upiór Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 Myślę że takie latanie jest oki . Dzięki było w superrrrrrrr . A może jakieś Upiorne kulanie połączone z hallołinowym . Może 9 Listopada Bydzia godziny wieczorne . Tylka aby pogoda była dość znośna i nie padało . Bydzia nocą to jest coś a po 24,00 . To tylko taka propozycja , Robson ma mufki to też pośmiga . Dopisać się proszę kto chętny .
szamot Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No Uporek namówiłeś mnie jestem Za Bobik nie ma czego żałować byś zjadł Upiorkowego kebaba(i muszę to napisać pierwszy raz słyszałem żeby ktoś zamawiał kebaba z keczupem nawet pani sie zdziwiła ale w końcu poszedł po rozum do głowy i zamówił tak jak my) byś marzył żeby się położyć i byś miał to obiecane i byś się cieszył a tu zonk Upiorek wywozi Cie na pokaz mody i lody tak że widzisz za dużo nie straciłeś, a jeszcze jak byliśmy palić to straszył nas latającymi nisko Upiorami Bobik baw sie dobrze to my Tobie zazdrościmy mogłeś nas zaprosić to byś podjechali , Ładuj akumulatory
upiór Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 No Uporek namówiłeś mnie jestem Za Bobik nie ma czego żałować byś zjadł Upiorkowego kebaba(i muszę to napisać pierwszy raz słyszałem żeby ktoś zamawiał kebaba z keczupem nawet pani sie zdziwiła ale w końcu poszedł po rozum do głowy i zamówił tak jak my) byś marzył żeby się położyć i byś miał to obiecane i byś się cieszył a tu zonk Upiorek wywozi Cie na pokaz mody i lody tak że widzisz za dużo nie straciłeś, a jeszcze jak byliśmy palić to straszył nas latającymi nisko Upiorami Bobik baw sie dobrze to my Tobie zazdrościmy mogłeś nas zaprosić to byś podjechali , Ładuj akumulatory Śmigać zwiedzać a nie jakiś leżenie , oj tatuś tatuś . Sam chciałeś lody . E tam majonez i takie tam nie ma to jak Czerwień i ciepłe mięsko !vampire .
michu Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Ja jestem jak najbardziej za nocnym krązeniem . Bobas odpoczywaj .Ty to masz dobrze
Bobas Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Micho, to tylko kilka dni, ale trochę się pobyczę. Przy okazji zadbam o moje małżeństwo, bo ciągle na to za mało czasu .
szamot Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Oj to czasem będą z tego dbania małe Bobiki Przyjemności
michu Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Oj tam , małych Bobików nigdy dość
Bobas Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Jenysiu, Wy mnie nie straszta !!!!!!!!!!!!!! Chociaż jak to mówią : od przybytku głowa nie boli .
maciejsr50 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Upiorek pomysł ekstra chętnie się dołączę ,byle pogoda dopisała.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Dawać na Bydzie. Praga nocą się chowa
upiór Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 Zbliża się ostatnia niedziela i cisza . Może jakiś basenik wieczorem , powiedzmy 17,00 kto chętny .
Bobas Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 U mnie niestety nie ma szans . Sorki .
michu Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 No to już dzisiaj , no to małi przyjeżdżaj do Bydzi.
szamot Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 No mi jak by co też się nie uda byłem nawet w garażu ale coś mi przeszkoczylo i nici z jazdy. Po za tym zaczęło padać
upiór Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 A tak miałem ochotę na basen a tu lipa . Fakt w Kowalewie też pada . Tatuś co się tam narobiło .
szamot Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 To trzeba bylo pisac dzisiaj albo dzwonić. A nic nowego, starość
upiór Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 No to się troszkę uspokoiłem . P.S. Starość i kto to mówi .
michu Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Oj wy staruszki .....myślał by kto ..
michu Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Siemanko Jutro ostatnia niedziela , może jakiś spot na 200 ?
szamot Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 mhm, dokładnie namowiles mnie, gdzie i o ktorej:-)
Bobas Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Jestem w Szklarskiej Porebie. Wracam dopiero wieczorem. Ale nastepnym razem to juz bankowo widzimy sie na moto.
upiór Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 Super że jest zastępca Prezesa W nawale różnych spraw przyznać się muszę że uciekło mi że to ostatnia niedziela . P.S. Takie sytuacje pokazują jacy jesteśmy zgrani i co nas łączy Michu dzięki za telefon . Dla tych co mają w planach lekkie śmiganie życzę szerokości . Tylko mi tam nie szaleć bo drogi jeszcze brudne i piachu jeszcze moc na drodze leży .
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 Też bym sobie pokulał, ale Zacna niestety w rozsypce w trakcie serwisowania, a pogoda zachęcająca .
michu Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie ma chętnych no to trudno Tomek może w tej sytuacji sobie odpuścimy , ale zobaczymy popołudniu
Rekomendowane odpowiedzi