Pleban Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie ma co! Pokłony ?lę...twardzielu!
PrezesBednarz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Respekt czujemy oj tak:) Naprawdę tylko podziwiać. Maćku robiłe? już wcze?niej tak długie trasy swoim hexem czy to pierwsza tak poważna? Pozdrawiam
Gość maciek_dm Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Respekt czujemy oj tak:) Naprawdę tylko podziwiać. Maćku robiłe? już wcze?niej tak długie trasy swoim hexem czy to pierwsza tak poważna?Pozdrawiam witam! dziekuje za slowa pochwaly, ale tak naprawde nie czuje sie twardzielem. w domu uwarzaja mnie bardziej za wariata niz twardziela. powiem tylko tyle ze byly momenty kryzysu na trasie, ale o wszystkim postaram sie napisac w relacji.... co do trasy, to wczesniej mialem na swoim koncie jedynie podroz na dystansie 800 km z pasazerem. bylo to chyba w maju 2003 - na samym poczatku kiedy kupilem mojego hexa, wiec w porownaniu do tej wyprawy byla to bulka z maslem (pojechalem wtedy z bratem obejrzec motobazar w Poznaniu) w tym tyg obiecuje relacje chocby nie wiem co !!!!!! pozdrawiam maciek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No czekamy, czekamy...
lisoss Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hej! Chetnie poczytam . Najwazniejsze ze dojechales caly i zdrowy a sprzet nie zawiodl. Pozdrawiam!
Gość maciek_dm Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Hej!Chetnie poczytam !w00t . Najwazniejsze ze dojechales caly i zdrowy a sprzet nie zawiodl. Pozdrawiam! nieniejszym melduję, że przesłałem Mariuszowi I cz. relacji wraz ze zdjęciami. Pozdrawiam. maciek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A już sprawdzam @ !tut Edit> Mam !YES Na ile cze?ci mam się przygotować>? Relacja wkrótce na stronie !w00t
Gość avecezar Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Życzenia i Powodzenia , szerokiej drogi zero korków i siły co nie maiara. My Razem planujemy wyjazd do Pragi - to może nie daleko ale za to spokojnie i mozna się zatrzymac w mie?cie naszych snów i naszej jawy. Odpocz?ć, zadumać się ..... jakby sie kto? chciał doł?czyć - to OTWÓRZMY WˇTEK "JEDZIEMY DO PRAGI NA CHRADCZANY" co Wy na to ?
Gość maciek_dm Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A już sprawdzam @ !tutEdit> Mam Na ile cze?ci mam się przygotować>? Relacja wkrótce na stronie !w00t będ? tylko 2 czę?ci, !YES pozdrawiam maciek
Rekomendowane odpowiedzi