Gość Kameleoon Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ok. Panowie, dam znać. Pozdrawiam wszystkich skuteromaniaków z Łodzi.
dr.big Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Podobno Burgmanow w kolorze ciemnoszarym nie ma w calej Europie. Wyprzedane. Nastepna partia ma sie pokazac dopiero w czerwcu...
Gość Kameleoon Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam! Na szczę?cie mój już stoi w salonie dzisiaj go ogl?dałem Teraz czekam na dokumenty do niego i na finalizację leasingu. Bajeczka !!! Teraz cieszę się, że wybrałem burgmana - szczególnie zaskoczyła mnie kultura pracy silnika jest chyba 2 razy cichszy od X9
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kilka zostało zarezerwowanych wył?cznie dla Polski i dlatego w Dojczlandii już nie ma a tu jescze s?.
dr.big Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kilka zostało zarezerwowanych wył?cznie dla Polski i dlatego w Dojczlandii już nie ma a tu jescze s?. No wlasnie, 2-3 osoby skarzyly sie na niemieckim forum, ze musialy zmienic zamowienie z ciemnoszarego na srebrny lub granatowy . Ja bym sie lekko zdenerwowal... PS. Tylko 2 razy ? A ile razy mniej szarpie i trzesie w trakcie ruszania !OKK ?
MONTER307 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 WITAM Dzisiaj poznałem kolege CIACH'a. A teraz czekamy na powitanie KAMELEOON'a. POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi