Sympatycy orzech Opublikowano 15 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Korzystając z ładnej pogody proponuję wybrać się do Aleksandrowa Łódzkiego na Pizzę. Miejsce docelowe to lokal naszego kolegi Zduna Pizzeria Beti na ul. Wojska Polskiego 71 w Aleksandrowie Łódzkim. Mieliśmy jechać po Litwie ale jakoś się nie składało. Zapraszam wszystkich chętnych, nie wiem czy będzie jeszcze jakaś okazja na wspólne pogaduchy. Na miejscu planujemy być około 16. Planowane miejsce wyjazdu z Wawy - McDonald obok Ikei w Jankach - wyjazd punkt 14. 1. Orzech 2. Grzegorz76 3. Szorstki??? 4. Marynarz 5. Daszek 6. Marcin62 7. Malina666
krzysiu Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Witam nie moge sie doczytac kiedy
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Witam nie moge sie doczytac kiedy W temacie masz dokładnie napisane, sobota 17.09. o 16:00
krzysiu Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Forum czytam z telefonu i ta info nie wyswietlala sie. Smacznego, przykro mi lecz nie bede obecny mam urodziny 2 letniej Lilianny. pozdrowienia
Arkadiusz Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Kurcze, Orzech pojechał bym z Wami bardzo chętnie, nie daleko, Pizza !OKK , ale wyjeżdżamy akurat z całą rodziną
Bulba Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Dajcie znac jak ustalicie dokladna trase. Wyjedziemy Wam na spotkanko. Ps. Powrot planujecie jeszcze w sobote czy moze w niedziele
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Będziemy lecieć od strony Rawy Mazowieckiej, powrót w sobotę do domu.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 15 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Będziemy jechali od Rawy Maz.Proponuje spotkać się na miejscu. Na 100% wracamy w sobote. Edit; Orzech był szybszy
Kulawy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 No miło, miło Was będzie gościć w naszym pięknym mieście. Dołożę wszelkich starań żeby być z Wami chociaż malowanie pokoju odgórnie zarządzone. Pędzle będą musiały poczekać. Zdun wie?
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Września 2011 Zdun wie? Wie, wie. Coś widzę, że będzie Was więcej jak nas. Nie widzę chętnych na jazdę
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2011 Nie widzę chętnych na jazdę Jakbym wiedział przedwczoraj to bym z Wami ruszył na 100%. !sciana Spontan jest fajny, jak nie pojawią się wcześniej inne możliwości... pzdr
Marynarz Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Hm... no to może i ja polecę z Wami po MotoBajzlu Ale to się zobaczy... jakby co to będę dzwonił (gdybym jechał).
Kulawy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Coś widzę, że będzie Was więcej jak nas. No wiesz. Delegację ze STOLYCY należy godnie podjąć Ja tymczasem lecę malować krawężniki na biało i trawniki na zielono.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 16 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2011 Będziemy jechali od Rawy Maz.Proponuje spotkać się na miejscu. Na 100% wracamy w sobote. Edit; Orzech był szybszy Nie mów nigdy nigdy. Nie wiadomo co dzień przyniesie? A może przyniesie !piwko
daszek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Hm... no to może i ja polecę z Wami po MotoBajzlu Ale to się zobaczy... jakby co to będę dzwonił (gdybym jechał). dobry pomysł
marcin62 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 to ja też postaram się po Bajzlu być pod IKEA, ale nie obiecuję. Choć Zduna chętnie bym przywitał no i Paździocha jak i innych... Pizza ponoć mniam z opowieści !piwko Dam znać z rana jak już będę wiedzieć o której na motobajzel wyjadę... 99% jestem 14ta
T-Rex Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Czemu przez Rawę? Przecież mamy autostradę A na poważnie to wygodniej Wam przez "rozkopaną" Rawę? Ze Strykowa macie drogę na Zgierz i ze Zgierza do Aleksa.
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Września 2011 Pierwotnie mieliśmy jechać od Grześka z Wólki Kosowskiej więc wyszło przez Rawę. Wracać możemy przez Łowicz !scooter
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2011 Ech... Gdyby temat był wcześniej... A tak wziąłem w sobotę pracę !TAZ Te 500km zrobiłbym z przyjemnością...
malina666 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 dopiszcie i mnie. Grzesiu wytrzymasz jesli pojade bez db killera? Ostatnio na obstawie slubu narzekałeś ze jest głosno. Zauwazyłem ze bez db killera jest duzo bezpieczniej. Mozesz jechac z przody abym Ci nie przeszkadzał. Ja i tak jezdzę wolniej.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2011 Spoko,jakoś wytrzymam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2011 pora obiadowa się zbliża, szkoda, że tak daleko na tą pizzę się umówiliście smacznego
Kulawy Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 pora obiadowa się zbliża, szkoda, że tak daleko na tą pizzę się umówiliście smacznego Jak to daleko???
Bulba Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 pora obiadowa się zbliża, szkoda, że tak daleko na tą pizzę się umówiliście smacznego Aaaahahaaaa..... Zeby to napisal ktos inny ale Ty ???? :) No nie moge !OKK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2011 I zrobił się mały zlocik. Bo przyjechał PES, Wa-wa,Piotrków i oczywiście nasz okręg. W sumie 16 maszyn i 22 osoby. Jak zwykle w towarzystwie burgmaniaków czas upłynął wesoło. Dzięki wszystkim że zechcieli przyjechać na "pizzę" akurat do mnie. A może to początek nowej tradycji na Burgmani. Na pewno moi koledzy wkleją fotki aby można było zobaczyć nasze spotkanie.
Rekomendowane odpowiedzi