Bobas Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Moja własna intymna żona ma w niedzielę urodziny. Nie dam niestety rady się dokulać . Dokulam się dopiero na Mierzeję do Siemika.
szamot Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Ja sie pisze.A gdzie to mi ryba byle w kupie
krzys-68 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Ja na 99% lece z małżonką nad Zatokę.Tempo nie będzie szybkie bo brak umiejętności ale...
maciejsr50 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Jestem za byle razem i pogoda dopisała .
szamot Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 A może by tu się udać http://www.motopozytywni.pl/artykuly/102-piknik-motocyklowo-rodzinny-promujacy-bezpieczne-poruszanie-sie-po-drogach
krzys-68 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 osobiście na takich spędach nie lubię bywać.Niewiele widać a o naukach to juz nie wspomnę.Chytry plan jest taki żeby w sobote po obiedzie wyjechać a co dalej...Ewentulanie startujęw niedzielę po kawie z DG i lecę np do Krynicy Morskiej(G-dz,Kwidzyn,Sztum,itd).tam lody(bez podtekstów),posiedzieć na piasku,obiad i powoli w strone domu...
szamot Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Docieraj maszynę i nabieraj umiejętności co byś w przyszłym sezonie kulał bezpiecznie. Co do imprezy to może nie będzie tak źle ,zaglądać i jak by co zawsze można się zwinąć. Ale to tylko propozycja.
michu Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Co do niedzieli jeszcze nie wiem ....
krzys-68 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Docieraj maszynę i nabieraj umiejętności co byś w przyszłym sezonie kulał bezpiecznie. Co do imprezy to może nie będzie tak źle ,zaglądać i jak by co zawsze można się zwinąć. Ale to tylko propozycja. Tomuś u mnie największym zmartwieniem jest kierowniczka na tym mniejszym czerwonym.Praktycznie jeden sezon ma nakulane więc tempo i trasy dostosowuję do tego.
krzysurban Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Za 10 minut wyjeżdżam z Pruszcza.. Do zobaczyska chłopaki...
michu Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Sorki chłopaki Dzisiaj jestem zmuszony odpuścic , cholera chyba pierwszy raz....ale co tam odbijemy to sobie Suuper pogody Wam życzę
Bobas Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Pogoda to wam dzis dopisała .Ciekawe jak będzie w dniu wyjazdu na Mierzeję .Jak przywali upał to kulamy się na moto chyba, co ???
krzys-68 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 No ja obleciałem Jeziorak w kolo. 2oo sporo,maxi nie było...
LWfilip Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Fajnie było dziś pozdrowić aż dwa Burgmaniaki w Świeciu. Machnąłem na powitanie. Drugi to jechał Krzysurban na swym białym któlu . Panowie wzbudzili zainteresowanie lokalnej Policji ale tylko na światłach.
krzysurban Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Dojechane bezpiecznie do domku... Pogoda dopisała no i dużo moto po drodze... Jeden Pan policjant mierzył mnie w jednej kociewskiej wsi ale chyba 75 było dla niego za wolno żeby mnie zatrzymywać. Stek smakował, aż chyba będzie siedział we mnie do jutra.... Wojtek trzeba było jechać z nami Dzięki chłopaki za spotkanie i bycie w stekowym housie
LWfilip Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Niedziela to jedyny dzień moich rodzinnych spotkań, dlatego nie było możliwości jazdy za Wami. Chciałem ale siła wyższa Dobrze, że bezpiechnie wróciliście do domu.
szamot Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Pogoda dopisała, miała być karkówka a wyszedł stek w Grudziądzu. Trzeba będzie jeszcze kiedyś te miejsce odwiedzić bo stek pierwsza klasa. Dzięki za przejażdżkę Jak będzie pogoda to jestem jak najbardziej za smiganiem na 200
upiór Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 Jak widać po fotkach ten stek był ogromny , jeszcze czuję smak , Michale żałuj ale pychotka . Ale co ma wisieć nie utonie jeszcze nas tam zobaczą a co tam . Dzięki Panowie za śmiganie , ZACNA miała piękną obstawę jak na Królową przystało . Pogoda dopisała normalnie prawie lato .
michu Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 No trochę żałuję , ale co zrobić ....
Bobas Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Ale fajnie mieliście. A ten stek to chyba większy jak siedzenie w Zacnej . Aż się głodny zrobiłem.
maciejsr50 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Dzęki za spotkanie i śmiganko . Pogoda wspaniała , jadło pychta .
upiór Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 Dzęki za spotkanie i śmiganko . Pogoda wspaniała , jadło pychta . Co prawda teraz dopiero zajrzałem , przepraszam . Wszystkiego dobrego i zdrówka worek cały i zawsze szerokości . To przez ten notoryczny brak czasu . Nadrobimy już niebawem ten temat .
krzys-68 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Majero przez tyle nadal trzyma fason.
kiero Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Nie chcę się tłumaczyć dlaczego nie byłem ...ale że nie napisałem to mam moralnego kaca.. pozdrawiam was bardzo bardzo serdecznie.
upiór Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Kochani za tydzień ostatnia niedziela . Pogodę na cały tydzień zapowiadają dość ciekawą . Może uda się jeszcze pośmigać , pisać proszę kto chętny to ustalimy co i jak .
Rekomendowane odpowiedzi