Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za spotkanie. Rozmowy owocne, kawa dobra,a woda w basenie mokra :confused: Prezes respekt przed rurą ma i słusznie, bo ona wielka i przerażająca :) Bezpieczniejsze wody w jacuzzi,a jeszcze ciepło, przyjemnie i plecy wymasowane.

Opublikowano

Podpisuję się pod wszystkimi ustaleniami i jeszcze raz przepraszam za swoją nieobecność.

Opublikowano

Jak wiecie nie mogłem uczestniczyć-zapalenie oskrzeli.Jestem następnym razem,pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po kilku telefonach zapadła decyzja o przełożeniu co miesięcznego spotkania na czas otwarcia sezonu czyli 13 Kwietnia .

Wszak i tak na spoty docierają te same osoby , co jest przykre dla nas wszystkich .

No ale co na to poradzić takie życie . :msn-wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na pierwszym spotkaniu w tym sezonie ustalono datę spotkania co miesięcznego już na maxi .

Data to 27 Kwiecień 2013 zatoczka koło Świecia jest to sobota godzina 15,00 , dla tych co nie wiedzą gdzie to jest pozostaje telefon do kontaktu .

Dla Koleżanek i Kolegów chcących się spotkać mogę podać swój numer komórki .

607580006

Opublikowano

26 kwietnia to juz do Cro niektórzy jadą....

Opublikowano

Taaaakkk.

Niektorzy nawet do Japonii śmigają.

Opublikowano

Jak kto ma możliwości i fantazję to zazdrościć tylko pozostaje.No i zyczę szerokości :clapping: ,widoków,wspomnień.Dla mnie niestety jeszcze nie czas na takie wyjazdy ale za marzenia nie karają...,trzeba tak zyć żeby je spełniać :blush: .Na majówkę wybieram Cro i BiH

Opublikowano

Ja tam do tej Japonii nie jadę.

Moja kuzynka tam leci.

Odważne dziewcze.

Ja wolę z chłopakami na skuterku pokulać się po okolicy ;) .

To sprawia mi największą radość.

Opublikowano

Wszystko przed nami.Wypożyczalnie 2oo pewnie tam są...No i żeby nie było... Cro na 2oo jest zaplanowane.... :)

Opublikowano

Gratulacje i udanej wyprawy, zdaj później relacje ,powodzenia

Opublikowano

Czy otrzymaleś to o co prosilem?

Opublikowano

No to zycze udanego wyjazdu.

Opublikowano

Czy otrzymaleś to o co prosilem?

Mam wszystko.

Opublikowano

No to szykuj kubki z kawą na piatek popołudniem...

Opublikowano

W piątek popołudniu to ja będe sie przygotowywał na wyjazd w :Jumpy: sobote

Opublikowano

Konserwacja?

Opublikowano

Właśnie Krzysiek, nie za konserwujesz to daleko nie zajedziesz !!!

No, no My jedziemy tam się spotkać, porozmawiać, po planować wypady w 2013 roku, a alkoholu to się brzydzimy, tylko co mnie martwi to tam jest taki regionalny rytuał !!!

Opublikowano

Jakoś z tym musze żyć,alkoholu nie lubię,pi...mi się brzydzę ale z koneserami z przyjemnością dyskutuję :clapping:

Opublikowano

To przybywaj koneserze, bierz szabelkę w ręce i walcz, jak na chłopa przystało !!!

Opublikowano

Jadę dzisiaj do Bydzi,zobaczę jak WSK Szamot przygotowania do wyjazdu czyni :)

Opublikowano

Nie ma problemu zapraszam

Opublikowano

Ja również melduję się w domu na szczęście bez żadnych nieprzyjemnych przygód To że było fantastycznie i wielkie podziękowania dla dla Organizatorów to już standart Pewnie teraz będę musiał długo trenowac aby te kilogramy zrzucic .ale takiej przyjemności trudno sie oprzec . Adaś - wielkie dzięki za świetny pilotaż i bezpieczny wyjazd i powrót I jeszcze raz podziękowania dla Wszysktkich za wspaniale towarzystwo i miłą zabawe oraz za to że jesteście taką wspaniałą pozytywną paką :clapping:;):pile:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam z wieczora .

Kochani po ostatnich szkoleniach spotkaniach , nadszedł czas i dziś zapadła decyzja w kwestii spotkania co miesięcznego .

Data spotkania została ustalona na godzinę 15 , 25,05,2013 czyli wyjątkowo jest to sobota .

Takie były sugestie Szanownych państwa i tak jak zapisane z pewnością będą te same osoby :laughing::scared: .

Padła też propozycja spotkania w Toruń .

Temat tegoż spotkanie poddaję pod rozwagę i wpisy w temacie .

Pozdrawiam serdecznie .

• Klubowicze
Opublikowano

Postaram się przybyć, nawet jak w baku będzie tylko wir :) .