michu Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jakos sie spotykamy jutro? jedziemy razem? Kaska Mysle żeby się spotkać o 12tej na parkingu WORD
upiór Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ale pogoda ja chyba nie pojadę , duchota nie samowita a i asfalt upierdzieli mi ZACNĄ .
Bobas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Będę na miejscu około 13-stej. Obowiązki wzywają- muszę iść na wystawę psów
upiór Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Będę na miejscu około 13-stej. Obowiązki wzywają- muszę iść na wystawę psów Bobasku z tą czarną kozą na wystawę psów . Normalnie świat oszalał .
Baśka13 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam niestety mnie nie będzie jesteśmy ciut za daleko w Jantarze odpoczywamy do następnego razu. Udanego spotkania pozdrawiam wszystkich.
krzys-68 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 I mnie nie było.Wystawa i testy jachtów motorowych w Gdyni ....
szamot Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A gdzie była ta reszta co się deklarowała ?
LWfilip Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeśli zdążę wrócić z Łeby to się pojawię. Wszystkie wolne dni poświęcamy na jazdę a niedziela to czas powrotów. Pewnie wrzesień będzie spokojniejszy pod tym względem.
szamot Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja dojadę bezpośrednio do Przysierska, będę jechał od strony Tucholi 4oo niestety
Arkadiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No ja byłem w Przysiersku, kawę wypiłem i du....a !!!! Eee...... szkoda gadać !!!
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No ja byłem w Przysiersku, kawę wypiłem i du....a !!!! Eee...... szkoda gadać !!! A ja Taterkę machnąłem z żonką po pracy w domku.
Jolka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A my odwiedzilismy rodzinne strony czyli Chojnice i okolice .Arkadiuszu trzeba bylo zadzwonić napewno gdzieś byśmy się spotkali
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jolu spokojnie, to miała być niespodzianka. Ale damy radę!!! Jak to mówią, "Polacy nic się nie stało!!!" Siemiczu, nie Taterkę a potokowianka jest najważniejsza !!! A Sylwia lubi, mam materiał filmowy !!!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 Panie i Panowie przypominam o niedzielnym spotkaniu. W regionie pojawiło się kilka nowych maxi i mam nadzieję że także się pojawią.
Klubowicze robson Opublikowano 26 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2012 A może by zmienić miejsce spotkania np. Cierpice m-dzy Bydgoszczą i Toruniem na krajowej "10" ? Większość i tak jest z okolic Bydgoszczy, a i reszta miała by bliżej. Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się jechać w jedną stronę 100km na kawkę i pogaduchy, jak dla mnie koszty takiego spota są dość wysokie. Można by zmieniać miejsca naszych spotów, tak żeby wszystkim pasowało.
Baśka13 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 No cóż nie zabieram głosu w tej sprawie, mało się udzielam więc milczę. A niedziela jak nie będzie lało i grypa mnie nie położy to będę Pozdrawiam
jawor13 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Witam bardzo serdecznie. Bardzo liczyłem na to, że uda mi się z Wami spotkać. Niestety w niedzielę jestem w pracy i nie dam rady. Mam nadzieję, że następnym razem będę miał wolne. Cały czas śmigam nieważne czy deszcz czy słońce, więc jestem otwarty na inne terminy. Pozdrawiam Łukasz
szamot Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Zawsze możesz się z nami tzn z częścią spotkać na Mierzei Wiślanej za 2 tygodnie lub za miesiąc. Co do miejsca to mi to bez znaczenia dostosuje się do większości.
jawor13 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Mierzeja to już dłuższy wypad a w domku dwójka pociech i dwa etaty. Krótki jednodniowy spocik to jeszcze jestem w stanie obskoczyć. Więc dłuższe wypady odpadają Jednak bardzo dziękuję za zaproszenie Zawsze możesz się z nami tzn z częścią spotkać na Mierzei Wiślanej za 2 tygodnie lub za miesiąc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi