Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maciek widziałem dzisiaj twojego skutra na Narutowicza.

Opublikowano

Ronin - dzięki za chęci użyczenia pasa ... Leppe jaką trasę polecasz dojazdu ? Ja chciałem lecieć na Myślenice , Lubień , Mszane, Zabrzeź , Stary Sącz , Piwniczna , Muszyna ... Albo autostradą z Krakowa na Brzesko . Nowy Sącz i dalej jak wyżej . Brak mam wiedzy jeśli chodzi o lokalne podtopienia i zerwane mosty ? Może ktoś wie coś ?

Opublikowano

No byłem, byłem.

Opublikowano

to o 18 pod manu ??

Opublikowano

Tak

Opublikowano

Gazda my zazwyczaj jeździliśmy przez Kielce na Muszynę i trasa bardzo nam odpowiadała.

Opublikowano

ja już w domku

bardzo fajny spocik, dzięki kolegom poznałem "drugą półkulę" Łodzi !OK

Opublikowano

Takie czwartki to ja rozumiem. Dużo maszyn, sporo jazdy i na koniec kebab. Do następnego.

Opublikowano

Ja także dziękuję koleżankom i kolegom za fajny spocik. Oby tak dalej.

Opublikowano

Było fajnie, choć niektórzy wymiękli.

Opublikowano

Jurczas rozumiem że to ma coś wspólnego z Twoim dzisiejszym świętem... Czyżbyś sugerował małżonce ... Albo kolegom z klubu ?

• Klubowicze
Opublikowano

Pozdrawiamy z Dżwiżyna.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie interkomów, a mianowicie chodzi mi o to czy w łódzkim ktoś używa takowych zabawek a jeśli tak to jakich.

Opublikowano

mam Midland BTX1 i działa całkiem nieźle. pierwotnie założony był w kasku otwartym, teraz jest w integralu i ciągle nie mogę dobrze ułożyć głośników, bo coś mi cicho gra. poprzedni sezon współpracował z SGS2 na MIUIv5, teraz z LG G2 i sobie chwalę. zaznaczam jednak, że nie używam typowo jako intercomu, tylko po prostu zestawu słuchawkowego do telefonu- nawigacja, muzyka, rozmowy telefoniczne.

Opublikowano

Ja mam Sena SMH 10

Opublikowano

Ja mam Scala Rider G9 i Q3 i nie mogę sparować G9 z telefonem bo ciągle mi się paruje jako mp3 i muzyczka gra ale pogadać przez fona się nie da.

Opublikowano

nie wiem co to za telefon masz, ale jeśli to coś z Amdroidem, to po sparowaniu: ustawienia-> BT-> i tu Twój intercom-> zaznacz obie opcje (telefon i multimedia). podobnie sytuacja wygląda w WP bodajże, z iOS nie jestem pewien. jeśli to 'zwykły' telefon, to szukaj po forach, może w istrukcji intercomu. :)

Opublikowano

Telefony to samsung galaxy s 2 i 3 oraz iphon 4, w samsungu paruje się jako multimedia i przy próbie zmiany na telefon się rozłącza a w iphonie łączy się muzyka ale podczas wybierania połączenia kieruje połączenie przez telefon.

Opublikowano

ja mam midlanda bt city z iphone 4

mnie też czasem załączy się muzyka przy parowaniu ale wystarczy włączyć pauzę w telefonie i mam spokój

Opublikowano

Hm, z SGS2 nigdy problemów nie miałem- pierwsze parowanie i od razu wszystko działało. Wydaje mi się, że to może być problem samego intercomu, skoro z różnymi systemami nie współgra. Może napisz do producenta?

Opublikowano

Wam w czasie jazdy to nie przeszkadza? Nie dekoncentruje?

Opublikowano

Jak chcesz porozmawiać z plecaczkiem to i tak zwalniasz, żeby szumy były mniejsze, zajmujesz język a nie oczy więc jest ok.