Ola Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki za spotkanie. Rozmowy owocne, kawa dobra,a woda w basenie mokra Prezes respekt przed rurą ma i słusznie, bo ona wielka i przerażająca Bezpieczniejsze wody w jacuzzi,a jeszcze ciepło, przyjemnie i plecy wymasowane.
Bobas Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Podpisuję się pod wszystkimi ustaleniami i jeszcze raz przepraszam za swoją nieobecność.
kiero Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Jak wiecie nie mogłem uczestniczyć-zapalenie oskrzeli.Jestem następnym razem,pozdrawiam.
upiór Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Po kilku telefonach zapadła decyzja o przełożeniu co miesięcznego spotkania na czas otwarcia sezonu czyli 13 Kwietnia . Wszak i tak na spoty docierają te same osoby , co jest przykre dla nas wszystkich . No ale co na to poradzić takie życie .
upiór Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Na pierwszym spotkaniu w tym sezonie ustalono datę spotkania co miesięcznego już na maxi . Data to 27 Kwiecień 2013 zatoczka koło Świecia jest to sobota godzina 15,00 , dla tych co nie wiedzą gdzie to jest pozostaje telefon do kontaktu . Dla Koleżanek i Kolegów chcących się spotkać mogę podać swój numer komórki . 607580006
krzys-68 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 26 kwietnia to juz do Cro niektórzy jadą....
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Taaaakkk. Niektorzy nawet do Japonii śmigają.
krzys-68 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jak kto ma możliwości i fantazję to zazdrościć tylko pozostaje.No i zyczę szerokości ,widoków,wspomnień.Dla mnie niestety jeszcze nie czas na takie wyjazdy ale za marzenia nie karają...,trzeba tak zyć żeby je spełniać .Na majówkę wybieram Cro i BiH
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja tam do tej Japonii nie jadę. Moja kuzynka tam leci. Odważne dziewcze. Ja wolę z chłopakami na skuterku pokulać się po okolicy . To sprawia mi największą radość.
krzys-68 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wszystko przed nami.Wypożyczalnie 2oo pewnie tam są...No i żeby nie było... Cro na 2oo jest zaplanowane....
szamot Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Gratulacje i udanej wyprawy, zdaj później relacje ,powodzenia
szamot Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Czy otrzymaleś to o co prosilem? Mam wszystko.
krzys-68 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No to szykuj kubki z kawą na piatek popołudniem...
szamot Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W piątek popołudniu to ja będe sie przygotowywał na wyjazd w sobote
Arkadiusz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Właśnie Krzysiek, nie za konserwujesz to daleko nie zajedziesz !!! No, no My jedziemy tam się spotkać, porozmawiać, po planować wypady w 2013 roku, a alkoholu to się brzydzimy, tylko co mnie martwi to tam jest taki regionalny rytuał !!!
krzys-68 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jakoś z tym musze żyć,alkoholu nie lubię,pi...mi się brzydzę ale z koneserami z przyjemnością dyskutuję
Arkadiusz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To przybywaj koneserze, bierz szabelkę w ręce i walcz, jak na chłopa przystało !!!
krzys-68 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jadę dzisiaj do Bydzi,zobaczę jak WSK Szamot przygotowania do wyjazdu czyni
pawelneos Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja również melduję się w domu na szczęście bez żadnych nieprzyjemnych przygód To że było fantastycznie i wielkie podziękowania dla dla Organizatorów to już standart Pewnie teraz będę musiał długo trenowac aby te kilogramy zrzucic .ale takiej przyjemności trudno sie oprzec . Adaś - wielkie dzięki za świetny pilotaż i bezpieczny wyjazd i powrót I jeszcze raz podziękowania dla Wszysktkich za wspaniale towarzystwo i miłą zabawe oraz za to że jesteście taką wspaniałą pozytywną paką
upiór Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Witam z wieczora . Kochani po ostatnich szkoleniach spotkaniach , nadszedł czas i dziś zapadła decyzja w kwestii spotkania co miesięcznego . Data spotkania została ustalona na godzinę 15 , 25,05,2013 czyli wyjątkowo jest to sobota . Takie były sugestie Szanownych państwa i tak jak zapisane z pewnością będą te same osoby . Padła też propozycja spotkania w Toruń . Temat tegoż spotkanie poddaję pod rozwagę i wpisy w temacie . Pozdrawiam serdecznie .
Klubowicze robson Opublikowano 14 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2013 Postaram się przybyć, nawet jak w baku będzie tylko wir .
Rekomendowane odpowiedzi