Gość Kameleoon Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 Witam wszystkich W zeszłym tygodniu sprzedałem X9 i zawiozłem j? do Krakowa. Wpłaciłem zaliczkę na Burgmana - pojawia się tylko pytanie kiedy go odbiorę, mówi? że w kwietniu! Mam nadzieję że do zlotu będę go miał. !pomidor
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 27 Marca 2006 Administrator Opublikowano 27 Marca 2006 Chwalisz się czy żalisz? Żartuje... W/g moich informacji nowe An 650 K6 s? już w drodze i na 90% będ? w Polsce w kwietniu. Je?li już jeste?my przy temacie K6 An 650 to osobi?cie troche mnie boli, że nic w nim nie zmieniono w porównaniu do An 650 K5 Nieoficjalne informacje mówi?, że jeszcze pod koniec tego roku odbędzie się premiera nowego Burgmana 650 z oznaczeniem K7 ale zaznaczam... s? to jak narazie spekulacje No i oczywi?cie gratuluje zakupu... !tut
Gość Svempas Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 No zdało by się bo cu? juz mi się ta sylwetka znudziła z leksza Jakby tak zrobili mocniejszy engine to byłoby całkiem całkiem !tut
Gość scottie Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 A czego ci brakuje w tym silniku?? Toz to nie scigacz... Co do zakupu to gratuluje Kolejny posiadacz Króla !tut
wentyl Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 Mocy to aż nadmiar.. ja bym wolał kilka kilogramów mniej i troszkę cichszy napęd.. A wogóle to gratuluję wyboru !!!
Kacza Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 Gratulacje zakupu .. i cierpliwosci zycze !tut Pozdrawiam Kacza
Gość Cappo Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 Gratulacje! Klasa Royal! Ja osobi?cie nie widzę możliwo?ci poczekania (masz cierpliwo?ć ) Już tak mam, że jak co? mi się spodoba to chcę mieć to natychmiast !tut
MONTER307 Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 WITAM G R A T U L U J E Daj znać kiedy bedziesz odbierał to może uda mi sie zajechać i oblukać nuwexa. POZDRAWIAM
Gość Kameleoon Opublikowano 28 Marca 2006 Opublikowano 28 Marca 2006 Teraz to może powinienem poczekać do przyszłego sezonu by kupić nowy model - ale co tam, szkoda tracić cały rok.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Marca 2006 Administrator Opublikowano 30 Marca 2006 Wpłaciłem zaliczkę na Burgmana - pojawia się tylko pytanie kiedy go odbiorę, mówi? że w kwietniu! Mam nadzieję że do zlotu będę go miał. Twój Burgman stoi aktualnie w Hamburgu zapakowany w skrzyni. W przyszłym tygodniu powiniene? dostać informacje od MM Rider aby? przybył po odbiór grafitowego An 650 K6
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 30 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2006 Taki sam jedzie z Hamburga również do Lublina. A dla kogo? Mam nadzieję, że nowy wła?ciciel wkrótce ujawni się na Burgmanii. Powiem jedynie, że wszelkie znaczki zlotowe, lub klubowe będziemy mieli już gdzie zamawiać.
Gość Kameleoon Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Pięknie dziękuje za informację, czuje się znacznie lepiej
Sympatycy Kubo Opublikowano 30 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2006 Kolego Kameleon... Rozumiem, że w Krakowie odbierasz maszynkę? Je?li tak, to jak poznasz termin odbioru i przybliżon? godzinke, to skrobnij tutaj, a przybędę do Kraka, pogadamy cu? i siem obada cacuszko... Pozdrawiam gor?co...Qbek
Gość SZPAK Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Witam Gratuluje podwójnie ( sprzedaży i zakupu ) i na to wygl?da , że na zlocie jeszcze bardziej powiększy się rodzina 650 . A co do zmian to Suzuki przyzwyczaiła wszystkich do corocznych modyfikacji i jak w tym roku nic nie zostało zmienione to klienci zaczynaj? grymasić , a przecież inne firmy po kilka lat nic nie zmieniaj? i wszystko jest OK. . Pozdrawiam
Mento Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Dokładnie. Napisz kiedy odbierasz to grupa powitalna bedzie czekać w Riderze Pozdro
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Marca 2006 Administrator Opublikowano 30 Marca 2006 Chłopaki... czekać to wy możecie w CM Rider tylko nie wiem po co Kolega Kameleoon odbiera Burgmana w MM Rider w Łodzi
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Kolego Kameleon... Rozumiem, że w Krakowie odbierasz maszynkę?Je?li tak, to jak poznasz termin odbioru i przybliżon? godzinke, to skrobnij tutaj, a przybędę do Kraka, pogadamy cu? i siem obada cacuszko... Pozdrawiam gor?co...Qbek Ty lepiej sobie odpusc bo sie popsujesz w połowie drogi ...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Marca 2006 Administrator Opublikowano 30 Marca 2006 A to nas Mariusz urz?dziłes Sami?cie się urz?dzili Czytać panowie, czytać dokładnie
Sympatycy Kubo Opublikowano 30 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2006 Hahahahhaha bo sie zleje ze ?miechu... hahahahhaha tak sie zastanawiałem co to znaczy to MM Rider... Hehe i CZEMU kolega odbiera Burga w Krakowie a nie łodzi hahaha... A już organizowałem komitet powitalny... No... Ale z drugiej strony... Do łodzi daleko niema... Więc zależnie od dnia i pory godzinnej możnaby temat przetrawić... Hahhaa Marcin wła?nie chodzi oto, ze jak cche to nie staje (skuter )... Pozdrówki w takim razie...Qbeek
Gość Kameleoon Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Dziękuje Panowie za propozycję powitania nowego skutera, jak będe wiedział kiedy go odbiorę dam znać na forum. Pozdrawiam wszystkich!
MONTER307 Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 WITAM Tak sobie czytam i czytam i troche mnie zdziwiło, że kolega KAMELEON jedzie po skuter do GRODU KRAKA skoro w łodzi jest salon. Ale dla u?ci?nienia podaj adres salon i koniecznie MIASTO żeby rozwiać wszelkie w?tpliwo?ci. POZDRAWIAM
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 31 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2006 To ja podam możę.. Kolega Kameleon miał zamiar kupować w Lublinie z klubow? zniżk?... Jednak w Łodzi Burgmany s? "jeszcze tańsze" i nie trzeba szwędać się po Polsce..... I dla tego odbiór(a zarazem płatno?ć) odbywa się w: MM RIDER dealer SUZUKI w Łodzi ul. Włókniarzy 38 .... P.S. I pomimo zmniejszenia statystyki sprzedaży o 20% zapraszam do odwiedzenie "Koziego Grodu" - Lublina i naszej skromnej firmy...
ciachu Opublikowano 31 Marca 2006 Opublikowano 31 Marca 2006 A żeby nie było - że w Łodzi nie ma kto witać nowego Burgmana - POWITAMY Kameleoon daj cynk - a postaramy się przybyć i powitać (no nie Monter? ) pozdrawiam ciachu
MONTER307 Opublikowano 31 Marca 2006 Opublikowano 31 Marca 2006 WITAM Zgadza sie CIACHU własnie dzisaj założyłem nówex akumulator BOSCH, wiec od jutro zaczynam ?migać. Czekamy na konkrety KAMELEON (no nie CIACHU ?) POZDRWIAM
Rekomendowane odpowiedzi