Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2012 W dniu 26.09.2012 o 20:50, robson napisał(a): A może by zmienić miejsce spotkania np. Cierpice m-dzy Bydgoszczą i Toruniem na krajowej "10" ? Większość i tak jest z okolic Bydgoszczy, a i reszta miała by bliżej. Można by zmieniać miejsca naszych spotów, tak żeby wszystkim pasowało. Na razie miejsce jest ustalone kolektywnie w http://arkadia.wikidot.com/ i tam się teraz spotykamy. Przyjedz na spota i poddaj to dyskusji.
michu Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Co do miejsca spotów .... zobaczymy , ustalimy to na jutrzejszym spotkaniu
upiór Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 Ty gościu nie dość że autostradę mu budują to jeszcze jakieś zmiany mu w głowie nie za dobrze Kolega chce . P.S. Niech ja tylko cię dopadnę . Zmiany i zmiany a to wat nam zmieniają a to zmiana cen artykułów spożywczych itp . Może jeszcze ZACNĄ chcesz zamienić , normalnie oczadział , czy przepracowany musowo nad może pojechać i odpocząć parę dni , ech Robert .
Bobas Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Chłopacy, ja nie dam rady tym razem przyjechać. Wyjeżdżam do rodzinki . Ale co tam, nadrobimy za 2 tygodnie w Kątach Rybackich.
Fakers Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Hi. Czy dzisiaj o 15.00 jest planowane spotkanko w Arkadii. Czy leci ktos z Grudziądza? Jeżeli tak to gdzie się spotykacie przed wyjazdem. Pozdrawiam
michu Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 W dniu 30.09.2012 o 08:28, Fakers napisał(a): Hi. Czy dzisiaj o 15.00 jest planowane spotkanko w Arkadii. Czy leci ktos z Grudziądza? Jeżeli tak to gdzie się spotykacie przed wyjazdem. Pozdrawiam Myślę że między 12 a 13 ktoś już będzie Pozdrowienia
Klubowicze robson Opublikowano 30 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 W dniu 30.09.2012 o 06:41, upiór napisał(a): Ty gościu nie dość że autostradę mu budują to jeszcze jakieś zmiany mu w głowie nie za dobrze Kolega chce . P.S. Niech ja tylko cię dopadnę . Zmiany i zmiany a to wat nam zmieniają a to zmiana cen artykułów spożywczych itp . Może jeszcze ZACNĄ chcesz zamienić , normalnie oczadział , czy przepracowany musowo nad może pojechać i odpocząć parę dni , ech Robert . Spoko Małi, a'propos sprzęta to właśnie zmieniłem na takiego który mało pali PB, tylko może oliwki będzie potrzebował troszku więcej !pomidor ,ale cóż począć - kryzys...
Fakers Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za spotkanie .Chłopaki zapewne jeszcze koktajlują no ale nie zawsze się ma imieniny ;-) Pozdrawiam
Tomekgdz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Kontrola przeprowadzona widzę pełne rozluźnieni w towarzystwie Wprowadzę pewne zmiany już 11.10.2012 pamiętajcie, że brzydzę się pijakami
upiór Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za miłe spotkanie , Tomek normalnie jestem w szoku jak by powiedział ten za autostrady pełen szacun . Ale i tak widziałem jak Cię nosiło , spoko jeszcze parę dni i odbijemy sobie . Tatuś nawet był grzeczny Szamocik jestem z Ciebie dumny nie dałeś się im wkręcić . Raz jeszcze dzięki za spotkanie , szkoda że Arkadia jest zamykana . :( .
Bobas Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Szkoda, że nie mogłem się dokulać. Zamykają Arkadię ???
LWfilip Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Z okazji świetnego spotkania przy elektrowni Żur, zrobiłem te fotkę. Basiu to dla Ciebie. Mimo typowo "biegowego" charakteru tej imprezy, wielu oglądało nasze maszyny z podziwem. A już widok Ciebie na "600" to zupełny odlot no i foteczka No i wiadomo z czego wynikała moja absencja pozdrawiam.
szamot Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Również dzięki za miłe spotkanko, cieszę się że dołączył kolejny KRÓL mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy. No niestety zamykają nam Arkadię . Trzeba będzie szukać nowego lokum, może zrobimy jakąś listę i sonde? Ano nie dałem twardym trzeba być . Tomuś z Marzenką miłą niespodziankę nam zrobiliście,musimy sobie odbić tego spota na Mierzei nie ma innego wyjścia. Oj będzie ciężko już mnie wątroba boli.
Arkadiusz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 W dniu 30.09.2012 o 18:51, szamot napisał(a): Ano nie dałem twardym trzeba być . Tomuś z Marzenką miłą niespodziankę nam zrobiliście,musimy sobie odbić tego spota na Mierzei nie ma innego wyjścia. Oj będzie ciężko już mnie wątroba boli. No przecież Tomek się brzydzi pijakami , czyż byśmy musieli z Marzenką tylko zapodawać "wodę ognistą" ? Tomek, łączę się z Tobą w bólu.
Baśka13 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki Wojtek do Żura dojechałam, a do Przysierska już niestety nie, a tak się cieszyłam na to spotkanie, że zobaczę wasze mordeczki a tu lipa! Z temperaturą się nie udało wygrać czas przeziębień się zaczął. Zdrówka życzę wszystkim!
michu Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Fakers dzieki za to że byłeś i bardzo zapraszamy na kolejne spoty , oczywiście jak ustalimy gdzie teraz będą się odbywały . Tomekgdz .....
Arkadiusz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 W dniu 26.09.2012 o 20:50, robson napisał(a): A może by zmienić miejsce spotkania np. Cierpice m-dzy Bydgoszczą i Toruniem na krajowej "10" ? Większość i tak jest z okolic Bydgoszczy, a i reszta miała by bliżej. Jestem za, a nawet przeciw !!! W dniu 29.09.2012 o 06:30, fundi600 napisał(a): Na razie miejsce jest ustalone kolektywnie w http://arkadia.wikidot.com/ i tam się teraz spotykamy. Przyjedz na spota i poddaj to dyskusji. Tu już nie ma o czym dyskutować !!! Ale, mnie można ignorować !!!
upiór Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 Panie Panowie Koleżanki Koledzy . Spokojnie temat jest zapodany i czas pokaże co się nam urodzi mi też jest szkoda Arkadii . Miejsce super ceny znośnie a i spanie na piętrze było , musimy taki lokal poszukać na spokojnie . Co prawda będzie ciężko ale musimy się postarać . Może powiem tak szukajmy Arkadii numer dwa .
michu Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Myślę ,że następne spotkanko można zorganizowac na obrzeżach Bydgoszczy - może ,, pod Topolami'' na lisim ogonie droga nr. 10..........albo .......
Arkadiusz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 W dniu 2.10.2012 o 18:43, upiór napisał(a): Może powiem tak szukajmy Arkadii numer dwa . Zapraszam do Duninowa !!!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2012 Mi tam pasuje każde miejsce nie robi mi czy pojade 50 km czy 100 żeby zobaczyć się z wami. Topole też mogą być.
szamot Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Minie tam też wszystko jedno gdzie byle z wami. Ale tak prawdę mówiąc to ciężko będzie coś wypośrodkować żeby każdemu pasowało. rzucajcie jakieś propozycję żeby na przyszły sezon było już coś na stałe teraz możemy eksperymentować, następne spotkanie można zrobić w Myślęcinku są tam 2 knajpy klimatyczne i lekko na uboczu nie jest tam tłoczno.Może coś koło Świecia ,Chełmna.
Bobas Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Dla mnie tez nie ma większego znaczenia miejsce. Na pewno okolice Świecia, Chełmna. Koronowa byłyby fajne. Jakby co to możemy zawsze spotykać się w Swornychgaciach.
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 W dniu 3.10.2012 o 20:15, Arkadiusz napisał(a): Zapraszam do Duninowa !!! Pomysł dobry tym bardziej, że prawie co sobota tamtędy przejeżdżam . Prawie już wyremontowali drogi, otwierają się knajpki , po prostu metropolia się robi . I może ja bym się załapała na Wasze spotkanie .
Klubowicze robson Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Z całym szacunkiem dla Wszystkich - może róbmy spotkania np. w okolicach Gdańska lub Krakowa !pomidor .
Rekomendowane odpowiedzi