krzys-68 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Tez wymyslił jak ja musze być w Wa-wie w od piatku
szamot Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Mi to nie robi gdzie byle z wami.
Bobas Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Dla mnie też miejsce nie ma znaczenia. Parę km w tą lub w drugą stronę...... Co za różnica Tu nie kasa na paliwo, ale chęci się liczą.
michu Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Siemka Jesteśmy w domku , dziękujemy Tym co byli
upiór Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 Byliśmy zjedliśmy i kawka wypita . Szkoda tylko że było nas tak mało . P.S. Kolektywnie ustalone zostało , następne co miesięczne spotkania w okresie zimowym będą odbywać się Bydgoszczy .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2012 Dzieki za spotkanko tylko szkoda, że tak mało nas było.
szamot Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Również bardzo dziękuję,za spotkanko i transport
LWfilip Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Jak dotarłem pod lokal to już nikogo nie było. Szkoda ale to moja wina więc nie mam do nikogo pretensji.
upiór Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 Jak dotarłem pod lokal to już nikogo nie było. Szkoda ale to moja wina więc nie mam do nikogo pretensji. Filip a telefon to Ci ukradli . Dlaczego nie zadzwoniłeś , byśmy troszkę poczekali .
LWfilip Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Niedziela to u mnie dzień rodzinnych odwiedzin. Nawet mi do głowy nie przyszło żeby zadzwonić. Byłem pewien, że ktoś jeszcze będzie bo było koło 15. Nie brałem poprawki na porę roku i takie tam. Sorki, dałem d..y.
szamot Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Chwilka Filip czegoś tu nie kumam bo my byliśmy od 13,30 do 17.A czy Ty na pewno byłeś we właściwym miejscu?
Bobas Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Podejrzewam, że nasz Filip pojechał po prostu do Arkadii.
michu Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Filip chyba coś brałeś. Hi ,hi
LWfilip Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Czyli, że nie byliście w Arkadii?? No w mordę. No to się nie popisałem.
Arkadiusz Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 No i wyskoczył Filip z konopi . .....
krzys-68 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 normalnie "mycie monitora" jest mi winny
LWfilip Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 No takkk! Tera się śmiejcie z niewiedzy i zakręcenia. Śmiejcie się, śmiejcie się. Jeszcze się odegram. A najfajniejsze jest to, że wydawało mi się, że śledzę wątek na temat nowego miejsca spotkań. Ale nie ma się co dziwić. Wzrok mam słaby a czasem jestem taki zakręcony, że nie zauważył bym pociągu towarowego jak wpada na stację .No to się pośmialiśmy a teraz spać. Dobranoc. :)
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2012 Sledczym to Ty nie jesteś he he. Tak to jest jak się nie czyta forum i wielkiej planszy na Arkadji
upiór Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam serdecznie szanowne grono . Pragnę po informować że spotkanie co miesięczne naszego regionu zostaje w tym miesiącu odwołane . Większość z nas spotyka się na spotkaniu opłatkowym 8.12,2012 . Spotkanie grupy i tak odbyło by się w okolicach Bydgoszczy , na które i tak przybyły by te same osoby które były na ostatnim spotkaniu . Po spotkaniu opłatkowym podam informację w temacie spotkań w okresie jesienno zimowym 2012 / 2013 . Pozdrawiam serdecznie upiorek
Arkadiusz Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 No ale się dzieje? Spotkanie opłatkowe, Moto Mikołaje, Spotkanie !!! Normalnie szok???? Nie ogarniam już.
michu Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Można zrobić spota , tylko kto przyjedzie ? ...Bydgoszcz no i Prezes , a reszta ?
szamot Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 No ale się dzieje? Spotkanie opłatkowe, Moto Mikołaje, Spotkanie !!! Normalnie szok???? Nie ogarniam już. Bo chyba z granicy się przeprowadziłeś i to nie do kuj-pom.
upiór Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam szanowne grono . Jako że czas wolnego i odpoczynku jak i świąt minął bardzo szybko pragnę z lekka nawiązać do tematu spotkań czyli jak wiadomo wszem i wobec jest to ostatnia niedziela miesiąca . Pragnę nawiązać do rozmów jakie miały miejsce na ostatnim naszym spotkaniu . Jak wiadomo na spotkania zawsze dociera największa liczba Koleżanek i Kolegów z Bydzi . Dlatego moja propozycja jest następująca aby jak na razie w okresie zimowym czyli powiedzmy do końca marca spotkania odbywały się w Bydzi miejsce jak i godzinę proponuję aby mieszkańcy Bydzi ustalili i zapodali w tym temacie . Myślę jednak aby godzina spotkania była godziną ustaloną jaką była czyli godzina 13,00 Bardzo proszę o wypowiedzi w tym temacie . Bez względu na to czy komuś to pasuje czy nie proszę o wypowiedzi a by było można na przyszłość ustalić wyżej wymieniony temat i zaplanować takie rzeczy jak . 1) miejsce spotkania 2) godzinę spotkania 3) czas spotkania P.S. Wstępnie była by to niedziela 01,27,2013 . Temat podaję też do przemyśleń dla osób i przyjaciół z poza regionu Kuj . Pomorskiego . Pozdrawiam serdecznie upiorek .
krzys-68 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Azjatycka knajpka np Statoila (PKS) byłaby OK. Jedzonko smaczne,FocusPark(dla znudzonych niezainteresowanych blisko)...
Rekomendowane odpowiedzi