krzysiu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ruszam czwartek rano 6-7 rano
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2012 To może znowu spotkamy się w Kielcach, przy torze? Tylko my wystartujemy około 9.00 to na miejscu bylibyśmy około 11.00. Może przesuniesz godzinę wyjazdu?
krzysiu Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Super oczywiscie ze namówiłeś mnie;-) nie zapomnijcie o kablach rozruchowych
ciesu Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Czytam o tych Bieszczadach i zazdroszczę Wam troszkę takiego wyjazdu :-) 3 lata temu byliśmy w miejscowości Wołkowyja (5 km za Polańczykiem) na urlopie. Piękne okolice, cudne widoki, czyste powietrze i cisza i spokój... Może za rok uda się pojechać z Wami, o ile (po ostatnich "przygodach") nie dostanę rozkazu od żony, abym sprzedał obecnego i nie kupował nowszego Burka Szerokości dla Was!!!!!
Kulawy Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Strasznie żałuję, że mnie w tym roku nie będzie, ale w tym samym czasie śmigamy na żagle na mazury. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po powrocie. Tapatalk
krzysiu Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 ale żarcik.... a kto będzie cykał... pomyślnych wiatrów .... tych w żaglach a nie w portkach
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2012 Jak będziemy sobie siedzieli przy ognisku. A w dali góry będą oblane słońcem i cieniem zarazem. Wspomnimy o koledze który siedział z nami pod tą wiatą i tak jak my popijał colę i rozmawiał o wszystkim i niczym.
pilot Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Jak będziemy sobie siedzieli przy ognisku. A w dali góry będą oblane słońcem i cieniem zarazem. Wspomnimy o koledze który siedział z nami pod tą wiatą i tak jak my popijał colę i rozmawiał o wszystkim i niczym. No będziemy wspominali i żal że go nie będzie.
resenok Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 To może znowu spotkamy się w Kielcach, przy torze? Tylko my wystartujemy około 9.00 to na miejscu bylibyśmy około 11.00. Może przesuniesz godzinę wyjazdu? Piotr ten start o 9 rano w czwartek to z jakiej lokalizacji abym mógł do Was podjechać :-) Pogoda ma być bardzo OK :-) więc skuter.............. !scooter !scooter a później wieczorem....... ...... ...... ........ będzie się działo.....
Kulawy Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Kurcze, ale wspomnienia... miło tak, szkoda że mnie tam nie będzie. Bardzo żałuję...
krzysiu Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 Jak bedziecie ruszac to dajcie znak sygnał 508132456 start okolo 9?
krzysiu Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Juz w domku WIELKIE PODZEKOWANIA ZA MILA I BEZPOECZNA DROGE DO NASTEPNEGO GOLDEN-LOCKA;-)
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2012 I co można?MOŻNA.
krzysiu Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Czy jest o tej godzinie otwarta Biedronka..
krzysiu Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Coś chodzło za mną przez cały dzień ... pojechałem do biedronki udałem sie w znanym kierunku przy ostatniej kasie i...nic brak, pustka ....:-(
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2012 Wszystko wywieźli do Ustrzyk bo myśleli że my tam jeszcze jesteśmy
resenok Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Dla przypomnienia: https://plus.google....=CJHmhfrKsr32AQ Pewien cytat: "Sam nie wierzę, że piszę o tej whisky. Przez ostatnie kilka miesięcy poprosiło o nią kilkanaście osób! I żeby to było wszystko! Na przestrzeni kilku tygodni byłem po nią w Biedronce 3 x. Klamki nie pocałowałem, ale za każdym razem znalazłem tylko pusty karton z napisem Golden Loch. Wtedy zrozumiałem, że „Złotą Lochę”, bo mój krótki research internetowy wskazuje, że taki właśnie pieszczotliwy przydomek ma ta whisky, nie jest łatwo kupić! Oczywiście Golden Loch nie ma swojej strony internetowej (chociaż można polubić ją na na Fejsie!). Gdybym chciał napisać coś o jej tradycji pewnie wyglądałaby ona tak: Pewnego dnia, kilka lat temu, przyszło z Polski zamówienie na whisky. Na początku trochę nas to zaskoczyło, ale w końcu przygotowaliśmy produkt pod szkocko brzmiąca nazwą zgodny z wymaganiami cenowymi. No i w końcu jest – Golden Loch. Dla ludzi z charakterem i pasją do życia…albo coś takiego." Pzd
krzysiu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 już niedługo Bieszczady2013
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i lecimy. Spotykamy się o 9,00 na torze w Kielcach.
krzysiu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no to lecimy, potwierdzam 9 am TOR KIELCE ps pytanko: w piątek?????
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A no właśnie.hi hi Chyba jednak czwartek. Po ostatnim okresie w pracy będę potrzebował dłuższego resetu.
krzysiu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 oj oj oj be-de miał problemik......ale jeszcze dużo czasu
Sympatycy zdun13m Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 I jak Krzysiu poukładałeś się? Czwartek o 9.00 tor Kielce?
Rekomendowane odpowiedzi