Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Spot u Zduna w sobotę

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

No Łodziaki, pobudka. W sobotę planujemy wpaść do Zduna. Może ktoś ma ochotę się spotkać.

Więcej info TUTAJ

Opublikowano

Będzie Nam z regionu łódzkiego niezmiernie miło powitać Szanowną Brać Skuterową, a i miejsce docelowe przednie !w00t

Obowiązkowo obecny !V

Opublikowano

Jest to tak oczywiste, ze nawet nie napisze ze bedziemy :lol:

Ps. Zdun wywies kartke na drzwiach, ze w sobote po 16 zarcie wylacznie na wynos ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Widzisz Bulba planowałeś

nalot na stolice a tu stolica zrobi nalot na nas. !OKK

Opublikowano

Jak to mowia

"Co ma wisiec nie utonie" :D

• Sympatycy
Opublikowano

Jest to tak oczywiste, ze nawet nie napisze ze bedziemy :D

Ps. Zdun wywies kartke na drzwiach, ze w sobote po 16 zarcie wylacznie na wynos B)

Kurdę będę musiał zrobić rezerwację !TAZ i goździków w kwiaciarni zamówić. Zespól pieśni i tańca już umówiony !tut !holiday

• Sympatycy
Opublikowano

Coś pięknego !placz1 . I nie dla nas. Bo gdzie chłopie w naszym wieku byś ją ganiał po tym drucie. Ja mam lęk wysokości !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Po co czekać do Burgmani,jak można to zorganizować już na zakończenie sezonu . Będzie szybciej . !YES

• Sympatycy
Opublikowano

To może ja już złożę zamówienie. Poproszę pizzę pikantną z jakimś mięsem, może być wbite na wierzch jajko. Do tego Cola z lodem i cytryną - na 15:40 płacę gotówką.

Później jak wszyscy wpadną do lokalu będzie straszne zamieszanie !walkm

• Klubowicze
Opublikowano

smacznego :(

Opublikowano

Kilka fotek:

20110917830.jpg

20110917833.jpg

20110917838.jpg

20110917848.jpg

20110917862.jpg

Super było się znów spotkać !OKK

Opublikowano

Ja pierdykam goście w Łódzkiem, a ja normalnie czytać nie potrafię. Coś mi się porypało i przeczytałem, że o 16 wyjazd z Wa-wy. Nie mogąc się doczekać, pojechałem do pracy i zacząłem coś tam dłubać. Jak Bulba zadzwonił, to było już po imprezie !placz1 Coś w tym roku nie bardzo mi wychodzi spocenie !sciana

Musimy pomyśleć o rewizycie :(

• Sympatycy
Opublikowano

Było wszystko śmiech jedzonko popitka i palenie gumy. !OKK

Opublikowano

T rex nawaliłeś taka prawda :D Zdun trzymaj piec zawsze rozgrzany bo od dzisiaj jesteś punktem obowiązkowym do odwiedzenia !OKK Jednak spontan to spontan !OKK Dzięki Wszystkim co byli.