Ssylwia Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ....moje rozpoczecie sezonu troszke sie przesoonie... wczoraj lekarz wsadzil mi reke w gips.... prawa reke i nie wiadomo czy do wesela sie zagoi.... pozdrawiam i zycze wiecej szczescia...
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jesli nie jest to "prima aprilia(s) ", to szczerze wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do zdrowia .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Niemartw się Sylwio teraz ?rednia wieku młodych par strasznie się podniosła ,obserwuje to od kilku ładnych latek. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia. pawel883
Gość danek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 pawel883.>nie patrz na srednia wieku mlodych par, wedlug info ssylwia ma dopiero 19 miesiecy.prawko dostanie w wieku 18 l. zdazy sie zagoic
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Hahaha Pawle, omże i ?redna się podnosi, ale ja wiem, że Sylwia wie co mówi... I do wesela chyba rzeczywi?cie(jesli to poważniejsze złamanie) sie nie zagoi ... Ale nie każdy musi być w temacie ... Sylwio życzę zdrówka i szybkiego zro?nięcia się... . Pozdrówki, Qbeek
Rekomendowane odpowiedzi