Arkadiusz Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Pomysł dobry tym bardziej, że prawie co sobota tamtędy przejeżdżam . Ewunia, podpadasz, normalnie, chyba wystawię blokady, tzn. posterunki blokadowe i się nie prześlizgniesz Od drogi krajowej masz dokładnie do nas 600 metrów (sześćset)
krzys-68 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ewunia, podpadasz, normalnie, chyba wystawię blokady, tzn. posterunki blokadowe i się nie prześlizgniesz Od drogi krajowej masz dokładnie do nas 600 metrów (sześćset) dodaj że pieszo bo wykopaliska....
Arkadiusz Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Jakie wykopaliska, Krzysiu wykopują garnki gliniane tylko w Grudziądzu !!!
krzys-68 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Jakie wykopaliska, Krzysiu wykopują garnki gliniane tylko w Grudziądzu !!! A to nie wiem bo raczej rzadko bywam i to najczesciej w godzinach późno wieczornych...
upiór Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 A to nie wiem bo raczej rzadko bywam i to najczesciej w godzinach późno wieczornych... Jak byś miał ZACNĄ to byś śmigał w południe a nie jakiś tam wynalazek e tam wieczorem kto by chciał oglądać takie coś . A tak na marginesie ciężko było ruszyć do Arkadii w niedzielę oj oj .
Arkadiusz Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 A tak na marginesie ciężko było ruszyć do Arkadii w niedzielę oj oj . Brakło smaru do łańcucha , proszę Upiorku o usprawiedliwienie kolegi ? JA to jednak jestem gość!!!
krzys-68 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 W niedzielę nadrabiałem w fabryce...
upiór Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 No dobra macie tym razem odpuszczone . Tylko że by mi to było ostatni raz hi hi . Co prawda Komendanta jest usprawiedliwiony za ostatnie spotkanie . Ale paru innych raczej nie , normalnie dostaną szybsze rozliczenie się z podatku dochodowego za 2012 rok :lol1: .
krzys-68 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 No dobra macie tym razem odpuszczone . Tylko że by mi to było ostatni raz hi hi . Co prawda Komendanta jest usprawiedliwiony za ostatnie spotkanie . Ale paru innych raczej nie , normalnie dostaną szybsze rozliczenie się z podatku dochodowego za 2012 rok :lol1: . A co to jest dochód?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2012 Przypominam, iż jest to dział poświęcony naszym spotkaniom. Trzeba ustalić nowe miejsce.
upiór Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Myślę że jednak mimo wszystko Świecie albo Chełmno wchodzi w grę , ciężko będzie dogodzić każdemu nie ma się co oszukiwać . Na przykład Arek do Chełmna miałby kawał drogi a i Bobasek zrobi parę km , Basia też zamiesza olej w ZACNEJ . Taka prawda ja wolałbym np w Toruniu , tylko nie ma tam nikogo z naszych tak myślę nikt by nie mijał pretensji że to u mnie w Toruniu . P.S. A jak nie to składkę zrobimy na namiot cyrkowy . MAXI będzie gdzie schować przed deszczem . Jakby Filip się narysował na forum to może on by w swoich okolicach coś poszukał .
LWfilip Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Narysował?? No dobra. Świecie to nie jest metropolia z mnóstwem lokali. Mimo to coś tu jednak jest. Jutro podjadę do "Gajówki". To całkiem fajny lokal z parkingiem, bardzo blisko mostu na Wdzie. Sprawdzę ceny i menu. Nie ma tu jednak noclegu. Mój kolega zawiaduje campingiem przy zamku. Całkiem fajne miejsce na spotkania. Nie wiem, tylko czy da się korzystać z gastronomi. To miejsce to kwatera off rołdowców więc może nie być wolnego miejsca w niedziele. Popytam i zdam relację.
Baśka13 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Nie mam jakoś ciekawego pomysłu ale przypomniało mi się że jadąc kiedyś na Tucholę był tam po drodze taki zajazd pod Jeleniem znalazłam stronkę http://www.hotelcamp...php?page=witamy ale to chyba za daleko. Jak tam wygląda i jakie ceny nie mam pojęcia nie byłam.
szamot Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Jelenia już kiedyś przerabialiśmy fajny lokal ale niestety daleko dla niektórych będzie,po za tym ceny no i jakby imprezy z noclegiem to brak miejsca do tańczenia.Do wiosny trzeba coś poszukać zimą i tak będzie mała frekwencja.Zresztą niech każdy zrobi sobie rachunek sumienia ile razy był na spocie w sezonie. Mnie to obojętnie gdzie jak już pisałem ważne że z wami.
Arkadiusz Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Spoko, mnie nie bierzecie pod uwagę koledzy, koleżanki jak to jestem dalekodystansowiec, po prostu jestem prawdziwy mężczyzna, więc mnie to wszystko pasuje.
Tomekgdz Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Baśka bywamy tam czensto czyli raz w roku
Baśka13 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Temat spotkań przycichł nie macie żadnych propozycji? Miała bym fajny bar ale niestety trzeba trochę z trasy zboczyć i czynne tam jest dopiero od 15 cicho przytulnie, do spania miejsca niema link tak to wygląda http://lunagrodek.pl/kontakt.html
krzys-68 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Sprawdżcie może w Stolnie,za krzyżówką w stronę Toronto ten bar na zakręcie-chyba to Zajazd Pomorski sie zwie..Nie pamietam nazwy-właścicielka Wisniewska sie chyba nazywa
Baśka13 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Mam w Świeciu do wyboru http://meteor-turystyka.pl/bistro-swiecie,swiecie.html tyle tego że nie wiadomo co wybrać
szamot Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jak dla mnie to może być ,ale jak ma być tylko Bydgoszcz to bez sensu jechać, może by się ktoś określi kto nas by zaszczyciłby swoją osobą.
michu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Siemka Mysleliśmy żeby zrobic nadchodzącego spota na trasie nr 10 czyli albo w Cierpicach albo Lisi ogon a potem zobaczymy i ustalimy stałe miejsce spotów
Bobas Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jak wiecie ja mam wyjazd w ostatni weekend. Sorki, że nie przyjadę, ale nie mogę tej sprawy odłożyć
KLM Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Witam. Może jednak pomysł z zamkiem w Świeciu, byłem tam na imprezie gril,ognisko naprawdę miejsce super !piwko http://www.camping-zamek.pl/
upiór Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Witam serdecznie szanownych Państwa . Że by nie było wszystkie motolotnie , biegowce i innej maści pojazdy spalinowe wzywane są do spotkania co miesięcznego . Miejsce spotkanie Cierpice zajazd przy drodze tam gdzie mieliśmy jak pamiętam pierwszy opłatek może dla nie których będzie to ostatnia możliwość spotkania się w tak ZACNYM gronie z takich czy innych przyczyn wszak pomału rok nam się będzie kończył . Godzina spotkania została ustalona na 14 ,00 Dla tych którzy nie wiedzą , zajazd jest położony około 2 km od Cierpic po lewej stronie jadąc od Torunia . Jadąc od Bydgoszczy zajazd jest po prawej stronie przy samej drodze przed Cierpicami , nie trudno trafić . Bardzo serdecznie wszystkich państwa zapraszam w imieniu całego grona Kuj ,Pomorskiego . P.S. W razie jakichkolwiek problemów podaję tel . 607 580 006 , Upiór . No i uwaga na radary .
Rekomendowane odpowiedzi