Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 My?lę, że mimo zastoju na rynku jedno?ladów poniższa oferta pobudzi do zakupów wszystkich wyczekuj?cych super okazji na zakup maxi- skutera ! W najbliższych dniach Honda Polska będzie oferowała swój flagowy maxi- skuter Silver Winga 600 z rocznika 2004 w super promocyjnej cenie 21.990 PLN*. Będ? to egzemplarze z rynku niemieckiego, które zalegaj? w tamtejszych magazynach firmy Honda. Wyprzedaż jest orgaznizowana w zwi?zku z rychłym wprowadzeniem nowego modelu, który będzie prezentowany na targach Intermot 2006. Szczegóły promocji u dealerów Hondy na terenie całego kraju. *Oferta ograniczona, do wyczerpania zapasów magazynowych Honda Deutschaland ! Odnośnik do komentarza
Kacza Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 hehe a to nie jest ''prima aprilis''?? Pozdrawiam Kacza Odnośnik do komentarza
pawko Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 taż tak mi się zdaje... Odnośnik do komentarza
Daro Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja również jestem za... Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Rano prawie dalem sie nabrac , ale ta prezentacja nowego Silvera w 2006 roku na Intermocie troche mnie zdziwila Odnośnik do komentarza
wentyl Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 oferta ważna do 23.59 01.04.2006... ps..też rano dałem się nabrać prawie... Odnośnik do komentarza
Gość andrew Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Brawo - nabrałem się. Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A ja sprawdziłem temat i zaskoczenie jest pełne! Cena co prawda zależna od kursu EUR i na dzień dzisiejszy wynosi 22 364pln. Skuty tylko w kolorze srebrnym. Według zapewnień Pana z salonu zostało tylko parę sztuk. Zastanawiam się nad drug? pozycj? pod avatarem. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Prima aprilis mamy za sob? więc można zrobić dementi niniejszego posta o rewelacyjnej ofercie na Silvera 600. Oczywi?cie był to żart... Wszystkim, którzy się nabrali życzę dużo u?miechu a tym co nie "łykneli" gratuluje czujno?ci !scooter Odnośnik do komentarza
pidzam Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nic mnie to nie interesuje,zlozylem juz zamowienie,a Mariusz doplaci reszte. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi