsze jazdy,pierwsze szaleństwa.Potem się czlowiek wjeździ i uspokoi :clapping: .Ja wykonałem klasyczne wheelie w niedzielę a nawet tego nie chciałem :ninja: .Trzeba uważać-jeszcze 4oo nie są do nas przyzwyczajone-sezon zaczął się szybciej niż zwykle.

• Klubowicze
Opublikowano

Trzeba jeszcze poświęcać dużo uwagi na nawierzchnie dróg. O ślizg nie trudno.

Opublikowano

Tak to prawda .

Powinno jeszcze mocno po padać i zmyć z dróg po zimowy piasek .

A zatem oczy otwarte panowie i panie .

P.S.

Bobaski to nie jest X9 i rondo :confused: uważaj na siebie oj oj , wiemy jednak jak jest jak czasem człowiek dostaje głupawki apotem ....... .

Opublikowano

Dziś też miałem przygodę :( Pani w Matizie wyjechała z bocznej drogi na główną ale zza samochodu skręcającego w prawo. Tak jakoś ją wyczułem, że coś odwali. Mimo to sprawne ABSy się przydały. Wszystko skończyło się dobrze. Noszę kominiarkę i Pani nie miała możliwości rozpoznać z daleka, co miałem do powiedzenia. Wiarzcie mi, to nie były mile słowa. Bez znaczenia, że to była kobieta. I chyba nawet nie słyszała. Zresztą była zajęta rozmową z kimś z boku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kochani 30 marca to ostatnia niedziela jakieś propozycje .

Co by każdy mógł sobie zaplanować czas wolny :fireman2: .

• Klubowicze
Opublikowano

W niedzielę mam szychtę niestety, ale w sobotę spoko :).

Opublikowano

Gdyby były jakieś pytania :

Komputera mi nie zabrali :P Telefonu też nie :)

Ale ja też Was namawiam na Jajcarnie, blisko mnie później możemy pojechać zwiedzić okolice :)

Czy pasuje to Paniom i Panom??

Opublikowano

28-30 jestem w pracy w Kołobrzegu.

No i znowu dupa blada :frusty: .