Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój skuter zrobiony

Po 1. w Kymco xcitingu nie reguluje się niczego(poza gaznikiem) - wszystko sie samo ustawia

po 2. aby wyregulowac gaznik kreci sie srubkami dwiema ale nie tymi ktore mogą sie wydawać że slużą do krecenia.

I teraz tak:

xc 500 (2005r) ma gaznik ale cały silnik jest zrobiony jakby pod wtrysk tzn nawet ssanie automatyczne jest jak we wtrysku.

Gość i chwała mu za to zrobił to ale jedną rzecz musiałem dokupic - pompe paliwa (130 zł) bo ta co miałem działała tylko że nie trzymała cisnienia, stad problemy z predkosciami powyzej 120km/h, pewnie dlatego wszyscy "mechanicy" ustawiali wyższy poziom paliwa w komorze plywakowej, stadspalanie znacznie wieksze przy nizszych predkosciach.

Nocóz polecam goscia choc z czasem u niego krucho, jak juz wezmie sie za moto to max 2 dni roboty ale za nim do tego dojdzie to uuuu.

Motocykl zrobiony, testowa jazda tez jeszcze tylko robi uszczelnienie pompy wody i juz w tym tyg. pewnie gdzies sie wybiore :D

Super, że sprzęt w końcu zrobiony. W takim razie w sobotę możemy pojechać na tężnie do Inowrocławia, bo planujemy się wybrać z Marcinem od B650-tki. Ustalę szczegóły z Marcinem i założę jakiś wątek w tym temacie.

Opublikowano

Na czwartek zapowiadają 22 stopnie. Ja raczej na 99% będę.

Opublikowano

Jak zdaze uciec z roboty to tez wpadne

Opublikowano

A o której na tężnie się wybieracie???

Opublikowano

Ravw wreszcie mobilny no i pieknie.ja jeszcze nie pojezdze na swojej kilka dni ale jutro chyba wyrentuje jakas 125 by pojezdzic tylko jeden klopot ruch tu jest lewostronny i to jedyny problem :-)

Pozdrawiam wszystkich z antypodow i zycze milej jazdy

Opublikowano

A o której na tężnie się wybieracie???

Ja planuję w sobotę od rana na cały dzionek. Marcin niestety pracuje i nie da rady. Jak jesteś chętny to możemy się umówić gdzieś po drodze. Fajnie jakby pojechało kilka maszyn z łódzkiego, bo to chyba ostatnie podrygi dogodnej aury.

Opublikowano

Ja na czwartek też wstępnie się deklaruję...

Opublikowano

Ok,odezwę się,choć raczej dojadę ok 14ej,od rana mam umówionych klientów.

Pogoda będzie pewnie aż do końca września,ale to tylko 4 tygodnie.

Opublikowano

Jutro pod Manu czy Agat?

• Klubowicze
Opublikowano

Volviaki składają skrzynie,jeśli będzie wszystko ok będziemy.Maciek myślę że pod Manu bo na pewno będzie nas garstka.:)

Trzymajcie kciuki żeby po złożeniu skrzynia działała.

Opublikowano

Ja odpadam ! W poniedziałek przełożono mi mecz z środy na czwartek...poprostu liga ruszyła ! Tak na marginesie czemu u Was tak mało optymizmu ? Ja zamierzam przynajmniej do gwiazdki śmigać - w 400 od zimy założone "zimówki" czekają na śnieg , więc sami widzicie , inaczej niemogę !

Opublikowano

podjadę dzisiaj :horse:

Opublikowano

Ja w pracy do 19:30. Może jak będę wracał to się gdzieś natkniemy. Miłego spotkanka.

Opublikowano

Ja niestety mam remont i odpadam. A poza tym zaczęła mi ciec chłodnica i to jest drugi powód.

Pozdrawiam

Opublikowano

Volviaki, jak tam skrzynia?

Będę dzisiaj pod Manu, praca już mi nie przeszkadza...

• Klubowicze
Opublikowano

Tomek wraca z pracy skręca plastiki i się po długiej nie obecności widzimy.

No chyba żeby znowu nie działało,ale tym razem jestem dobrej myśli.

Opublikowano

pewnie i ja wpadnę, ale nie na długo bo o 20 mecz :clapping:

Opublikowano

Naresczcie was poznam. Dzisiaj jestem na 99%, rozumiem pod manu o 18-tej :horse:

Opublikowano

Tak pod Manu.

Mam nadzieję, że nic mi nie wyskoczy...

• Klubowicze
Opublikowano

Pawełku tobie jak dziś coś wyskoczy, to tylko chyba pryszcz. :)

Skrzynia złożona za chwilkę kontrola sprawności.

Szalony Manu ale pod magazynem bawełny.

Opublikowano

magazyn bawełny to od strony leroy-merlyn. tak?

Opublikowano

Tak

Opublikowano

o.k. Do zobaczyska.

• Klubowicze
Opublikowano

Na razie wszystko działa za chwilkę wyjeżdżamy.:)

Dotrzemy z poślizgiem 30 minutowym,Tomkowi zostały dwie śrubki szuka gdzie je wkręcić.

Opublikowano

Bez śrubek będzie lżejszy i szybszy i będzie mniej palił ;-)