Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noi d..a !!!!! Ronin wykrakałeś tą pogodę ! tego właśnie się obawiałem że nam natura pokrzyżuje plany . Odrobina nadziei jest że ustąpi ten deszcz bo u mnie od wczoraj od 18:00 non stop leje i wkońcu może przestanie !!! Tak na marginesie to deszcz jest potrzebny - mam dosyć codziennego podlewania - ale czemu DZISIAJ !!!!! Czekamy na rozwój sytuacji ...

Opublikowano

Ma lać caly dzien

• Klubowicze
Opublikowano

U nas od północy pada i nie przestaje.:(

Opublikowano

Nie wykrakałem tylko sprawdziłem prognozę na najbliższe 24h ;-). A ta raczej się sprawdza.

Opublikowano

Kicha straszna, jakby co to mozna puchami sie zjechac pod Agat i posiedziec.

Opublikowano

NO TO LIPA. TEŻ WŁAŚNIE SPRAWDZIŁEM POGODĘ NA TVN METEO I CAŁY DZIEŃ BĘDZIE SIĄPIĆ. SZKODA......... :mad2::frusty:

Opublikowano

Co ma wisiec nie utonie :)

Opublikowano

No to pozostaje pucha.

Opublikowano

Julo bedzie mial problem z parkowaniem :D

Opublikowano

no chłopaki przestało padać,jest szansa :cool2: przynajmniej na widzewie. Jak u was???????????

• Klubowicze
Opublikowano

Poddębice leciutko się przejaśniają.

Ale i tak to czarno widzę.:(

Opublikowano

Na Teofilowie pada slabo ale czarne chmury sa od strony zachodniej wiec nie wiadomo jak bedzie

Opublikowano

To co proponujecie?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja proponuje by dać na tace i czekać za pogodą. :clapping: :clapping: :clapping:

Opublikowano

U mnie w Firmie( Rzgowie ) narazie pada -ale już nie leje ! Ale od wschodu coś jakby przejaśniało się . Ja z Rzgowa wyjeżdżam do domu (Brzezin) ok. 16:00 - wtedy podejmijmy Wszyscy ostatecznie decyzję co do dzisiejszego spotkania !

Opublikowano

Volvo masz rację. :)

A tak na poważnie to uważam, że jak do 16.30 się nie przejasni to odlózmy to na inny termin

Opublikowano

OK. CZEKAMY DO 16;30 Z DECYZJĄ

Opublikowano

Na grill pogoda fatalna, ale przestało padać więc można się zjechać pod Agat i posiedzieć w środku.

Opublikowano

A nad morzem upał i susza :-) pozdrawiam wszystkich ze słonecznych Dąbek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

OD TOMASZOWA ZNOWU IDĄ BRZYDKIE CHMURY. CHYBA NICI ZE SPOTKANIA.

Opublikowano

Słuchajcie moja propozycja ( jeśli chodzi o ognisko ) przełóżmy to na przyszły czwartek ! Szkoda byłoby aby nam deszcz przeszkodził w biesiadowaniu a tak miejmy nadzieję że tymrazem pogoda dopisze ! Więc jadę do domu , kiełbasa,kaszanka do zamrażarki , smalec nabierze wyrazistości a ogórki lepiej się dokiszą noi... Niemówiłem będzie na przyszły spot - CIASTO bo jutro wraca Szanowna małżonka z dziećmi z nad morza !!! Nic straconego byleby każdy z Was mógł być za tydzień...

Opublikowano
  W dniu 24.07.2014 o 13:52, gazda napisał(a):

Słuchajcie moja propozycja ( jeśli chodzi o ognisko ) przełóżmy to na przyszły czwartek ! Szkoda byłoby aby nam deszcz przeszkodził w biesiadowaniu a tak miejmy nadzieję że tymrazem pogoda dopisze ! Więc jadę do domu , kiełbasa,kaszanka do zamrażarki , smalec nabierze wyrazistości a ogórki lepiej się dokiszą noi... Niemówiłem będzie na przyszły spot - CIASTO bo jutro wraca Szanowna małżonka z dziećmi z nad morza !!! Nic straconego byleby każdy z Was mógł być za tydzień...

noj gitara

Opublikowano

I jak? Czekam do 16:40 z decyzją, potem muszę w razie czego ruszać... np. pod AGAT.

Opublikowano

I ok

Teofilow juz moknie przelotnie

Ja również odpadam dzis pogoda lipna

Opublikowano

MOJA PROPOZYCJA; KUPIĆ PIWO I OBEJRZEĆ COŚ DOBREGO!!!!!!!!!!!!! JA ODPADAM NIE DZISIAJ