Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widac grill pierwsza klasa, zaluje, ze musialem byc w pracy i nie moglem wam towarzyszyc. Ale dzis sobie odbijam piwkiem nad baltykiem przy pieknej pogodzie, choc gdy wyjezdzalem lalo jak z cebra. Pozdrawiam was wszystkich, do zobaczyska.

Opublikowano

Witam wszystkich. Oglądam fotki ze spotkania i czytam wasze posty -SUPER- Właśnie wróciłem z Dani i mam nadzieję że następnego spotkania tj. w czwartek o 18 będę nie przepuszczę. Chyba będę w kraju. Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich z urlopu w okolicy Bordeaux!!!

Gazda, miałem pojawić się u Ciebie w gościnnych progach, ale zapadła decyzja o wcześniejszym wyjeździe, tj. 31.07 i dlatego się nie odmeldowałem :-(

Opublikowano

To nie pojechales do Saint-Tropez ? :)))))

Opublikowano

w Saint-Tropez żandarmeria ma pełny skład :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Kochani wyruszamy na podbój Bałtyku,trzymajcie za nas kciuki.Do zobaczenia za dwa tygodnie.:)

Opublikowano

Wszyscy wyjeżdżają, będzie ktoś w czwartek?

Opublikowano

Marzenko,Tomku powodzenia i szerokości dla Was ! Odpoczywajcie aktywnie i wracajcie szczęśliwie do domu.

Opublikowano

Ja sie szykuje na czwartek, jak pogoda dopisze to jestem. Mozemy objechac sobie Lodz od strony wschodniej zaczynajac z pod Manu przez Nowosolna, Wisniowa gore, Rude pabiancka konczac np. W Pabianicach na kebabie. Juz kilka razy robilem traske i jedzie sie super, pelny relaks.

Opublikowano

jak nie będzie padało to się melduję

od 2 tygodni nie siedziałem na moto i jestem "spragniony drogi" :photo:

Opublikowano

Powinienem byc

Opublikowano

A ja jak zwykle praca :mad2:

Opublikowano

Kebab w Pabianicach, namówiłeś mnie.

Opublikowano

Ja również melduję się.

• Sympatycy
Opublikowano

Teoretycznie czwartek mam wolny, więc powinienem się pojawić. Tylko gdzie ? Bo ostatnio coś się zmieniło.

Opublikowano

Jeżeli ma być objazdówka by Julo to pod Manu

Opublikowano

Przykro nam ale my z Anią niedamy rady ! W piątek w nocy wywożę rodzinkę w góry 400 +200 (przyczepka ) a na niej rowery i mój Burek ! Bo w niedzielę muszę już wrócić do domu i dlatego postanowiłem że wrócę na 200 ( chciałem zrobić sobie taki wypadzik ).Dzisiaj skuter u mechanika na mini przeglądzie przed jazdą... Ze względu na odległość 400 km ( Wiercholmia ) i moją pierwszą tak długą trasę proszę Was o jakieś wskazówki .

Opublikowano

Czym będziesz mocował skuter do przyczepy?

Opublikowano

Powinien pasami bo inaczej bedzie lipa i to straszna

A co do jutra to jak dam rade to podjade pod manu :-) toż to tylko troche dluzsza droga do domu

Opublikowano

Mam specjalny pas do mocowania motocykli, jak coś to dzwoń.

Opublikowano

Spoko ! Jeśli chodzi o transport to nietakie rzeczy przewoziłem na przyczepie - PASY , bez nich nie ruszam się nigdy ! Bardziej chodziło mi o powrót na 200 , wyjechać ok.15:00 chciałbym , wystarczający zapas czasowy ?Kamizelka w Jagatexie zamówiona - jutro odbiór BEZPIECZENSTWO ! Lipe mam z ortalionem ( stracił właściwości swoje...) noi niewiem czy zdąże kupić zestaw naprawczy do opony ?

Opublikowano

Zestaw naprawczy dostaniesz w moto-akcesoriach, motopublice, czy też pewnie w każdym sklepie motocyklowym. :-)

Opublikowano

No i lipa. Wczoraj się dowiedziałem że' spadła gałka z wałka' trzeba jechać. Pakuję właśnie manatki,smażę kurczaczka,zakupy w biedronce i w drogę. Odense DK. A więc się nie zobaczymy w czwartek. PZDR.

Opublikowano

Wierchomla to piękna miejscowość byłem tam kilka razy na nartach.